- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cenzur
csendes tag
Na pontosan ezért kérdeztem mert a mostani Nikon gépemmel fotozott képek nagyon elmosódtak homályosak. De ezzek szerint ha olyan gépet veszek amelyikben van képstabilizátor akkor csökkenthető a képzaj. Mi a véleményed a Kodak z1015-ről mert abban is van képstabilizátor ha jól tudom?
Audaces adiuvat fortuna!
-
Flow
senior tag
Hali! Ez a gép optikai képstabilizátorral is rendelkezik, ezért (szinte) ugyan azokhoz az expókhoz kisebb iso-t is be lehet állítani. Magyarul ha 1/60 iso 800 volt, akkor most 1/30ad is lehet iso 400-zal, vagy még jobb... Persze ez csak ott segít, ahol a bemozdulás miatt kellett az érzékenységet feljebb csavarni. Sajnos nincs olyan képünk, ami megfelelne a kritériumaidnak, de a tesztábrákról lehet következtetni...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Cenzur
csendes tag
Tudna valaki feltenni ezzel a géppel lőtt rossz megvilágítású helyeken készült képeket mert nagyon kiváncsi lennék rá, hogy teljesít ott mert a mostani gépem szörnyű képeket csinál (nagyon zajos) a lakásban lámpafénynél és leszeretném cserélni. Előre is köszönöm
Audaces adiuvat fortuna!
-
MLaca
őstag
-
Szten Márs
nagyúr
"Az optika foglalata gumírozott csíkkal van körbefuttatva, amely balkezünk fogását teszi kényelmessé."
Ez így azt jelenti, hogy a bal kezünknek jobb fogása lesz tőle. Pedig egyrészt kevés ember fogdossa a bal kezét fényképezés közben, másrészt nem lesz tőle jobb fogása a bal kezünknek szerintem. Szóval a fenti mondat helyett azt hiszem valami olyasmire gondolt inkább a cikíró, hogy a gép fogása kényelmesebb lesz a bal kezünknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...