- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
Jaa a kínait már tudom hogy tegnap óta kint van, de mivel nem tudok kínaiul, és elvileg nincs benne sok angol, ezért megvárom a hivatalost Meg ki tudja, honnan szedték azt... jobb a microsoft oldaláról letölteni. (Amúgy én is szeretek mindent felrakni és kipróbálni, szóval nem vagy egyedül a consumer previewt is rögtön felraktam... )
-
malnabokor
senior tag
A szerver már kinn van
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
mandin
senior tag
válasz malnabokor #53 üzenetére
Jelezzetek, ha fent van
-
kungzi
veterán
Tessék itt van!!! Lehet letölteni
upc nettel 14,6 MB/s-al jön
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kungzi
veterán
válasz Totheground #57 üzenetére
már lent is van a 64bites
-
kiskaktusz
addikt
Mai napig nem tudom felfogni, hogy az emberek miért nem tudják felfogni, hogy a metroUI az konkértan csak egy startmenü újragondolás, ahol lehet még 1-2 appot futtatni.
Ha neked nem gyere be a cucc, használd a megszokott desktop felületet multitaskkal és akkor csak programindítás miatt kell bemenni a metro-hoz, vagy tedd ki az asztalra a parancsikonját a cuccnak, vagy rögzítsd a tálcán. Áhh..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
mandin
senior tag
Magyarul várható majd egyébként?
-
gabo89
senior tag
válasz Totheground #57 üzenetére
Használj letöltéskezelőt, hogy több szálon is töltse. A Free Download Manager-rel nem tölti kb egyáltalán, de ezzel maxon töltöm.
indul a sörös aludni
-
latyika94
csendes tag
Azt írja a telepítőfájl(5,1MB) hogy nem támogatja a processzort. Ezt most azért mert nem Inteles a Procim vagy mi ?
AMD athlon(tm) x2 dual-core QL-64 2.10 Ghz-es. Szerintem ennek bőven elégnek kellene lennie.Ui.: A magyar nyelv majd később lesz elérhető és csak simán felrakni egy magyar nyelvi fájl-t ?
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Töltöm. Kipróbálom. Aztán itélkezek De elsőre látásra nekem se tetszik a metró.
-
Permet Elek
senior tag
Véletlen dupla lett. De legalább ideírom, hogy 15-per alatt lejött.
[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
Én is holnap rakom fel, addig hátha elérhető lesz a magyar frissítés. Mivel rakjátok egyébként fel?
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz CharlieDrop #72 üzenetére
nyelvi csomag.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
latyika94
csendes tag
Aki felteszi az megnézi hogy esetleg update formában lehet-e magyar-t leszedni ???
-
BDave
őstag
Minek szivárogtatják ki, ha egyszer úgyis megjelenik ugyanaz a béta???
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Van olyan backup megoldás win7-re, hogy 1-1-ben az egész rendszert, beállításokat, programokat, tehát mindent, ami a mostani állapotban van, működik stb lementi egy fájlba és ha nem jön be ez a win8, akkor vissza tudom állítani?
Norton ghost megfelelne erre a célra? Még nagyon régen találkoztam vele, de nem emlékszem rá pontosan...
Kipróbálnám a win8at, de semmi kedvem újrapakolni az egész rendszert mindennel együtt, ha nem jön be!(#80) Plazmacucci
Na ilyennel még nem találkoztam! Köszönöm az ötletet, holnap utána járok a dolognak!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
SkyLine3000
addikt
Nekem marad a jó öreg, bevált, mindenes Xp Pro, amíg bírja bittel. Biztos van jó dolog is a 8-ban, de nekem egyszerűen nemgyerebe.
-
G-Vas
csendes tag
Nekem már jött e-mail, hogy letölthetem.
-
margithid
veterán
Ezt a verziót amúgy meddig lehet használni? (legálisan)
Ha nyelvi csomag fent van akkor lehet én is letöltöm és megpróbálom virtualban.
De van egy érzésem ,hogy egyenlőre marad a win7 a netbookomon és a notebookomon is.
Már csak azért is, mert sok minden fent van amit nem akarok újrarakni
Asszem nekem is akkor jön el a win8 ideje, ha kapható lesz olcsó win8-as tablet (60-80k) vagy olcsó ultrabook (150-160k)
Amúgy én tökéletesen meg vagyok elégedve a win7tel is, a notim pl 2 hete megy kikapcsolás nélkül és semmi lassulás.
Teszteket mindenképpen megvárom, hogy milyen is lesz a végleges rendszer, de szerintem úgy lesz mint az olvtárs is írta, elsőre nem tetszett az xp, a win7 se, aztán mindenki egy idő után azt kezdte használni.
Ami igazából nem is csoda, lévén monopolhelyzetben van microsoft, nem igazán van kihívója, desktop szinten.
Ha van magyar nyelvi csomag akkor írja be valaki, addig nem akarom én se leszedni.
Köszi. -
törölt tag
válasz kiskaktusz #59 üzenetére
ez a felfogás azért érdekes, mert pont most volt hír róla, hogy a MS az új Visualstudio-ban már csak Metro-s alkalmazásokat enged fejleszteni (illetve weblapokat), és a fizetős változat kell majd a C# és hasonló dolgokhoz. tehát a win8-ra fejlesztett alkalmazások közül ingyenesek csak Metro felületre lesznek (mert nem hiszem, hogy sokan fizetnek majd több száz dollárt a fejlesztői eszközért, hogy utána ingyen kiadják a terméket). tehát bizonyos szempontból lesüllyesztik a platformot egy ChromeOS szintjére.
-
kiskaktusz
addikt
-
azopi74
addikt
válasz margithid #83 üzenetére
"Asszem nekem is akkor jön el a win8 ideje, ha kapható lesz olcsó win8-as tablet (60-80k) vagy olcsó ultrabook (150-160k)"
Azért ne tarts vissza a lélegzeted... Mert akkor neked nem hiszem, hogy eljön a win8 ideje valaha.
Win8-as tablet nem hiszem, hogy 140-160k alatt lesz, esetleg az olcsóbb WinRT-s táblák lesznek 80-90k HUF körüli kategóriában.
A olcsó Ultrabookokat meg inkább a 300k feletti árfekvésbe várd... (a legolcsóbbak esetleg megállnak 250k körül) -
margithid
veterán
Rosszul fogalmaztam akkor.
Tabletben a kínai gyártók termékeire gondoltam (alcatel, huawei, zte). Szerintem ezek a gyártók simán ki tudnak adni egy 7"-os tabletet 80k-ért. A négymagos asus androiddal kerül 200-250$-ba, egy ilyen gépre rámegy már a win8 liszensz és kész.
Ultrabook helyett meg ultrahimet (vagy mi a neve az amd-s változatnak ) akartam írni.
Ha labdába akarnak rúgni amdnél akkor jóval 200e Ft alatt kell megjeleniük a piacon.
Acer ultrabook már van 210e Ft-ért most is, ilyen rossz Ft árfoylamnál.[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz kiskaktusz #88 üzenetére
Hát igen, most is van néhány - ultrabooknak csúfolt - leglassabb i3-as sandy-vel, 2 GB RAM-mal és 500 GB-os HDD-vel (No SSD) szerelt cucc ebben az árfekvésben (200-250k), de azokat inkább igényesebb netbooknak nevezném, mint ultrabooknak....
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #86 üzenetére
mondjuk a Visualstudio-t csak mellékesen hoztam fel, hogy a tendenciát mutassa, amivel a MS próbálja a Metro-ra kényszeríteni a fejlesztőket is és a felhasználókat is...
engem nem érint, az irodai gépen win7 van, és marad is, amíg ki nem pusztul a hardver, otthon meg Kubuntu van (meg egy win7, amit adtak a géphez, de nem használom). igazából csak azért bosszant, mert ahogy mondod, a start menü újragondolásaként tök jó lenne, de akkor nem lenne szabad így szétválasztani a Metro alkalmazásokat meg az asztaliakat. nem lenne szabad két féle IE legyen, meg két WLM. ez így nem jó szerintem, legalább olyan esetlen próbálkozás, mint mondjuk a Chrome "rakjunk mindent a böngészőbe" Book, vagy a "variájuk át a teljes GUI-t, mert megtehetjük" Unity.az olcsó témához: másik hír volt, hogy 100$ lesz a legolcsóbb licensz, tehát a 80-90 ezer forint nem feltétlen realizálható ár így már.
-
kiskaktusz
addikt
válasz #16820480 #94 üzenetére
A komoly szoftverek átültetése metro-ra nekem sem gyere be, mert a metrosítás az egyenlő a butítással sajnos.
Nekem tetszik, hogy 2 IE van (desktop-metro), mert marinéninek nagyon jó lesz a metro-s is. Én a CP-nél egy napig direkt csak emtro-s cuccokat használtam beleértve a böngészőt is. Mivel operát használok, hiányoztak a gyorsgombok és az egérmozdulatok, de egyébként meg voltam ezek nélkül, bár szokni kellett.. Az átlagjózsinak tökéletes lesz a teljes képernyős metros IE, mert mondjuk eddig a desktopon el sem jutott oda, hogy F11 egy böngészőben, ott meg semmi sem foglalja el a "tartalom" helyét.De számunkra úgy is mindegy, mert a hagyományos desktopon fogjuk használni a böngetőt, már, ha a win8 felkúszik..
Én addig várok a win8-cal, amíg megoldják a costum témák telepíthetőségét, mert szeretem csinosítani a windowsom.. Az újítások meg jók.. A metro-t nem utálom, de nem is szeretem, Amíg fent volt a CP csak addig használtam a metro-t amíg megnyitottam valamit, vagy metros alkalmazás kellett..
A musicplaya és a filmn.zős app viszont iszonyatbuta :/
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #96 üzenetére
úgy értem, hogy meg kellett volna jobban csinálni az integrálást. hogy ne egy Metro-s böngész ő legyen meg mellett egy asztali, hanem legyen mondjuk ugyanaz a böngésző két felülettel. érted, mire gondolok?
nekem ez a felemás megvalósítás nem igazán tetszik. olyan, mintha félúton abbahagyták volna a fejlesztést, mert ennyire volt idő. -
azopi74
addikt
válasz margithid #97 üzenetére
Szerintem is bőven elégaz RT tabletre, teljesen felesleges a Win8 és az x86-64.
De te írtál Win8 -as tabletekről, nem én.Ettől függetlenül lesznek biztosan Win8-as tabletek is (vagy inkább Transformer féle hibridek) Intel SoC-al, de azok inkább a felső árkategóriában indulnak, és jóval drágábbak lesznek a WinRT-s tableteknél .
-
kiskaktusz
addikt
válasz #16820480 #98 üzenetére
Áhh, értem. Igen, ebben van valami, a desktop verzió átültetésével okosabb lenne az a metro IE.
Egyébként tényleg ilyen rohanás szaga volt 1-2 dolognak a CP-ben. A RP-t még nem vágom, majd jövő hét közepén próbálom ki élesben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Dell Inspiron 7420 2 in 1 14" Touchscreen Core i5 1235U 24GB RAM 512GB NVME SSD
- Dell Latitude 5490 (14" FHD IPS, i5-8350u, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, UHD 620, 4G LTE Modem, 1 Év Gar.)
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest