Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havenday

    tag

    egy pár éve történt.....kaptam egy csésze margarint, valamelyik magyar " minőségi " márka volt. Kenyeret már akkor sem ettem, gondoltam elsütöm, főzöm....
    tettem egy jó darabot a serpenyőbe, tűzhely közepes fokozaton. Pár perc múlva még ugyanúgy egy darabban volt, szinte alig olvadt meg folyósra. Nem baj, volt még egy fokozat a tűzhelyen, fölfelé.
    Újabb percek, valamivel több olvadék, de a margarin magja még mindig szilárdan tartotta magát.
    Úgy kell elképzelni, hogy ez nem egy több kilós lefagyasztott darab volt, hanem a hűtőből kivett, evőkanálnyi adag.
    Na, sokat már nem próbálkoztam vele, kidobtam a f....ba, így negyed óra után.

    Utána sokat gondolkoztam, ez vajon mi lehetett? Hőálló csapágyzsír? Ha a tűzhely maxon nem bírt vele, akkor a szervezetem mihez kezdett volna ezzel?
    Ha egy márkás termék ilyen, egy gagyi margarinban mi van?

    Szóval margarin? :U :N

Új hozzászólás Aktív témák