- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Lehet,hogy egy jobb custom verzióban a RX 470 fogja hozni azt a szintet,ami nekem is bejön már.
Halk,keveset fogyaszt ,és elég gyors fullhd-ra. 110W írnak,ha tuningolják elmehet 140-150W ig,és közel lesz a RX 480-hoz.KL
-
myckey
veterán
9.1 osztályzatot kapott, highly recommended plecsnivel, én ezt nem tartom elszomorítónak
Lesz más Custom variáns is.
A Sapphire 4gb halkabb, picit melegebb, fogyasztása jobb.
A 470 tényleg jó lehet 1080P -re
Egyébként aki meg annyira ne mtud megbékélni a dolgokkal, az vegyen envidiját, gétéjix 1060 -at. Aztán váljék egészségére.
Nem tudok már mit mondani, erre a nagy huzavonára, ami megy.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Riddick77 #153 üzenetére
Ők vesznek más verziót, nem csak Asus lesz.
Egyébként meg abszolút nem vagyok az ASUS mellett, tehát én is másikat veszek, ha az magasabb órajeleket kap, húzva lesz a memoárja, halkabb lesz-pár fokkal magasabb hőmérséklettel, esetleg.
Ilyen elvileg a Sapphire, például.
De vannak mások is.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
törölt tag
Ha már ilyen széles kártyát csináltak igenis a kártya széléig kellett volna bordát rakni. A kamu hype teszteket kb leszarom, ez kártya 70 fok alá nem igen megy load. Arról nem beszélve némi tuningot megejtene a user.
Nem találni a neten képet a szétszedett hűtésről, vajon miért? Mert egy gagyi szar kb. ennél a Devil tuti jobb lesz,de drágán. -
exedoc
senior tag
válasz #02119936 #155 üzenetére
Jól van, legyen ahogy akarod, valóban lehetett volna nagyobb a borda. Oké. Az a 70 fok load szerintem éppenséggel nem rossz. Hangsúlyozom, szerintem. Nem ajnározni akarom a kártyát, nekem az már jó lenne. Szerinted gagyi szar hűtés, szerintem nem, de ez egyéni preferencia. Ahogy az is, hogy valaki húzással még mit akar kisajtolni belőle. Én szerintem nem igazán kínoznám, mert számomra FHD-re bőven sok lenne, meg olyan hűde sok amúgy sincs benne. Szerintem. Hangsúlyozom: szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
exedoc
senior tag
Milyenek vagytok.. még a végén tényleg én is elhiszem, hogy szar. Komolyan kezd olyan lenni, mint OV a Kossuth rádióba. Heti 2x elmondja milyen fasza minden, aztán előbb-utóbb csak beledumálja a zemberekbe. Persze valakibe nem lehet, de ő csak megpróbálja.
[ Szerkesztve ]
-
exedoc
senior tag
válasz #02119936 #163 üzenetére
Én se értem ám még mindig, hogy miért kevés az a hűtés, vagy pontosan mi szar azon kívül, hogy borda mérete számodra nem megfelelő. Komolyan, csak egy épkézláb magyarázatra várok, semmi többre, és oké, de nem jön. Max terhelésen szerinted nagyon meleg? Vagy sokat fogyaszt? Vagy rossz irányba forognak a ventik? Tényleg érdekel.
-
[link] ha kevés a levegő told meg két 12cm-es normál ventivel és ennyi...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
beef
őstag
válasz noPublicFG #176 üzenetére
Elég egyszerű, mivel 4GB-os méretben nem gyártanak ettől magasabb órajelűt (tehát nem az AMD trükközik).
-
Riddick77
tag
Itt tesztelték a 4GB vs 8GB kártyát,mondjuk egy vbiost kaptak az AMD-től,hogy a 8GB-os lebutítsák 4GB-ra.
KL
-
Riddick77
tag
Gyanús nekem,hogy csak simán akartak egy kicsi sebesség különbséget tenni a két kártya közt,hogy a 8GB -os prémium feeling legyen! De,egy kis memória tuninggal simán hozhatja a 4GB-os is a nagyobb tesó szintjét. Írták is....
"On the 4GB card, memory frequency will be set to 1750MHz (you multiply by four to get its actual in-game speed). Adjusting to 2000MHz will put you on par with the more expensive card. "
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-amd-radeon-rx-480-4gb-vs-8gb-review
[ Szerkesztve ]
KL
-
Rocco27
csendes tag
Norvégiában a legnagyobb online áruházban átszámolva kb. 86.250 Ft-ért vihető haza a Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB-os verzió augusztus 6-tól! Otthon hasonló áron kell elérhetőnek lennie - amint beáll az ára.
Így már "1060 k1ller" népkártya!!!
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
OCUK-ről rendelve is 86k körüli lenne az ára. Maga a kártya 200 font, ami 76k körül van, viszont az ÁFA különbség 7%, így 199/1,2*380*1,27=80k lenne a várható induló ára.
Aztán meglátjuk, hogy a varázslatos magyar nagy- és kisker hálózat milyen lehúzást csinál az első 1-2 hónapban.
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
válasz Kenyvicelol #183 üzenetére
Én Bestmarktól rendeltem 75k-ért 4GB-os Nitrót. Ki tudja, mi van a különböző árképzések mögött...
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.