- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenatti
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Van nekem is egy P780-asom gyári érintetlen.
2013 végén jött meg, elégedett is vagyok vele. kivéve:
1
Nálam is jelentkezik, ha Bluetooth headsettel telefonálok akkor sokszor átvált repülő üzemmódra, sokszor a hívást fel sem tudom venni ill. indítani. BT kikapcs az segít.....de idegesítő mert sokat utazom.
2 hangminőségre sokan panaszkodnak (próbáltam smartsound ki be stb de nem jó). Bluetotthal jobb. Én jól hallom amúgy..Keresnék valakit aki megnézi, felokosítja a telómat. Elmegyek hozzá (Bp környéke de más város is szóba jöhet, mert utazom az országban). Természetesen a fáradságért fizetnék is.
Nincs kedvem és időm megcsinálni (de főképp nem akarom elrontani).
Olyasvalakit keresnék aki tényleg profi módon ért hozzá és nem ez az első ilyen típus amit megpiszkál....Úgyhogy bátran keressetek
Köszi
Android: 4.2.1
Alapsáv: P780.V15, 2013/05/27
Build: P780_S125_130529 -
ath
senior tag
válasz kenatti #8151 üzenetére
bluetooth-hoz v101 modem kell, összefoglalóban megtalálod a leírást a cseréhez (fájlkezelőben 1 db fájl mozgatása), hangminőséget engineer módban tudod állítani elég jól, hardware testing/audio/normal mode és headset mode. sip, mic, sph és sph2 értékeit lehet növelni, rendezni.
-
kenatti
csendes tag
Köszi...néztem de nem találom.
Hogy lehet engeneer módba lépni?
modem file cserével meg nem lelem az istennek sem (bocs ha béna vagyok).
Orosz oldalra visz de azt nem értemKöszi
-
han_lev
senior tag
A modemcsere leírását én sem találtam meg az összefoglalóban. Valahol van de nem tudom hol.
Ha már összefoglaló: a particionálós részhez be lehetne linkelni KékSas (bocs,de nem tudok angolul... irni se.. szóval az ő particionálva flashalhető S124 es romját. Nekem baromira bejött.
Más: nincs valakinek egy fóliája? Megkarcoltam az enyémet, s ha nem muszáj nem rendelgetnêk csak ezért.Poco F5/pro
-
cool13
őstag
válasz kenatti #8153 üzenetére
Én sem értem, mégis megoldható. Translate pl. Internet csodás dolog tud lenni.
Itt a V101.Enginering mód a Beállítások menüben van.
Ha nem látod, akkor a Beállítások->A Telefonról->Build szám többszöri megnyomására bekapcsolja a Beállításokban. Nálam így lehet.
Vagy Mobileuncle Tools felrak, és abban is oda tudsz jutni.han_lev Van.
[ Szerkesztve ]
-
nandude
tag
válasz Blue Eagle #8134 üzenetére
Bocsánat a kései válaszért, de szenvedek a telefonnal, mert nem teljesen jó még a teló. Vidéken csináltatta egy ismerős ismerőse, úgyhogy ezzel nem tudok segíteni. Nem bga foglalat, rendes smd. A fényképen látható alkatrész NEM a p780-asoké, a legalsó 4 szám azt hiszem 1306 de még rácsekkolok este. A neten az ic-t ami ebbe kell, azt nem talátam meg sajnos, pedig kicsernéltem volna.
Na az a helyzet, hogy nagyon szépen mutatja az óra mellett a térerőt, de az néha eltűnik, viszont a beállításoknál azt írja hogy van jel (nem 0dBm 99asu hanem rendes adatok) de a hálózatra nem csatlakozik. Ha viszobt csatlakozik, akkor egyszerűen nem lehet tlefonálni. Tárcsázok egy számot, felhívom, és ki se cseng. Mobilnet sincs ilyenkor persze. Kipröbáltam pár modemet de nem segített. Majd kipróbálom nem t-mobileos kártyával, hátha...
Szerintem a nyákban van a baj, valahol szakadás van. Szerintem kivágom az ablakon a készüléket, vagy eladom valakinek pótalkatrészként. Besokalltam.
-
kenatti
csendes tag
Szia!
Köszi a linket le is töltöttem....
Útmutatút hogy mit hova kell másolni hol találok?Egyébként én is lefordítattam a translate-el angolra de mégy így is nehezen fellelhető volt
Minden esetre köszi biiztos mások is hasznát veszik majd....Az engeneering menü nem jött be hiába tapiztam ott bármit többször is.....
Monjuk szép babok repkedtek a Jelly Bean (android verzióra tapicskolva) felirat mellett...hogy ez mire jó,?
Rejtett de max érdekes használni nem lehet (vagy nem tudok róla).Szóval marad a tools amit javasoltál babrálni a mikrofon dolgait....
Remélem ez a modem program csere megoldja majd a Bluetooth- rep üzemmód váltogatást és nem rontja el a rádió térerejét (azzal ugyanis nincs bajom).
Köszi ha segítesz valamiféle útmutatóval hogy kell kicserélni és mit a letöltött modem file-al
Üdv
A.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz kenatti #8157 üzenetére
nekem is s125 rom volt, 101-es modem megoldotta a bluetooth problémát, szerintem neked is megoldja.
egyszerűen bemásolod a modem.img-t a system(root)/etc/firmware-ba.
én FX file explorerrel csináltam
file permission pedig 644 legyen (írható/olvasható ha jól emlékszem)[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Lehet majd faragni az uj androidot a gépekkre
Kiváncsi vagyok hogy hozzánk elér e majd és mikor..
Poco F5/pro
-
kenatti
csendes tag
válasz kenatti #8166 üzenetére
Na az a helyzet hogy elkapkodtam a választ...kicseréltem de most meg nem látja a SIM kártyát sem...
nincs hálózat meg ilyenek....
Újraindítottam...de ez sem segített....
Még jó hogy kimentettem előtte az eredetit...
Most visszamásoltam (az eredetit)...de ez sem működik!!!!Mi a fene van ilyenkor?
Nem tudom használni a telót!Please Help!!!.
-
Bottalfog
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy P780-ast (Ukrajnában), nagy minden remekül működött rajta, de én nagy felfedező buzgóságával akartam egy kliens programot a telefonhoz. Fel mentem a netre és Letöltöttem a Lenovo Smart Assistant nevű programot. (NAGY HIBA VOLT!!!) Felrako1437tt nekem egy ILYET: VIBEUL_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780. Segítsetek hogy tudom vissza tenni az előző rom-ot, van rá egyszerű nem rootolós megoldás? -
mike1334
veterán
Sziasztok..mivel nincs saját topikja, ezért itt kérdezem, hátha...
Lenovo A328-ról lehet tudni vmit? Moto G-hez viszonyítva milyen? Nyilván csodát nem várok, mert azért más árkategória. Meg úgy általánosságban is érdekelne róla bármi.
Köszi!...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bottalfog
tag
válasz Blue Eagle #8173 üzenetére
Szörnyen hülyének érzem magam de csak képről ismerem fel :S Kép alapján pedig ez....
ROM Mobile Lenovo P780 – ROM Android 4.2.1
P780_ROW_S116_130828
Milyen program kell ehhez ?
[ Szerkesztve ]
-
Bottalfog
tag
válasz Blue Eagle #8178 üzenetére
És avval fog menni rendesen? Ez gyári rom?
-
Blue Eagle
őstag
válasz Bottalfog #8179 üzenetére
Az S124 a legutolsó JB frissítés ROW fronton. Van több féle. Ha gyárihoz ragaszkodsz akkor az utolsó linkeltet nem ajánlom.
Tudok adni csutka gyárit, magyar lokalizációval. Lehet találsz is, igaz van annál frisebb is nálam. Késő este feltöltöm, megosztom. Ami most az én telómon dübörög az meg olyan, hogy rootolt, és a belsö és a beépített tároló kicsit át van méretezve. A beépített tároló 1 GB, a maradékkal növekedett a belső tárhely.[ Szerkesztve ]
-
Bottalfog
tag
válasz Blue Eagle #8180 üzenetére
Hát a gyári bevált és béna vagyok az android dolgokhoz, ezért próbálom most lehető leg biztonságosabb és legegyszerűbb megoldást megtalálni.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Bottalfog #8181 üzenetére
Tessék, itt a teljesen gyárival megegyező ROM, 99,9 % magyar nyelvvel kiegészítve: P780_S124_ROW_140403
Ha kérdésed van hogyan állj neki, ne légy kíméletes! Segítünk.
[ Szerkesztve ]
-
iassak
csendes tag
válasz Blue Eagle #8184 üzenetére
Nekem lenne kérdésem:
Csináltam v2.5.3-al mentést, de minden alkalommal azt is kiírta, hogy: nodl_pmt - ERROR : Zero file, no space left on device! Pedig van hely.
És persze a végén hogy: task end with ERROR
A scatter mentésnél pedig: ERROR :block PMT error
Próbáltam másik win7-es géppel is. Amit tudtam letakarítottam a telefonról.
Telefon memória 2,56-ból 1,03 GB szabad. Belső tárhely 1,02-ből 914MB szabad. Sd 7,68 GB szabad csinált bele egy clockworkmod mappát, de csak 1 kb-os fileok vannak benne.
De ugyanaz a nodl_pmt - ERROR, és block PMT error.
4.4 van rajta, és valamelyik készítményedet raknám fel. Viszont mivel most nincs kiugró problémám, (csak a halk mikrofon) kellene backup, ha a 4.2 nem jönne be. -
beg
veterán
Engem zavart a fólia, 2 napos korában levettem. Most lassan egy éves és egy halovány karc sincs rajta. Gorilla az gorilla
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Blue Eagle
őstag
Én a helyedben ezzel nem szórakoznék. Tök felesleges. Az nvram kimentése mondjuk nem az. A komplett rom letölthető a needrom-ról.
Persze megpró bálhatsz másik MTKDroidot is (2.5.2 ajánlom). A data-t mentsd le custom recovery segítségével. Ha nem megy a 2.5.2 droid Tool sem, akkor readback-elni kell az nvram-ot a FT-vel. Ha azt nem tudod, szólj segítek!beg + west76: hááát mondotok valamit...ja
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Bocs lejárt az időm! Én is figyeltem meg régebben ilyen hibákat. azt vettem észre ha belakott volt a rendszer akkor dobálta az errorokat.
Természetesen azért van nekem is mindkét MTK-s készülékemről Droidos komplett mentés, ebből egyszer már jól jött az nvram mentése.
[ Szerkesztve ]
-
Szergely80
újonc
válasz Blue Eagle #8182 üzenetére
Sziasztok,
Letöltöttem a de ha egy telepítési leírást tudnátok hozzá mellékelni azt megköszönném
És ezzel a ROM-mal hibátlan a teló? Vagy kell még valamit finomhangolni rajta?Köszi,
-
Blue Eagle
őstag
válasz Szergely80 #8190 üzenetére
Szia!
Légyszi első körben tedd túl magad az összefoglalón! Különösen a 2. és 6. pontján. Ha nem tiszta valami ezek után, kérdezz.Szerk:
Pont annyira hibátlan vagy hibás, ahogy a gyári rom. Próbáld ki, döntsd el. Én ezt használom, nekem megfelel.
Amit most utoljára linkeltem, Bottalfog fórumtárs kérésének eleget téve root és mindentől mentes gyári szintű.[ Szerkesztve ]
-
-
Bottalfog
tag
válasz Blue Eagle #8182 üzenetére
Akkor milyen programokat kell leszedni? Az alapelv hogy minél egyszerűbb megoldás kellene, mert az Rom dologról csak pár napja tudok, úgyhogy nagyon nem értek hozzá...
-
Mad_Wolf
aktív tag
Baralajbi féle 4.4.2-t használja valaki? Érdekelne a fogyasztása.
-
Nálam van fólia, ha kell valakinek írjon privátot! Nem tudom pontosan mennyi van még, majd ha hazaértem megnézem!
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Mad_Wolf
aktív tag
a szagértőktől kérdezném:
ha fel akarom tenni EZT a romot a jelenlegi slx 24a-ra, akkor flashtools-szal csinálok egy mentést, és szintén flashtools-szal követve a leírást felmegy? Nem tudom hogy az slx vagy az új rom ROW vagy CN... nem akarok sokat szenvedni egy nem működő telefonnal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest