- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Mi szamit atlagnak?
Van mobilneted, vagy csak otthon wifi?
Napi telefonalas tobb mint 1+ ora?
E-mailek szinkronizalasa utemezett?
Jatekra hasznalod orak hosszat?
Navigaciora hasznalnad kocsiba?stbstb.
Nekem tobb mint egy eve megvan. mobilnet folyamatos, 3 postafiok szinkronizalasa 15 percenkent, napi 2-3 ora beszelgetes megvan, napi 2 ora jatek megvan, kocsiba waze mindig megy, atlagban napi kb. 1-2 ora.
Reggel 6:00 leveszem toltorol estere 21:00 kb. 40%. +- 15%
A hangeroszabalyozo mogotti vekony muanyag elpattant, gyari S110-es rom, atparticionalva, modemcserevel.
Nincs vele gondom.Ehhez a telefonhoz kell a 4000 akksi, de ki is lehet hasznalni.
Nekem ez munkaeszkoz es csak pihenoidoben jatszom vele.Ambulimax Provider
-
veterán
Az adatátviteli sebesség mindig az eszközöktől függ. Class10 UHS-1 kártyákat használunk. WT19i LiveWithWalkman-be téve (1x1GHz proci) 6MB/sec írás, 10-12MB/sec olvasás. Ugyanez a kártya [link] Alcatel Idol Miniben (OT-6012X , 2x1,3GHz) 22MB/sec olvasás, 12 írás. Alcatel Idol 2 S-ben (Snapdragon400, 4x1,2GHz) 35-40MB/sec olvasás, 20-25MB/sec írás.
Ezért kicsit keveslem azt a 7MB/sec adatátvitelt amit írtál, lévén ez egy 4 magos ketyere, bár lehet hogy a Te kártyád csak ennyit tud. Volt a nyáron (eladtuk) LG L7-II , az gépre kötve 1MB/sec sebességet tudott és csókolom. Ment is a háztól azonnal ...Üzemidő kinek-hogy:
Az Idol 2 S játékkal fingatva , max fényerőn 2-3 óra alatt nullára meríthető, de jellemzően estig épp csak kibírja.
A feleségem Jiayu G2F-je napi 3-4 óra kijelzőidővel, estére 20-30%-on áll meg.
Én nem vagyok nagy felhasználó, úgy tűnik hogy a 4000mAh nekem több mint elég lenne...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
13 óra bekapcsolt képernyős wifis netezés... A többi telefon kb 4-5 órát bír. Gps is alig meríti. Kamera képeket simán lehet retusalni. Én már kitapasztaltam.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
cubixx
tag
Használ itt valaki még S226 firmware-t? És ha igen, sikerült működésre bírni a GPS-t? Régi EPO stb trükkök itt már nem játszanak sajnos...
Esetleg hallani valamit újabb frissítésről, vagy más KitKat-ről?
[ Szerkesztve ]
-
rambozsike
csendes tag
Csak azért, hogy egy másik szegmens is megjelenjen:
- az enyém tavaly augusztus eleje óta szolgál
- csak telefonként használom (ezért vettem) - napi max. 8-10 (rövid) beszélgetés, 1-2 SMS (parkolás)
- az agyába nem piszkáltam, csak a navigációt tupíroztam, meg pár kínai betűt likvidáltamA lényeg: 10- 12 naponta szoktam tölteni (még bírná ...)
-
iassak
csendes tag
válasz rambozsike #8606 üzenetére
Na és egy köztes szegmens.
Folyamatos (éjjel is) mobilnet (az más telefonoknál sokat eszik, és itt nincs valami iszonyat térerő),
WIFI is be van kapcsolva, de ritkán van rajta, ha menne az energiatakarékosabb is lenne a 3G-vel szemben,
2 SIM, kevés telefonálgatás,
kb.1 óra direkt GPS (de folyamatosan bekapcsolva),
néhány óra bluetooth
kb.1-2 óra tapicskolás
4.4 oprendszer (ami ugye többet zabál), egyébként ViBEUI V2 baralajbi.
energiatakarékossági funkció deaktiválva
Így 3 - 3,5 nap. -
veterán
GPS-sel kapcsolatos kérdésem lenne még:
Bekapcsolom és működik, vagy kell valami mókolás ? Más MTK-fórumokon olvastam hogy az MTK-GPS párosítás még nem kiforrott, akadnak problémák.
Egy ismerősöm a WT19i-re felrakta az iGO-t, bekapcsolom, megy, adatforgalom sem kell neki. Az X8-on a gyári GPS hibátlan, csak sajna adatforgalmat kér.
Lenovo P780-nál mi a gyári tényállás ?
(csak hogy képben legyetek: életemben nem piszkáltam telefont, azt sem tudom mire jó a rootolás, mert nekem soha nem volt rá szükségem.Zenehallgatáshoz, videónézéshez minek?)Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Blue Eagle
őstag
Soha nem kellett a GPS-t mókolnom. Ment az mindig annak redje-módja szerint. Szobában annak közepén az ablaktól kb 2.5 m-re, leengedett aluminium redőny: 27 mp alatt 6 zöld műhold úgy, hogy nem mostanában volt a GPS bekapcsolva. Itt nincs semmi adatforgalom, ha nincs pipa az A-GPS előtt.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Üdv.
Sógorom révén hozzám került ez a telefon azzal a kéréssel, hogy tegyek rá magyar nyelvet, így akarja könnyebben eladni.
Nekem viszont megtetszett a telefon, ezért úgy döntöttem én veszem meg.
Mivel soha nem volt kétkártyás telefonom, ez számomra újdonság.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a kettes slotba teszem azt a kártyát, amit csak a banki utalások miatt használok, az sms-eket azonnal megkapom, vagy váltani kell a két kártya között?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Blue Eagle
őstag
válasz razorka777 #8611 üzenetére
A bejövő adatok (hívás, SMS, MMS) mindkettőn jönnek beavatkozás nélkül. (Két térerő jelzés egy időben.) A kimenőnél kell kiválasztani, hogy melyikről szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz Blue Eagle #8612 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nagyon tetszik a telefon, bár megfogadtam, hogy 4.5 col-nál nem lesz nagyobb telóm, de ennél kivételt teszek.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
szobcsab
csendes tag
válasz razorka777 #8611 üzenetére
Azonnal megkapod, ha épp nem telefonálsz az 1. kártyán.
Jó döntés volt megvenni, gratulálok! (sztem a Többiek nevében is tehetem...) -
cool13
őstag
-
veterán
-
veterán
Remélem én is így gondolom majd.
Ha áfázni kell , akkor is megáll 43 e alatt/körül
MeglátjukCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz randras #8619 üzenetére
Újabb 14 hónap múlva pedig fabatkát sem ér majd
Ez egy 12 éves P-3 Laptop , amin gyárilag win98 volt. Kemény 750MHz, 256MB RAM. Piaci értéke talán 8-10 e Ft, miközben -böngészésre- ezerszer többet ér mint az egyébként itthon lévő 4magos, 1GB RAM-os tabletek. Ez 12", 12 évesen is pixelhiba-mentes , billentyűzettel, egérpaddal. Szeretem.
Fujitsu-Siemens S-4572 LifebookCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz randras #8623 üzenetére
Lehet hogy nem is 12 hanem 14, nem tudom, én 2008-ban vettem 15 e Ft-ért, már akkor sem volt friss eresztés. A fotóból megmondod hány éves ? És igen, a jobb zsanér repedt, de tart mint állat, egyáltalán nem lóg. Talán pont ezért repedt el valaha - én már így vettem. Akku anno 10-12 perc volt, most 3-4 perc. Konnektortól konnektorig (másik szobába átmenés) simán megy vele.
Van asztali gép, meg vannak Wayteq xTab 7x QUAD tabletek itthon, de tv előtt ülve, ölbe véve még mindig ez a legjobbath az csak az eleje
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
torkozsolt
csendes tag
Sziasztok!
Egy megerősítést szeretnék kérni, mert bár read only módban régóta követem a fórumot, egy dolog nem teljesen egyértemű.
A820-at használok nagy megelégedésre, erről váltanék. Vodás vagyok, fontos a 3G a 900-as sávon, sokat járok ilyen helyen. Jól értem, hogy a CN-es verzió is "okosítható" modem cserével, hogy ne csak a 2100-as sávot kezelje? Ez a Pandawill-es 135 dolláros ajánlat elég baráti, tavaly augusztusban ennyiért vettem az A820-at... :-) De csak akkor váltanék, ha tuti a 3G kezelése. Az 1-es SIM-en nekem elég, a másik kártyán nincs is net előfizu.
Köszönöm előre is!
-
Blue Eagle
őstag
válasz torkozsolt #8626 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Vodafone 3G hálózat (900 MHz) vidéken nem lesz az igazi. Hiába akármilyen szoftveres (modem csere) beavatkozás, hardveresen nem támogatott a kínai verzió.
-
torkozsolt
csendes tag
válasz Blue Eagle #8627 üzenetére
Koszonom a valaszt, ettol tartottam... Jo aron ROW verzio eselytelen normalis webshopbol? Minden otletnek orulnek...
-
paulkaresz
aktív tag
válasz torkozsolt #8628 üzenetére
Ez engem is érdekelne,pont ebben a cipőben járok.Egy webshop sem írja melyik verziót árulja.Valószínű hogy mind CN.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
Blue Eagle
őstag
Á...szerintem eredendően ROW verziót nem kapsz. Mindannyiunknak CN van. Az más kérsés, hogy pl nekem is ROW firmware van rajta. Ötlet? Várj más fórumtárs válaszára, aki esetleg a Vodafone terén gyakorlatias. Az a biztos. Jómagam trémobilos volnék...
Szerk: már fordult meg a fejemben, hogy kipróbálok Vodka SIM-et. Valahonnét, ha másnem a Vodkafonba elmennék és próbára kérnék egyet. Hm...lehet megteszem.
[ Szerkesztve ]
-
CATTER
csendes tag
az enyém Row a pandaill-töl igaz nem mostanában hanem egy éve úgy hogy nem reménytelen.
-
veterán
válasz Blue Eagle #8627 üzenetére
Épp most olvastam hogy a GVH 125 millió Ft bírságot szabott ki a Vodára a "Legek Hálózata" kifejezés miatt, mert legkevésbé sem valóságos, avagy így a (leendő) vásárló megtévesztése.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
han_lev
senior tag
válasz torkozsolt #8626 üzenetére
Így van. 3G 900-on nem fog menni, akármelyik modemet teszed fel.
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Ebből a Nexusosból jött már ki új?
És erről kinek mi a tapasztalata.Én nem tudom hogy vagy nem jól csinálok dolgokat, vagy nem jól csinálok dolgokat
Az S124-es van fenn, a BlouEagle féle (1.5 gb a rendszernek, marad egy gb a belső sdre) é smost írta ki, hogy 50mgb maradt a 1,5 ből (igazából 2.5 öt ír)
Szóval elég sokat zabáltatok vele.
és hát most egy kicsit be is lassult, bár ez egy naptár program miatt van.No szóval le a csicsával, és valami új memóriakezelés hátha segít a dolgaimon.
Szóval,Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
??
Ha felteszek egy romot flashtoolszal, és az infoban nincs odaírva, hogy ROW, akkor az valószínüleg CN igaz?Poco F5/pro
-
denko
senior tag
Sziasztok!
Frisitettem a gyári romot vibeui:2.0_1443_7.25.1:st_p780 -ra .
Ami nem lenne gond mivel tetszik , csak az a baj hogy elég sok program kinaiul van angol nyelre tekintöen, és google playt sem tudom telepiteni, mivel tepeités után villan eggyet és eltünik.
Valaki tudna ajánlani egy normális EU ROM-ot, ami re rátudom tenni a playt?
Illetve ha Pontos leirást csatolna, akkor megköszönném, mert elolvastam az összefoglalot, és hát kinai nekem..üdv
-
beg
veterán
Az a baj, hogy az összefoglalóban lépésről lépésre van leírva jól összeszedve. Annál pontosabban én nem tudom leírni.
Első lépésként csinálj mentést, állj neki a leírás szerint és ahol elakadsz, szólj.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
torkozsolt
csendes tag
Fentebb írt Vodás 3G-s problémára megvan a megoldás, feltéve, ha van angliai ismerős, aki átveszi a csomagot és hazahozza. Nekem szerencsére van, de hátha másnak is, ezért megosztom:
Amazon angliai honlapjáról, UK szállítással 120 font
Eladót kérdeztem a 900 MHz-ről, ezt írta:
Thank you for your message.
It is multi-kinds languages, and the ROW is overseas version, and this phone is unlocked, it supports the following band:
Network: WCDMA /GSM (2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 ,3G Network HSDPA 900 / 2100)
Thank you!
Sincerely
TomA pandawill-es CN verzió 135 USD + a várható áfa kb. 41 ezer forintos árat jelentene. Ez így 5 ezer forinttal és egy angliai barát szívességével drágább, a UK feladás miatt áfa mentes, viszont ROW verzió, ami nekem fontos. A használhatóság miatt ennyit nekem megér.
-
beg
veterán
Ez a nexus kitkat mennyire stabil? Értem ez alatt, hogy a hőn szeretett slx v23-nál eszik-e kevesebbet? Hozza-e silentlexx a szintet? ROW SLX-re mehet-e vagy előtte flesselni kell neki CN alapot? És a legfontosabb, összevonható-e?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Blue Eagle
őstag
válasz torkozsolt #8643 üzenetére
Háát nem tudom... amíg én tyúklábakat látok az akksin és hitelt érdemlő módon az ominózus készülékről ezt a képernyőképet nem látom (a CN esetében -akárcsak a sajátomon- az alsó WCDMA-GSM-900 nincs kipipálva), addig hitetlen maradok.
-
torkozsolt
csendes tag
válasz Blue Eagle #8645 üzenetére
Háát, nálam is a csak remény van, meg az Amazon Refund Policy-ja, ha a mégsem azt kapom, amit rendelek... :-)
Mivel más országokban is élő probléma illetve kérdés ez a 3G 900 MHz (spanyolok, franciák, és asszem a bolgárok is), hátha tényleg nem kamu, hogy Angliából ROW verziót tud küldeni az emberünk. A tuti India lenne, de nem találtam olyan boltot, ami szállít országon kívülre.
Meglátjuk, majd referálok. Ha mégsem jó, biztos találok valaki nem-vodást, akinek nem fájó a 900 MHz hiánya és nem akar heteket várni egy új telefonra. Vagy megy vissza az eladónak... :-)
-
CATTER
csendes tag
válasz Blue Eagle #8645 üzenetére
Nekem vannak tyúklábak az aksin és minden ki van pipálva ami neked és ROW-os és pandawil-es.....
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
Köszi..
Áh, particionálás. ..
Volt ilyen. Az SLX v25e (szthiszem) amit particionáltam (ROWos) Az ment is, de egy idő után belassult.
Felraktam KékSas Átparticionált romját, amiben összeolvasztott a belső memóriát, és kilinkelte a fennmaradó mikro(5mg)-ot.
No az volt a legjobb, Flashtooszal mókolás nélkül csak felhúztam, és már át is particionálva kész a rom.Namost: erre TWRP-ből nem tudom, hogy lehet e más ROWos romot telepíteni. És ha igen, akkor megmarad e a particiókiosztás, és ha igen, akkor az összevont belső memória mellett mit fog kezdeni a maradék 5 mgb-vel. Nos emiatt nem is tettem erre a particionálásra más romot. Pedig az lenne a legjobb, ha összevont belső memóriára, mint mondjuk a BlouEagle féle S124-esre mondjuk rátenni akár egy másik romot (Most egy MIUI-t használok)
Egyébként a szintén átparticionált (1,5-1 gb) S124-es BlouEagle féle romra tettem rá az orosz oldaln talált ROWos MIUI-t. NAgyon szépen megy, és megmaradtak a particiók. Bár ami furcsa: eleinte úgy kezelte hogy: sdcard0 belső 1 gbos sd;
sdcard1: külső 64 gbsd kártya.
Aztán egy ujraindítás után ez megfordult. Miért?
egyébként KitKatból is van cn meg row? Ezt eddig nem sikerült letisztáznom magamban.Poco F5/pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest