- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
A túlreklámozott játékokat pedig még jobban felhájpolják. Nagyon kell oda az a fél épületes AC és Uncharted 4plakát.
Ez teljesen logikus, hogya a nem rég megjelent, vagy megjelenés előtt álló játékaikat reklámozzák a kiadók. Tenyenek ki még be nem jelentett játékokról plakátot? Akkor minek az e3 körbeplakátolnak mindent hogy így néz majd ki az új Doom meg ez meg az ekkor meg ekkor jelenik meg azt csókolom...
A kérdés inkább az hogy mennyi új címet láthatunk majd.(#4) james001 A Sony tuti hogy villantani fog valami újjat, valami új Tripla A-s játékot, amit majd az eladás végén bejelent, úgy mint tavaj az Uncharted 4-et.
Ha tippelknem kellene akkor ez vagy GT7 lesz szerintem vagy egy új God of War utóbbira sajnos kisebb esélyt látok.
Remasteredet biztos hogy nem jelentenek be szerintem, mert most jelentették be nem rég az Uncharted trilógiát, lassan már nem lesz mit remasterelni.
Én is amúgy erre a kettőre vagyok a leginkább kíváncsi![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs