Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Nagyon várom már!
Remélem sok új, szebbnél szebb és jobb címet jelentenek majd be.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Shing
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a mostani konzol marketing melyik játékot mutatja be E3-ra kihegyezett PC-s demoval. A túlreklámozott játékokat pedig még jobban felhájpolják. Nagyon kell oda az a fél épületes AC és Uncharted 4plakát.
-
addikt
Remélem azért villantak olyat is, amiről eddig még nem "szivárgott" ki infó.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
james001
veterán
Kíváncsi leszek,ha tudom akkor majd nézem a Bethesda-t és a Sony-t Doom,Fallout 4 ami nagyon izgat,Sony-nál meg valami jó meglepetés jöhetne,ami nem remastered De ugye főleg az Uncharted érdekel,remélem a multiból is mutatnak már valamit.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Šolaire
veterán
válasz gyuribácsi88 #3 üzenetére
Várom már nagyon😊 remélem tényleg bejelentik a Dark Souls 3-at.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Pöttön
őstag
A túlreklámozott játékokat pedig még jobban felhájpolják. Nagyon kell oda az a fél épületes AC és Uncharted 4plakát.
Ez teljesen logikus, hogya a nem rég megjelent, vagy megjelenés előtt álló játékaikat reklámozzák a kiadók. Tenyenek ki még be nem jelentett játékokról plakátot? Akkor minek az e3 körbeplakátolnak mindent hogy így néz majd ki az új Doom meg ez meg az ekkor meg ekkor jelenik meg azt csókolom...
A kérdés inkább az hogy mennyi új címet láthatunk majd.(#4) james001 A Sony tuti hogy villantani fog valami újjat, valami új Tripla A-s játékot, amit majd az eladás végén bejelent, úgy mint tavaj az Uncharted 4-et.
Ha tippelknem kellene akkor ez vagy GT7 lesz szerintem vagy egy új God of War utóbbira sajnos kisebb esélyt látok.
Remasteredet biztos hogy nem jelentenek be szerintem, mert most jelentették be nem rég az Uncharted trilógiát, lassan már nem lesz mit remasterelni.
Én is amúgy erre a kettőre vagyok a leginkább kíváncsi![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
james001
veterán
GT7 esélyesebb szerintem is,bár még teljes igazából a 6-ot se "fejezték be",még egy csomó mindent ígértek hogy jön a játékhoz...
GoW-ból meg szerintem inkább a 3-at fogják mutogatni. Tavaly mondjuk elhintették hogy készül az új rész,ki tudja lehet most felfedik.
Én még álmodozok egy The Last Guardian leleplezésről is,de lassan az a játék is olyan lesz mint a Half Life 3https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
-
james001
veterán
Ha már ebből is remastered jönne,inkább az 5-öt adják ki. Komolyan írom ezt,a 6 annyira "szegényes" lett az 5-höz képest,hogy semmi értelme lenne még egyszer kiadni így. Bár lehet az lesz hogy bejelentik a 7-et,ami igazából a 6 lesz csak több tartalommal meg szebb grafikával.
-
csasaKKP
senior tag
Mirrorszedzskettőt akar a néppp!!!
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Phobion
őstag
Óóó fohászkodom a jó szerencséhez, hogy mondjanak végre egy megjelenési dátumot a No Man's Sky-hoz
-
myckie2
őstag
Várjuk a Mafia 3 bejelentést! Remélem lesz gameplay videó is.
-
james001
veterán
Biztos sokan vették meg megjelenéskor,én is még újonnan vettem boltból,de aztán jött a felismerés hogy mennyire más lett mint az 5. Azóta már vagy háromszor vettem újra mert mindig jött valami patch hozzá,de még mindig nem adtak ki mindent hozzá,pl. a pályakészítő még mindig nem került bele...
-
Šolaire
veterán
válasz gyuribácsi88 #9 üzenetére
Az se lenne rossz😊 még elvagyok a 2. résszel is most tolom a dlc-ket. Utána pedig witcherezek😃 ugyhogy kalapálják csak,nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
ldave
félisten
Ez az egész Last Guardian ügy szerintem már rég nem mérvadó. 2007 óta fejlesztik (ha!) a játékot valamilyen formában, fene tudja hányszor kezdték újra, ez se a költségeknek, se a kreatív folyamatnak nem tesz jót. Ueda már lassan 2 éve nem is dolgozik a Sony-nál, bár állítólag a játékon még igen, de hát ez is kérdéses. Kaido sincs már ott. Ennyi év alatt fene tudja mennyi pénzt tolt ebbe bele a Sony, az pedig kizárt, hogy anyagilag ennyi idő után sikeres legyen, nem tudnak ebből annyit eladni.
A Slime draws near! Command?
-
BoneDragon
veterán
Sok sok mass effect gameplayt a népnek!
Pont most olvastam, hogy lehet lesz új PoP bejelentés! Na annak is nagyon örülnék. -
Helmoras
őstag
Bár ilyesmikre nem sok esély de én Tree of Savior, Lost Arc Online, vagy Lineage Eternal témakörben érdeklődök :S
-
Mister_X
nagyúr
Nintendo NX vagy új handheld bejelentést akarok!!4
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
deakpeti
tag
Nem tudom lesz e star wars battlefrontrol gameplay esetleg de ha lesz en azt varom nagyon!
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Vitával egyetlen egy nagy gond
vanvolt, hogy nem állt ki rendesen a Sony mögötte. A Nintendoval más a helyzet, jobb a kapcsolatuk a hazai fejlesztőkkel is, plusz rendesen tolják a saját exkluzívaikat is. Megkockáztatom, hogy a 3DS errefele a hardvere miatt nem terjed, egy technikailag toppon lévő verzió, amire tudnak fejleszteni multiplatformokat is, biztos kelendőbb lenne."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Pöttön
őstag
Felőlem ezeket is remasterelhetik, engem annyira nem zavarna, de akkor rendesern, a nulláról újra húzott korszerű grafikával, fizikával, adják ki öket (lásd Xcom).
PL szivesen végig tolnám a God of War 1-2-t újra GoW 3 szintű látványvilággal, kivégzésekkel.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
Biztos infó szerintem már csak E3-on lesz. Addig is izgulhatunk. Remélem nem egy semmitmondó videóval szórják ki a szemünk, hanem normális gameplay-t láthatunk majd.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Hát tényleg elég fura feje van, nemnagyon hasonlít az "original" Faith-re. Még a '13-as E3 teaserben tök jól nézett ki.
A játékra visszatérve gondoltam, hogy nem Mirror"s Edge 2 lesz a címe, már csak azért sem, mert előzmény történet, de a Catalyst kicsit meglepett, végülis a twitteres kép magyarázatot ad.
Szerk.: Hát két év alatt nem kicsit megváltozott szegény csaj.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fred23
nagyúr
-
csasaKKP
senior tag
Igen, figyeld meg, hogy mennyivel szebb, ázsiaiasabb az arca az eredetinek. Nem csak a szeme, hanem az arccsontja,bőrszíne meg mindene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest