Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Computex 2023: ígéretes perifériák a Montech gondozásában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Kedvenc játékom mind a mai napig. Zseniális. A grafika, a többféle képpen megoldható feladatok, a szabadság, amit a túlélőhorror kötöttségek mellett ad, briliáns.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
vm93hun
aktív tag
Reboot már volt 2008-ban ami finoman szólva sem lett sikertermék. Akkor ez most re-reboot vagy hard reset?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Silenzio
addikt
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
vm93hun
aktív tag
Alapvetően nekem is tetszett az a rész, csak ahogy említetted, az irányítás trágya (ennek végigjátszása után határoztam el, hogy inkább kontrollerrel játszok amit lehet PC-n amíg nem álltam át konzolra), illetve van benne egy halom bug, aminek javítására sosem készült patch - vagyis de, úgy hívják, hogy PS3-as verzió Inferno alcímmel.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Fitzgerald #7 üzenetére
Valahogy így, igen.
Egy szép vaskos szöget ütött ezzel a húzással az Atari a saját koporsójába.[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
A 2008-as rész az irányítást leszámítva szuper volt. A zenéjét meg azóta is hallgatom...
Amúgy meg az első és a negyedi (new nightmare) rész jobb volt, -hangulatában mindenképp- mint a Resident Evilek.
Eddig trailer alapján ez is iszonyat várós, csak ne tolják túl a harcot és kellőképpen félelmetes legyen."Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik.
-
zseko
veterán
Van egy régi játék amit mindig keverek ezzel, mintha valami hasonló lenne a címe. A történet szerint, már amennyire emlékszem, egy kisgyereknek elrabolják az ufók (vagy valamik) a kutyáját, és elindul megmenteni egy maga által épített űrhajóval(?) a fán lévő kunyhójából. Emlékeim szerint oldalnézetes statikus háttérképes, vagyis a háttér nem mozog, amikor végigérek a másik oldalra akkor jön be a következő. Mintha az elemlámpa fényével lehetne 'harcolni' a 'fekete izék' ellen, de ez nagyon homályos, lehet nem jól emlékszem, és csak kikerülni lehet őket. Valaki emlékszik rá melyik lehet?
HR24.hu
-
johnyblaze
aktív tag
uhhh ezt nagyon varom.
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
Új hozzászólás Aktív témák
gp Visszatér a túlélőhorrorok atyja, az új játék lényegében az első rész újragondolt változata lesz.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- Apple iPad 9 - es sorozat 64 Gb RAM WiFi + Logitech Combo Touch billentyűzet
- Gigabyte Superb 720 GE-P610A-C2 80 plus minősítésű ATX tápegység
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest