Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csárli74

    csendes tag

    válasz #40993792 #2603 üzenetére

    A keresés során a találatokkal nincs problémám, mert az tényleg úgy működik, ahogy elvárható. Az csak a nyűgöm, hogy ha keresni akarok, akkor 1. megnyitom a tárcsázót, 2. rányomok a kontaktokra, 3. rányomok a keresésre, 4. bepötyögöm az infot, 5. a találatok között rányomok a névre, 6. rányomok a számára és már hívja is. Ja! És nem ugrik utána vissza alapállapotba, hanem ki kell lépegetni, ha újra görgteni szeretnék a névjegyek között. Ugyanez androidon: 1. megnyitom a tárcsázót, ami egyben a híváslista is, amiben görgetni is lehet és ott vannak a tárcsázó gombok is, amik görgetésnél lecsukódnak, hogy ne foglaljanak feleslegesen helyet a képernyőből, 2. bepötyögöm a tárcsázóba az infot (PISTI=74784), 3. rányomok a névre és hívja vagy a szélen lévő kis nyílra és megnyílik a névjegy az összes adattal és a kapcsolathoz tartozó hívásnaplóval.

    Vannak olyan számok, akikkel csak néhány alkalommal beszél az ember jellemzően néhány napon belül (online rendelés, bármilyen ügyintézés, stb) és ilyen esetekben is szoktam használni, hogy ha hívott egy valamilyen nem elmentett szám és nem tudtam felvenni, akkor visszanézem, hogy beszéltem-e már vele. Egy-két napon belül azért szoktam emlékezni rá, hogy adott időpontban kivel beszéltem és máris tudom, hogy mennyire sürgős visszahívni.

    Az, hogy az iPhone-on a híváselőzmények nem szűrhetők legalább, az már tényleg egy vicc és igazából nem is értem, hogy mi az oka.

Új hozzászólás Aktív témák