- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabage
tag
Kíváncsi leszek,hogy abból a 22h-ból mennyi lesz...
-
HThomas
senior tag
Én csak két dolgot nem értek:
1.) miért 16:9 ? (legalábbis a T510)
2.) miért nincs a 14-es 1680×1050-es felbontással? A nem wide modelleknél még ment az 1400×1050, miért kellett elhagyni ebben a családban a nagyobb felbontást? A 15-ös meg bezzeg felmegy full hd-ig... mintha a laptopot csak filmezni használná az ember...
-
pacorro
aktív tag
Hát, ha nem 16:9-esek lennének...
Pedig hogy fogadkoztak a Lenovónál decemberben, hogy maradnak legalább a 16:10-nél. Persze valamennyire érthető, mert ha mindenki azt favorizálja, akkor nekik is be kell állniuk a sorba."Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
pacorro
aktív tag
Szerintem lesz. Most nem beszéltek róla, de nagy tétben mernék rá fogadni, hogy hamarosan lesz(nek) majd nagyobb felbontás(ok) is.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
evone
őstag
Nekem mondjuk 14"ra nagyon eleg az 1440x900 is. De tenyleg lehetne ilyen modell is. Csutortokig vagy csutortokon egyebkent minden kiderul mar. Holnap is lesznek uj TP-k bemutatva. ( Remelem frissul az X szeria )
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
HThomas
senior tag
T400-ban sincs nagyobb, pedig az már kinn van egy ideje...De azért remélem valóban így lesz, na nem mintha most érintene a vásárlás
"Persze valamennyire érthető, mert ha mindenki azt favorizálja, akkor nekik is be kell állniuk a sorba."
Egyébként ebben az a szomorú, hogy álljanak be a sorba az SL-lel, vagy az Idepadekkel vagy a nemtommilyennevű tucatgépekkel amiket ontanak magukból, de miért a T szériával kell nekik? Sok olyan felhasználás van amire nem praktikus a széles felbontás, és hiányzik az az elveszett párszáz pixel...
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Áh T410 must have
-
aram01
nagyúr
jó cuccok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
orbano
félisten
én egy X210T-re lennék kíváncsi
A vér nem válik VAZZE!™
-
evone
őstag
Normalis kepek!!! ^^^
Illetve latszik hogy a 14" wideba megmaradt a 16:10 kijelzo. Ezek itt nem spekulaciok!
-
lapa
veterán
azért egyik szeme sír az embernek. mert:
Fn & CTRL key mapping in BIOS
oké, de "minden F eggyel odébb van" mapping nincs.
ahogy látom ezekbe nem jó az előző akksi se. a dokkoknál is ez volt, a T61-hez a 3-as dock már nem jó. viszont vehetek dockot csak a digitális audio miatt, mert az a két forrasztás sehogyse fért el. persze rétegigény.
-
Zoli1222
addikt
Uhh. A W510 megdobogtatta a szívem egy kicsit.
-
-
Jíííháá Bejövősek, szépek...
-
Terminus_
aktív tag
Szerelmes lettem a W510-be. El tudnám viselni a T60p helyett.
A T410s meg a mérete miatt jön be nagyon.-
-
Ati fan létemre kifejezetten örülök, hogy a T szériába újra nvidia derivált videokártyák vannak - mivel linux alatt még mindig azokra a legjobb a support.
Kijelzőknél meg örülnék ha jövőben a tableteken kívül máshol is lennének IPS - vagy legalább nem TN - panelos modellek.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
venember83
nagyúr
Nagyobb lett a Del, de hova lett az Ins? Különben meg szerintem butaság megbontani azt a hatos billentyűzónát, de lenovoék biztos jobban tudják.
-
HÁZIGAZDA
válasz venember83 #23 üzenetére
no, ez nekem sem tetszik... átkerült a del-től balra amúgy, ha jól látom, a pause mellé.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
rekid
addikt
latom nem csak nekem szurja a szemem az uj kepernyofelbontas valasztek... minek kell átvenni a hulyeseget a felso kategoriaban is..
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Alchemist
addikt
"az Fn & CTRL key mapping pedig szerintem azt jelenti hogy fel lehet cserelni az fnt es a ctrlt."
Ez már egy régi user request... végre teljesítették.
Nekem a 16:10 se tetszik munkára, nemhogy a 16:9.
22 óra aksiról... hiszem, ha látom... 8 wattos átlagfogyasztás mellett ehhez jó 170 Wh-s aksi kellene... ezt még 9 cellás + ultrabay aksik + napcellák alkalmazásával is nehéz elképzelni.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
rekid
addikt
Nem feltetlenul a keparannyal van gondom inkabb azzal hogy a felbontasok a multimedia alarendeltjei lettek T szeriaval inkabb dolgoznek nem filmet neznek (1366x768, illetve 1920x1080) es ott lehet nem artana nagyobb vertikalis felbontas (1080mar megfelel de ugye itt a hd a lenyeg). Legalabbis nalam ez szempont.
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
evone
őstag
En is orulnek ha lenne 4:3as TP. de ez van. Vegyetek T60p-t. Még azis boven eleg nem grafikai munkara.
-
lapa
veterán
pláne cumi ha nincs a dokkeren spdif. de magán a (Txxx) gépen sincs? még mindig nem tudom mi igaz az urbánlegendből, hogy a füles kimeneten képes digitális hangot is kinyomni.
vágom mi az fn / ctrl mapping. arra utaltam, hogy az ESC megnagyítása mellett (T61-en) a gomb feljebb került, az Fx billentyűsor meg eggyel balra. namost ESC helyett rutinból F1-et nyomok, átnevezésnél meg F2 helyett folyton F3-at. erre gondoltam.
-
Alchemist
addikt
"ESC megnagyítása mellett (T61-en) a gomb feljebb került, az Fx billentyűsor meg eggyel balra."
Nem értem, mire gondolsz... az Esc már régóta az F1 fölött van a Thinkpadeken, most az Fx billentyűsor eggyel jobbra került, mert az Esc "lefelé lett meghosszabítva", legalábbis a képek szerint.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
venember83
nagyúr
A T széria új 410, 410s és 510 típusjelzésű konfigurációkkal bővül, a gépek elsősorban a kijlezőjükben különböznek egymástól.
A notebookokat jól megszórták csatlakozókkal, négy USB port is került rájuk (ebből egy eSATA/USB), ezenkívül találunk rajtuk Gigabit Ethernetet, D-Sub és DisplayPort kimenetet, hangaljzatokat, ExpressCard foglalaltot és kártyaolvasót.
15,6 colos, 1280x800 vagy 1440x900 pixeles monitor színvisszaadása példás, akár a Adobe RGB színtér 95%-át is képes megjeleníteni, a gép pedig opcionálisan kalibrátorral is rendelhető, így biztosított a megfelelő a színhűség.
-
pacorro
aktív tag
válasz venember83 #36 üzenetére
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
-
orbano
félisten
-
Tin
veterán
én most "kicsit" utánaolvastam ezeknek külföldi fórumokon.
a változások (T5x0-et írom le):
- t510 nvidia videokari úgy fest gyengébb lesz a t500 atijánál, cserébe jobban melegszik
- t510-ben nincs átkapcsolható grafikus kártya (gondolom ezért maradt ki a bika kártya)
- t510-ből elmaradt a magnézium ház a kijelző részről (az alsó részen megmaradt)
- t510 2 centivel szélesebb, és alapból picit nehezebb is, viszont 1 centivel keskenyebb
- 16:9 felbontás (1600x900, viccelnek??), de legalább ledes
- lesz ledes fullhd panel, de 15"-ban akkora felbontás sztem sok (1 éve használok egy dell e6500-at fullhd-ban)
- az új ctrl/fn csere remélhetőleg a t500 frissített biosában is megjelenik
- nincs külön mikrofon/fejhallgató jack, hanem átkapcsolható
- az "új" memóriakártya olvasó feleannyi kártyát olvas
- az "új" "powershare" usb-t már a t500 is tudta kikapcsolt állapotban (biosban állítható)
- nincs sata6, csak sata3
- billentyűzet melletti oldalsó hangszórók (a dell e6500 után köszönöm, de NEM)
- billentyűzet redesign majd kiderül hogy sikerül-e
- hosszúkás enter. miért???ami a speckóból plusz lehet:
- nagyobb touchpad
- nagyobb esc/del lehet, hogy pozitív lenne (az esc legalábbis)
- centralizált képernyő (bár kb semmi jelentősége)
- eltűnik az intel wifi link 5xxx fos
- core i5/i7 procik (bár fogyasztásban nem jobbak)
- 22 órás lehetőség (bár a dell is ezzel reklámozott 1 éve, de az e6500 kevesebbet bír a 9 cellással, mint a t500), de ahogy valaki írta, ha csak a fele, már jó
- 4 memory slot jó dolog (4x2GB modul jóval olcsóbb mint 2x4GB, 16GB notiba felesleges)meglátjuk. én notin dolgozom, fontos a teljesítmény, de a 16:9 nem munkára való, és jópár régi jó thinkpad feature-t cseréltek le (szerintem) rosszabb dolgokkal, és pont abban erősítettek, amit egy üzleti notebookban teljesen felesleges volt. ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon jó gép lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kár a 16:9-es kijelzőért a T510-ben ez szerintem hülye lépés volt. Amúgy nem lesznek rosszak.
Més que un club!
-
Integra
titán
mi van az ati 58xx vga-val? már megint itt erőltetik az nv-t...
bár igazság szerint egy izmos ati vga-s x szériára lennék kíváncsi, nekem nem kell már tapipad, borzalom, első dolog, hogy letiltom.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz adnoctum18 #43 üzenetére
nem tudom, feltűnt e, de az egy angol klavi.
egyébként meg ha a felső részre gondolsz, piszok jól használható, t400s-en már próbáltam....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
válasz adnoctum18 #45 üzenetére
de mo-ra magyar klavival jön
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
donjohnson
addikt
érdekes most olvasni a hozzászólásokat bő 3 év elteltével egy t410 tulajdonosaként
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Acer Aspire 3 A315-56 15.6" FHD IPS, i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD
- Macbook Air (2019) eladó
- Dell Inspiron 5537 laptop i7-es processzorral, AMD Radeon HD 8850M videokártyás eladó
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- MacBook Air 13 2017 Újszerű dobozában Magyar billentyűzet i5/8gb/128gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest