Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N€T0X|N

    őstag

    LOGOUT blog

    Azt be lehet valahogy állítani ezen a telefonon, hogy ujjlenyomat érzékelés után még fel kelljen húzni a képernyőt, mintha nem volna semmilyen biztonsági beállítása? Hülyét kapok már attól, hogy mióta Pie van rajta, folyamatosan felold a zsebemben és nem tudom, hogy miért.
    Észrevettem, hogy úgy veszem elő a telefont, hogy pont rátapintok az olvasóra, eltenni viszont nem úgy szoktam. Oreón sose fordult elő, a zsebrevágási szokásaim meg elvileg nem változtak, de már direkt figyelek rá és mégis sokszor úgy veszem elő, hogy forró a telefon és hatszáz alkalmazás nyitva, elnyomkodva.
    Az arcalapú hektikusan (néha magamtól elfordítva is feloldott) működik, először arra gyanakodtam, de azt kikapcsolva nem változott a helyzet.
    Nem kizárt, az odafigyelés ellenére, hogy mégis úgy teszem el, hogy előtte hozzáérek és amilyen villámgyors, felold, amint zsebbe csúsztatom, de erre kellene valami megoldás, hogy legalább ne nyomkodódjon össze-vissza, hanem legyen egy második pont, mielőtt teljesen nyitva lenne a rendszer.

    Sent from my keyBoard

Új hozzászólás Aktív témák