-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Holnapra várom. De ugye kellene egy tok, nem szeretném első nap törni, karcolni, de egy rohadt tok nincs átlátszóba hírtelen 4k alatt. Aliexpress meg ugye 1 hónap...
Clearplex fóliát is frissen megkapja, az bevált nekem.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Megérkezett a teló. Lassan nekilátok belakni. Van valami amire érdemes figyelnem? P30-ról fogok átköltözni. Érdemes biztonsági mentést csinálni? Vagy a kiindulási telót nem tudja elcseszni? -
Aryon87
félisten
válasz Gubu0101 #1155 üzenetére
Hmmm, a tesztben mintha errol nem lenne szo. Na megnyugodtam, egy gonddal kevesebb.
Akkor raerek a jobb tok rendelesevel
Koszi.
Kamerat vedi a tok, vagy egy sikban van a szigettel?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
válasz Aryon87 #1159 üzenetére
Nincs síkban,kicsit fölé emelkedik,nincs 1mm,kicsit alatta.Írja is,hogy bizonyos régiókban nem elérhető a tok.De van képernyővédő fólia is rajta,nekem jónak tűnik,még nincs rajta egy karc se,pedig nem mondanám,hogy mindentől is védem
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Aryon87 #1161 üzenetére
Lehet a Google hiány miatt pakoltak ennyi "extrát" a dobozba,meg ugye ott az óra is.Bár a tok az nekem is kuka lesz hamarosan,átmenetinek tökéletes,majd nézek valami fajintosat.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
dutrás
őstag
Kicsit irígykedem az óra miatt. Na jó a telefon miatt is
P50 pro/P40 Lite
-
hdanesz
őstag
válasz Gubu0101 #1158 üzenetére
Köszi! Majdnem minden átjött. A Hangouts-ra azt írja, hogy már telepítve van...közben sehol sem látom. Mindegy, megoldom APK Pure-ból. A Viber működik...de nem értesít. Azt hiszem erre is találtam megoldást. Meg lehet ezt szokni. Már csak a Huawei health adatait kellene leszinkronizálni. A bibi ott van, hogy a régi telómon telefonszámmal voltam regelve, most meg a mailcímemmel.
Mod.: A hangouts települt, de nem indul. Megjelenik a zöld képernyő..és ciao.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz K Norbi #1165 üzenetére
Én még a korai szériásból vettem, azon nem volt. Utánam lévő szériák már kaptak ha jól tudom.
Na kaptam egy jóféle tokot, legalábbis a gyáritól tuti jobb. 3k volt. Majd kínából jön a jól bevált tokom
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
7Heads Drago
veterán
Mi történik itt kérem??? Nagyon felelőtlenek vagytok! Kína rajtatok keresztül fogja átvenni a hatalmat az országban.. stb, stb.
Na ezt nem tudtam kihagyni.
Gratulálok mindenkinek! Sajnálom hogy edgés és hogy ilyen nagy. Nálam ez már kizáró ok.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Aryon87
félisten
válasz 7Heads Drago #1168 üzenetére
Méretben ugyanakkora mint a P30Pro, talán 1mm-el nagyobb csak. Az edge kijelzőt utálom, de a kiállított darabot nézve a 40-nek már finomabb a kerekítése a 30-hoz képest. Alul és felül viszont felesleges csicsa.
Bizony, kína tudni fog minden lépésemről[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz K Norbi #1170 üzenetére
Pontosan ez a valóság, csak kell egy fedősztori. De ez már ki lett belezve az elején, és tart még mindig a többi Huwi cikknél..
-
K Norbi
addikt
válasz Aryon87 #1173 üzenetére
Most amit pakolgatnak bele Samsungokba pl S20 Ulta 100x zoom.
Meg az Ifosokba löktek a parasztnak egy gyorst töltőt. És 1 széles látószögű kamerát
Mind a Huawei nak köszönhetik.Hogy megszégyenítette a 2 nagy gyártót P30 Pro bemutatón.
És összekapták magukat, kénytelenek voltak.
-
hdanesz
őstag
Az normális dolog hogy a fényképezőnél nem tudok felbontást állítani? A videónál ott a lehetőség....fényképnél nincs.
-
Aryon87
félisten
válasz hdanesz #1177 üzenetére
Normális. A nagyfelbontás a továbbiak opcióba került a legutóbbi frissítés által ha jól tudom, a normál fotó módnál meg a kisebbik felbontás van, aminél zoomolni is tudsz. A nagy felbontásnál ilyen lehetőség nincs, de nem is jobbak azok képminősége.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Gubu0101 #1183 üzenetére
Az alsó nem jó, a felső viszont igencsak jó lett És részletes is, főleg a füvön látni.
Ó ha meglesz végre a teló, nem kímélem a topikot a képekkel[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Én mindig kipróbálom az új flagshipeket, de általában pár nap droid után "visszahúzok" IPhone-ra. Legutóbb a Samuval (S20+) is így jártam, vissza mentem IPhone 11 prora. Majd hajtott a kíváncsiság és itt kötöttem ki
Ez a telefon most nagyon bejön! Ma szóltak, hogy lehet új céges telót választani. Komolyan.elgondolkodom rajta, hogy ilyent kérek (igaz valamennyit rá kell fizetni, de sebaj ezt eladom és mard bőven cash).Van pár napom eldönteni...
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz ateszapa748 #1186 üzenetére
Hat, hogy ki veszi ezt az mar tenyleg atol fugg, hogy mennyire tudja nelkulozni a Google tamogatast. Nekem szerencsere semmi nem hianyzik Amugy remek telefon, jo az uzemido, gyors,nekem ennel tobb nem kell, foto teren is bejon.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Újabb okos kérdéssel jövök. A telefonon gyárilag lévő 'gumisabb' érzetű fólia alatt van másik vagy már csak az üveg? Anno a P30-on kibontás után volt egy vastagabb fólia (igaz, annak volt minimális peremrésze az egyik sarkon) amit le lehetett szedni...és alatta volt egy kevésbé tapadós, alig látható fólia. Ez a P40 Pro-nál is így van?Mert most a gördítési érzet elég fura így. Plusz a széleibe is olyan mint ha akadna az ujjam. Amikor pl. lentről felfelé 'suhintok'. Vagy csak az ívelt kijelző miatt szokatlan.
-
-
7Heads Drago
veterán
Periszkópos kameráról van szó. Mivel a p40-ekben az van. A zoomos képekkel elverte a teljes mezőnyt.
A szeléslátó minősége pedig is köröket ver a többi gyártóra. Inkább lépj tovább ezen.
Amin lehet vitatkozni az a normál kamera képe és a szelfié.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Aryon87
félisten
Nos akkor a mai naptól beléptem a P40Pro-t használók táborába
Most lakom be a telót, APK Pure-ból puszira felmegy minden. Gyári böngészőből a drive-ba is be tudtam jelentkezni, így ami ott van 1-2 cucc, azt is le tudtam húzni. Eddig 1 alkalmazásom nem indult el, belépni belép, de ki is dob. A PH! alkalmazása. BummXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
válasz hdanesz #1190 üzenetére
Így ránézésre csak egy,ha zavaróan karcos lesz,akkor leszedem majd és megmondom van e + fólia még
Körbe tapizgattam a széleinél,valószínű a lekerekítésnél ahol már nem ér le a fólia ott akadhatsz.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest