Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Korrekt telefon ez.
Nyilván nem mindenkinek opció.
-
<Adamsky>
veterán
" ... esztétikailag nem szerencsés."
Bog, máskor írd le nyugodtan: ronda
" ... igazából marhára zavart végig, állandóan ezt bámultam, de nyilván ez egyéni fejlövés ... "
Nem, szerintem ezzel sokan vagyunk így. Nekem spec. ezért sem lesz soha "lyukas" v. szigetes telefonom." ... ott van nekünk az Android 10 ... "
A frissítések ilyenkor hogyan "keletkeznek"? Mert anno - a Google-ös érában - csak "portolni" (nem tudom mi lenne itt a helyes szó) kellett a gyártónak a Google féle sec. patch-et, nem?" ... gond nélkül mennek a banki appok ... Simple ... "
Lehet NFC-velk fizetni? Jól értem, hogy ugyan nincs fenn az AppGalleryben se a Simple se - az OTP-nél maradva - a SmartBank, de sideload után működik? Kérdés meddig ... ?" ... megpróbáltam két-három külsős naptárappot ... egyik sem akarta az igazságot ... " - na, itt kezdődnek a gondok ....
... és itt folytatódnak:
" ... aki már vett egy-két alkalmazást a Google Play Áruházból, az ezeket szinte mind bukja ... "[ Szerkesztve ]
-
Érdemes lenne áprilisban egy update-et rakni a cikkhez, hogy lám, ennyit fejlődött a HMS és háttere, vagy épp hogy semmi látható változás nem történt vagy hasonló.
Mit gondolsz erről, Bog?"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
Arra lennék kíváncsi, hogy a vásárlók fel vannak e világosítva, hogy mit (nem) kapnak a pénzükért... 🤔
-
erahurka
nagyúr
Ennek a makró kamerának semmi értelme. Már csak azért sem, mert egy 2-3x zoom szenzorral el lehetne készíteni ugyanezeket a közelieket, csak akkor lenne automata fókusz is és több mint 2 megapixel.
-
retroid
senior tag
Engem is érdekelne hogy itthon mi a hivatalos kommunikáció a GMS hiányáról és a HMS által kínált alternatívákról
pl szolgáltatóknál vagy egyéb hivatalos (és szürke) viszonteladóknál.
Esetleg bárkinek bármi info erről?[ Szerkesztve ]
iPhone 13
-
spect80
senior tag
-
skylinelaca
senior tag
Alapvetően ilyen dolgok miatt váltam meg a Lumiáktól is (Nokia/MS) , pedig egészen sokáig húztam velük WP7-8-10 vonalon is. Mindenre az volt a válasz hogy "dehát van van alternatív megoldás app" , de ezek nem voltak nekem alternatívák
iPhone 13 Pro Max - Nintendo Switch OLED - Nintendo Switch Lite - Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Xiaomi Redmi Mi10T Lite 5G
-
Giovan!
addikt
Mivel többek szerint is szokásom szétoffolni a Huawei topikokat (én mondjuk ezt tagadom), most csak az általam pozitívnak tartott dolgokat emelném ki:
1. A szívemhez közelebb áll az IPS, mint az Amoled, szóval én örülök neki, hogy ez a teló is ilyen kijelzőt kapott (bár kissé fakónak tűnt oldalról fotózva, de élőben ez lehet nem ilyen feltűnő).
2. Brutális az a vas, pláne ezen az áron.
3. Az EMUI-val történt mostanában valami? Mintha pofásabb lenne, mint régebben
Különösen az a folyékony akkuszintjelző tetszett.
4. Az üzemidő is egész masszív lett, az pedig megintcsak értékelendő, hogy 40 W-os gyorstöltőt raknak a dobozbaMég az érdekelne, hogy a vezeték nélküli töltés megy a készüléknek? Lehet említettétek a cikkben, de én nem tudtam ráakadni.
Illetve még egy kérdésem lenne azokhoz, akik már App Gallery felhasználók. WP launcher, vagy valami csempés téma van az alkalmazásboltban? Hiányoznak a csempék
All have their worth and each contributes to the worth of the others.
-
vendingo
veterán
válasz
skylinelaca #12 üzenetére
Félek, hogy úgy fog járni a HMS, mint anno BADA-val a samsung.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
<Adamsky>
veterán
" ... aki észre sem veszi, hogy HMS van a készülékén." - ahhoz azért nagyon hülyének kell lenni.
Gondolom olvastad, hogy itt a bekapcsolást követően a Huawei ID létrehozásával kezdődik minden (vagy a vele történő belépéssel, ha már van). Na már most, aki látott már Android telefont, és ez mégsem tűnik fel, ill. nem esik le a "papír huszas", az menthetetlen (ne menjen utcára, ne vezessen autót, stb.) -
HMS az egy Huawei Mobile Services és nem egy rendszer.
A Bada egy mobil operációs rendszer volt, amelyet a Samsung Electronics fejlesztett és megbukott egyetlen mobilban - egyetlen gyártóban.
Kínában a HMS van és nem a Google,ami él és virágzik odaát. -
retroid
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Tudom hogy kvázi lehetetlen összehasonlítani a Google támogatás hiánya miatt, de mennyivel kevesebb a tudása a P30 Litenak hozzá képest?
Valamint érdekes lesz/lehet ha a Huawei P30 Lite New Edition esetleg hozzánk is hivatalosan megérkezik...
retroid - Szinte biztos vagyok abban, hogy nemhivatalosan a Huawei megcsinálta ezt a telót a Google appokkal is és készen állnak arra, ha esetleg a Google legutóbbi kérése célt érne az Amcsiknál...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Philips PUS6704/6504 szériás (VA panel) tévékhez beállítási segítségek Tv adásokhoz és Filmekhez: https://logout.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/hsz_22103-22103.html
-
Postas99
senior tag
Elnézést ha köpködni fogok DE "Szóval az a helyzet, hogy 100 ezer forintos áron ez a telefon egy nagyon korrekt műszaki eszköz. " állítja az írás, mégis ebben a kategóriában 100e forintért több készülék is versenyez amiért érdemes körbenézni.
Ha csak azt veszem, hogy nem kell már license díjat fizetni a Google felé és ez egy LITE eszköz ami mégis csak egy féllábú manó, nincs GMS (nem a fingós appok miatt)... akkor a huawei egy rabló bandának tűnik számomra ezzel az árazással, és minimum egy -40%-os árral kellene értékesíteni, ahhoz hogy kínán kívül vonzó ajánlat legyen és a Huawei visszaszerezze a vevők bizalmát.
-
Peat;)
veterán
Ilyen formában nem tudom milyen értékesítési csatornák vállalják be. A hardware önmagában semmit nem ér és annyira nem is olcsó ha megnézzük hogy korlátoltan használható. Ügyfélpanasz viszont rengeteg várható, én Európában teljesen értelmetlennek tartom ezt a készüléket az a sok tucat készülék mellett amiken nincsenek problémák.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Vérzik a szívem a Huawei miatt, mert eddig is és most is jól összerakott, hardverben és szoftverben kiforrott mobiljaik voltak és vannak minden árkategóriában. Ám a G. szolgáltatásai nélkül sajnos nem sok mindent lehet vele kezdeni. Függők lettünk és ez amellett, hogy kényelmes, valahol aggasztó is.
IT-ban dolgozó "szakiként", nyilván összevadásznám az alternatív megoldásokat, de a töbség nem így van 100.000 forintért simán és zökkenőmentesen akarja használni a telefonját.
Remélem, hogy megoldódik a helyzet és visszatérhetnek az európai piacra teljes fegyverzetben.
Egyébként a cikk nagyon jó, sok értékes tudnivaló volt benne, köszi Bog.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
gproject
aktív tag
a fotok alkalmazas mukodik e? nekem talan az az egy ami tuti nelkulozhetetlen
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
szkaroly
senior tag
A benchmark táblázatban a Mi 9T adataival valami gubanc van. Amikor tavaly teszteltétek akkor kisebb értékek jöttek ki mint a Kirin 970-es Honor Playnek. Itt meg gyorsabb mint a 980-as Nova 5 T.
Poco X3 Pro
-
törölt tag
A BKK futár helyett tudom ajánlani a BudapestMenetrendet ami fent van az AppGalleryben, valósidejű menetrenddel, útvonal tervezéssel, közeli megállók jelzésével, szerintem jobb mint a BKK futár.
-
Freiherr
őstag
Nagyon karcsú lesz ez a HMS ide a nyugati féltekére.
XXX
-
válasz
<Adamsky> #15 üzenetére
Több ember is van a környezetembem, akik amikor telefont cseréltek 2-3 év után, és bekapcsolták a készüléket, megkérdezték, hogy akkor itt most mit kell beírni - amikor a google fiókba jelentkeztek be. Fogalmuk sem volt róla, hogy az az.
Más alkalommal, mikor mondtam azt, hogy ha nem a készülékre mentik a névjegyeket, hanem a google fiókba, akkor meglesz az új készüléken is, váltig állították, hogy nekik nincs olyan. Mondom: van gmail-es emailed a telefonon, nem? Persze van. Na, akkor az a google fiókod. Erre a válasz: Nem, az a gmail fiókom.
Szóval nem, sokan a bekapcsoláskori huawei ID létrehozásától még nem fogják észrevenni, hogy nincs GMSGiovan! #13
Pedig szerintem most volt a határidő a kést HMS és vele együtt az App Gallery feltöltésének (szóval alapos lenne a morgás). Ahogy beszéltük a másik fórumban is, a Huawei jövőjét nagyban befolyásolja az, hogy az első tágabb csoportot megcélzó készülékre elkészülnek-e egy nagyjából jól működő háttérrel, és véleményem szerint ez nem sikerült. Lehet, hogy áprilisra, vagy márc 26-ra sokkal jobb lesz a háttér, mire a P40 és pro érkezik, de az emberek addigra a p40 lite tapasztalataira fognak támaszkodni, ami félő, hogy nem lesz kielégítő. Szerintem ez volt a vízválasztó, és innen sokkal nehezebb helyzetbe kerültek. Még azt is el tudtam volna képzelni, hogy a Honor lészülékek mintájára a P40 lite bemutatója csúszik 1-2 hónapot Európában (lásd pl Honor 8x), hogy addig is pofozzák a rendszerüket. Véleményem szerint ez most hiba volt, aminek a súlyossága hamarosan kiderül...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kampó
senior tag
Google ki...ik a Huaweiel... Nesztek világ koronavírus :D. Nem lesz valószinű de jo lenne ha nem csak android meg ios létezne. Unalmas a mezőny marhára...
AMD volt AMD van AMD lesz
-
törölt tag
Van egy kis zavar a fejekben érthető módon a telepíthető alkalmazások körűl.
Amihez NEM kell gms és működik az a
viber, facebook, instagram, skype, whatsapp, twitter, linkedin, spotify a népszerűek közűl.Ami viszont érdekes módon működik az a googel maps, hihetelen de igen.
Navigálni, keresni lehet benne.Youtubeból a youtubevanced működik microg-vel.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
"...Milyen vicces lett volna, ha a Windows mobilos változata még életben marad pár évig, most menekülhetett volna erre a Huawei..."
Voltak wines telefonjaim, szerettem őket. Egy Huawei - Win kombinációt kipróbálnék mobilban.
Most is van egy Lumia 640XL- em, nosztalgiából néha használgatom."a nép kedvenc itala a skót whisky, amelyet választott képviselői útján fogyaszt"
-
k-adi
nagyúr
fu hát ügyfélpanasz rengeteg lesz
kíváncsi vagyok melyik szolgáltató vállalja be
kár érte, mert pofás teló... és a szomorú az hogy ugyanez várható a p40/p40 pro esetén is.... jól összerakott cucc, béta AGvel.
-
Kampó
senior tag
Nem a szokásos droid... Akkor maradjunk ennyiben. A Windows. Os mobilok nekem kifejezzetten hiányoznak. Kamerában eggyik androidos telo sem tudja felvenni velük a versenyt. Meg nem kellet alá 16mag 8gb ram. Hogy élvezhető sebességgel guruljon a szoftver a telon. Lumi 930 amikor nekem sikerült szereznem már hanyatlott a lumia vonal de az egyik legjobb telom volt minden téren és most nem a nyers hardveres adatokra /erőre gondolok.
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
<Adamsky>
veterán
-
worxland
addikt
Nem nagyon vagy képben az eseményekkel, látom. Egy kis ismeretbővítés:
Nem a Gugli b@*tt ki a HUawei-jel, hanem Trump. Ő tiltotta be az amerikai high-tech átadását a Hüvelynek - törvényben. A Gugli pedig nem tehetett mást, betartotta a törvényt.
A Gugli nagyon nem akar kekeckedni a Hüvellyel, olyannyira, hogy februárban kérték, hogy a kivételes bánásmód lehetőségét igénybevéve újra adhassák a Hüvelynek a GMS-t (amivel a Gugli csak nyer, ha megint pár tízmillió készülékkel növekszik a holdudvara - részvények értéke egyből felmegy, és dől a lé).[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #45 üzenetére
Kicsit úgy érzem kell egy kis rugalmasság beleféhetne.
Nincs BKK futár akkor megpróbálom a másik budapesti menetrendet appot ha már ott van szegény (ez a kettő van).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- MinDig TV
- [Re:] Megsemmisíti az S22-t az utódja teljesítménytesztekben
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nagyon szép független Iphone 12 black 64GB + Pitaka carbon + kábel eladó!
- GAMER PC : i9 12900KF /// 32 GB DDR5 /// RTX 3090 24 GB/// 1 TB NVME /// 1 TB HDD
- 12700 RTX3080Ti 32 GB DDR5 1,5 TB Samsung PM9A1 + LG 27GN950B
- UMAX VisionBook 10A SIM kártyás dobozos garanciális tablet AkciÓÓ!
- Razer Viper Ultimate & Dock Vezeték nélküli gamer egér Fehér Eladó
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest