-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy ilyen telefon vásárlásán. Jelenleg Xiaomi MiMix 2s van. Szerintetek megéri erre váltani? Google appok vannak rajta, vagy tiltott a használatuk? Előre is köszönöm a segítséget!Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
NiceCube
csendes tag
válasz -Maci- #12390 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem ez lesz igy kompletten.
+ thx mindenkinek aki reagált a segitségre, vendégeim lennétek egy sörre, de most telefont készülök venni, bocs
Még 1 kis help kellene, mégpedig, hogy honnan lenne érdemes megrendelni ezek közül ( mivel ők adnak 2 év gyártói garanciát, 8/256 és aurora blue szinben, max 200-210k):
- premium-mobil.hu
- mobilcorner.hu
- coolmobile.huVan ezekkel a shoppokkal valakinek tapasztalata vásárlás, ill gariztatás szinten?
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz NiceCube #12404 üzenetére
Én a Turbado - n vettem. Azt ígérik, hogy hiba esetén nem javítanak, hanem rögtön újra cserélik és jó volt az ára is. Elhittem. Ezzel volt kereken 2 kilo, mire meghozta a futár. Bő 1-1.5 hét volt mire megjött. Mystic blue színben rendeltem. A hátulja 2/3 matt, 1/3 csillogó kék, de a felrakott fólia (amit korábban linkeltem) miatt full fényes lett az egész hátulja.
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #12405 üzenetére
Bocsi, ejárt a szerkesztési idő...
A garinak olvass utána, mert mintha lenne valami, hogy Huawei-t nem tudsz leadni Huawei szervízben garanviális javításra. Mindenképpen az eladóhoz kell visszaküldeni és ők intézik a javítást, külföldi szervízben. Így rémlik, javítsatok ki ha tévedek.
Ezért is letz Turbado-ról, hogy alapból cserélik újra.Mindezek ellenére nekem még nem volt gondom Huawei készülékkel. Maradjon is így.
Bocsi a dupláért
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok! Februári rendelésem most ért ide Aliról, egy Nillkin 3D DS+ max üvegfólia. Bontatlan még, ha esetleg valaki szeretné priviben írjon. Én már rakattam rá clearplexet mmben.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
-Maci-
addikt
Ma reggelre megérkezett hozzám a 10.1.0.133 -as verzió. Elvileg csak Android biztonsági update és eddig nem is találtam semmi változást.
-
kp78
addikt
Huawei Appgallery-n keresztül frissítettem le a Here navigációs appot, de Play áruházban továbbra is ott van, h frissítsem.
Korábban láttam, h Appgallery nem mindig a legfrissebb verziót ajánlja, de ez a frissítés most egyszerre jelent meg mindkét helyen.
Lehet mégis eltérés a két helyről történő letöltés között?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
F-ECT$
titán
10.1-ről írta valaki korábban hogy jobban merül tőle a telefon. Másnál mi a tapasztalat?
Dive ever, work never.
-
Bferibörs
addikt
-
Dino69
aktív tag
válasz Tav-Csoves #12419 üzenetére
Pontosan ma jött meg nekem is.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Today funkció nagyon szimpatikus lett.
-
-
NiceCube
csendes tag
válasz -Maci- #12406 üzenetére
Köszönöm az infókat tőled és mindekitől..
jövőhét vége felé érkezik a cumó / New Edition, aurora kék, 8/256 /
Am sarkalatos pont volt számomra, hogy cégre kellett vennem...
Érdekesség - amiről én legalábbis nem tudtam - hogy igy azért elég szivás tud lenni és ezért engedtem el a Turbado-t :
- nem kapod meg a 2 év garit, legtöbb helyen csak fél évet
- nincs 14 napos elállás..van 24 órád, hogy visszaküld, az eszközt és csak abban az esetben, ha hibás teljesités történt ( pl törötten érkezett )
A többi "szankció" már nem is érdekelt....
Am a mobilcorner lett a befutó, mert elég korrektnek tüntek és mivel gyártói gari van, igy él rá a 2 év ( + háztól-házig) tehát, ha 1x eszközt vesztek cégre, vagy a cég szerez be, érdemes a gyártói gari alá nem adni -
F-ECT$
titán
-
Kobe
veterán
Majus 10en raktam fel clearplexet (tokbarat verzio) MM ben a telora
Eddig birta
A szelei szepen felrojtosodtak, meg fennmarad a telon de innentol kezdve gyorsulo utemben fog felperegni sztem ahogy megtobb kosz kerul ala
2honap /9K ar nem igazan best buy -
-Maci-
addikt
válasz NiceCube #12423 üzenetére
- nem kapod meg a 2 év garit, legtöbb helyen csak fél évet
Én kaptam számlát meg papírt, hogy kifizettem a 2 év "extra"-t (csere gari)
- nincs 14 napos elállás..van 24 órád, hogy visszaküld, az eszközt és csak abban az esetben, ha hibás teljesités történt ( pl törötten érkezett )
Ezt nem tudom, erre nem figyeltem. Gyári, lefóliázott dobozban jött a készülék, ahogy a gyárat elhagyta.
gyártói gari van, igy él rá a 2 év ( + háztól-házig)
Na erről nem vagyok meggyőzve. Természetesen én is körbe telefonáltam pár boltot, mikor keresgéltem. Máshol is mondták, hogy persze, 2 év gyártói. Mondom: Akkor ha gond van, vihetem a Huawe szervízbe a körúton? - Nem, nekik kell viszzavinni, ők intézik (így értendő a háztól házig). Mindenhol így volt.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz NiceCube #12423 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk: a 14 napos elállási jog csak a természetes személyt illeti meg (azaz cégekre nem vonatkozik) ebben törvényszerűen jár el a Turkáló, őőőŐŐŐ....Turbadó.
Mindazonáltal - ha jól látom- jelenleg 184K-ért adják a telót. 16 k hozzáteszel és megveszed hivatalos helyen (MM, tegnap az Auchanba (!) is 200-ért láttam a telót)
A sluszpoén, hogy az eMag 180k-ért adja, mint Huawei partner!!!Miről is beszélünk????
(#12425) Kobe
Pont erről elmélkedtem pár sorral feljebb. Csak az üvegfólia az igazi védelem 8persze abból is a márkás) Én pont a feléből vettem a spigen fóliát (cca 2 hónapja) és gyönyörűen tapad még mindig rajta.
Vedd ezt úgy, mint egy (igen) drága tanulópénzt és legközelebb csak üvegfóliát rakass fel. -
Szecska26
csendes tag
Sziasztok! Ma csatlakoztam a klubba egy 6/128as modellel, sok évi samsung használat után
Így elsőre 2 kérdésem lenne. Feldobta a 10-es Emui frissítést. Megéri frissiteni, vagy érdemes lehet várni vele még kicsit? Illetve hogy frissítés után kell e FR?A másik, hogy van e olyan funkció ami figyeli a szemet és amig nézem a kijelzőt addig nem akarja lekapcsolni. Samsungon volt ilyen.
Köszi előre is a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz Szecska26 #12432 üzenetére
Mindenki arra panaszkodik, hogy a 10.1 frissítéssel eltűnik a gyári hívásrögzítő. Én, kis túlzással, azt sem tudtam, hogy van ilyen... Sosem használtam, ezért nem is hiányolom.
Ez az egy hibája van. Viszont az eddig is elég patent ujjlenyomatolvasó még gyorsabb lett és az akksi üzemidő javult a 10.0 -hoz képest.
Én nem csináltam FR-t, csak simán ráengedtem az updétet.
Szóval ha nem zavar a hívásrögzítő hiánya, akkor szerintem érdemes frissíteni.Éberség figyelő gyárilag nincs. Kicsit én is hiányoltam, mikor átálltam Samuróp a P20Pro-ra, de aztán gyorsan elfelejtettem. Lehet, hogy valami appal megoldható, de nem tudom.
-
horfer84
csendes tag
válasz Szecska26 #12432 üzenetére
Én a helyedben végigtolnám az összes fissítést. Gondolom még nem laktad be teljesen, mivel új a készülék, így ha már nincs több hátra és elérted a 10.1.0.133-at, akkor adnék FR-et a telefonnak. A 10.1-nek a Facebook app nem a barátja sajnos. Akku üzemidő és kamera éjszakai mód hiba a tünet. Nálam fenn sincs az applikáció, így semmi bajom sincs, de tényleg. Szerintem stabil, gyors rendszer. Google Chrome is csinál anomáliákat, de az sek vészes. Ha ez Neked kompromisszum, előttem szóló forumtársat követve, a 10.0át bátran felteheted. Üdv
-
-Maci-
addikt
válasz horfer84 #12436 üzenetére
Nekem sosem volt se kamera hibám, sem a FB nem rendetlenkedik. Direkt próbálgattam őket, de semmi hiba.
Igen, még a Chrome-ra panaszkodnak páran (de nem szent írás, hogy a FW a hibás. Lehet, hogy az app, ami szintén nemrég frissült), de Samuról jövet gondolom nem kell győzködni, hogy a Samu böngészőt használd....[ Szerkesztve ]
-
Szecska26
csendes tag
Köszi srácok mindenkinek
-
Technoman
őstag
Érdekes, hogy az utóbbi frissítések nekem csak Pc-n (HiSuite) érhetők el OTA-n legutoljára csak a 10-est kaptam.
-
kp78
addikt
válasz Dino69 #12437 üzenetére
.133 végű van nekem is, de a beállítások keresője nem adja ki. Pedig a telepítéskor kérdezte, csak gondoltam elsőre nem engedem...
Majd vhol egyszer csak előjönSzerk.: Meglett
Főképernyő beállítások > hírcsatorna.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
tag
-
Technoman
őstag
válasz denes04 #12443 üzenetére
Ez jó nagy cumi lesz nekünk. A xxx.133 előttinél még volt lehetőség (tegnap direkt néztem) Most már nálam sincs meg ennek a lehetősége.
(bár frissítés előtt mindig csinálok bizt.mentést a rendszerről, , de gondolom ezzel nem lehet visszamenni a régebbiekre)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Befejeztem végre a képeim feldogozását s összegyűjtését, így lett teljes a Flickr albumom. 1 év alatt 20 ezer fotó, ebből tisztán fent az albumban 2000+ kép, s még pár százat fel se raktam. Jó csemegézést, élvezzétek a telefont amíg lehet
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest