Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Nos fiúk/lányok, lehet maradok, szomorítalak benneteket tobább! :P

    Tegnap csináltam egy factory resetet, nem tettem fel a Telekomos 200 megás frissítést. Ma beugrott, hogy azt olvastam (talán épp itt), hogy a független telefonokra HiSuiteal vissza lehet állni Nougatra. Mikor fent volt a Telekomos frisítés, nem ajánlotta fel régebbi verzióra visszaállást. Láss csodát, ma felajánlotta! Szépen vissza is rakta, csinált factory resetet, végig skipeltem a beállítás varázslót, kijelző kikapcsolást 10 percre állítottam és kitettem a napra. 9 percet volt a napon, jól felmelegedett, szinte égetett a ház, de a fényerő nem csökkent. Tehát 1000%, hogy Oreo bug. (Feature) Mentem vele egy kör Ingresst, GPS atom stabil, nem ugrál utcákat, nem driftel és kikapcsolt kijelzőnél is követ. Hálózat is mintha stabilabb lenne, ahol tegnap egde-ig vissza váltott, ma fullos 4G volt. Fél órás teszt alatt egyszer váltott vissza H+-ra. 5GHz-es wifi viszont mintha gyengébb lenne. Ahol Oreoval max jelerőség volt, ott most Nougattal 2es. (Nem mintha probléma lenne, csak észrevétel.)

    Huawei ügyfélszolgálaton én jeleztem, hogy a fényerő csökkentés miatt szeretnék visszaállni Nougatra, erre lebeszéltek egy rollbacket a szervizzel. Különösebben nem mondtak semmit, hogy tudnak a jelenségről, vagy csináljak factory resetet mert bug. De ha bele mentek volna a Nougatra visszaállásra a bug miatt, akkor szerintem tudnak róla.

    kato78: Mint írtam, tuti Oreo hozta ezt a fényerő csökkentést. Amúgy én a gyári műanyag tokot használom amit adtak hozzá. Utálom, a háta már tiszta karc, alig bírtam kifeszegetni belőle a telefont. Pár körmöm bánta. S-Line szilikon tokot rendeltem eBayről (Kína) aznap, mikor megrendeltem a telefont. Jövő héten elvileg meg kellene már érkeznie.

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák