-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz blade zte #100 üzenetére
Ezt te se gondolhatod komolyan. A Samsung galaxy 3-am még nincs 3 éves és kb olyan tetű lassú, hogy telefonálásra is alkalmatlan. Az angry bird diavetítés rajta, a ppi meg olyan alacsony hogy a betűket nem lehet megkülönböztetni egymástól. És az akkoriban a MA-n ajánlott minősítést kapott.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
blade zte
őstag
Mit vártál 256mb ramtól, és gpu megléte nélkül? Ezek azok, amik a blade-nek voltak akkor. Persze 2.1-en nekem sem volt élvezet, de utána a 2.2-ötöl kezdve hasított, és ha nem lett volna egy kis gikszer, 4.2-t is vitt volna tökéletesen. És telefonálni is 2-3 kattinatás.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
őstag
Nem szabad telhetetlennek lenni, de 1 GB RAM-mal és egy kicsit erősebb grafikus gyorsítóval különösen ajánlott lenne
Nagyon jó lett a végszó,én is ammondó vagyok,hogy legalább azt az 1gb ramm-t beletehették volna,és biztos nem növelte volna az árát 10k-val
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
satz18
őstag
válasz blade zte #106 üzenetére
Nincs is nagy szükség rá, nekem most 3.8col-on van 800X480 és maximálisan elégedett vagyok vele. Egymás mellé raktam SGSIII-at és IV-et és nem láttam különbséget. A felbontás az elégséges, a sebességgel vannak gondok, és azon javított is a huawei. Mellesleg a blade a felbontásával különc volt, akkoriban 320X200 vol a divat még tavaj is csak 480X320 volt, és idén valszeg már az összes 800X480 lesz.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
A 2.1-es Android az tényleg felejtős,Főzött 2.3 tól jobban optimalizálva pl a Grafikus gyorsitást és Renderelést bekapcsolva,egy sokkal jobb Androidot kapsz mint a gyári 2.3.
És saját tapasztalat hogy ugyanaz az App Ice cream-en és Jelly Bean-en képes dupla annyi ramot megenni.
A Jelly bean miatt indokolt a minimum 1gb-ram,egy tuningolt 2.3-nak meg elég 512mb-is. -
törölt tag
nem értem ezt az 1GB ram mániát, a régi munkahelyi mac gépemben feleannyi volt, és simán többszáz oldalas anyagokat raktam össze rajta, neteztem, videóztam, játszottam, stb...
ennek fényében nem értem, hogy maileket olvasni, facebookozni és angrybirds-özni mi a fenének kell 1GB egy mobil eszközön
(vagy az emberek bénák, hogy nem tudnak a memóriával gazdálkodni, vagy az android egy fos)egyébként megrendeltem az Y300-at, remélem gyorsan meglesz
-
aprokaroka87
nagyúr
-
sing1ep1ayer
őstag
Ja, hogy a normális garancia alatt te a 3 és a 8 napos cserét érted? Mert ennyit valóban megkapsz itthon, de aztán nem többet, mint a kínaiaktól.
Nálam a szolgáltatónál a készülékcsere például hónapokig tartott és csak a fogyasztóvédelem közbenjárásának köszönhetően sikerült. De az ezzel foglalkozó topikokban is le van írva, hogy a kereskedő addig javíttatja a készüléked, amíg akarja, semmi nem kötelezi rá hogy bizonyos időn belül kész legyen. Te megindokolhatod, hogy ez neked jelentős kényelmetlenséget jelent, ekkor pedig cserélnie kellene, de erre sem kötelezi semmi. Sajnos a törvények nagyon nem a hazai fogyasztó mellett állnak. Szóval a hazai gari, az sosem biztos (íme egy példa a millió közül). -
bagkri01
őstag
Ár/érték arányban nagyon jó ez a telefon. 3x ezer forintért senki mástól nem kapsz itthon hivatalosan kártyásan két magos procit, ips kijelzőt+vállalható kamerát egy teljesen kompakt kialakítású készülékben.
Nekem nagyon bejön.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
b0bcat
addikt
kokyt: "Volt lehetőség 3 napos cserére? Igen." Ez a T-nél sajnos nem magától értetődő. Mi nagyon megjártuk anno, de sikerült kiverni belőlük végül a cseredarabot. Még a Tékozló Homáron is volt olyan sztori, hogy iP4-et nem cseréltek három napon belül...
helixP: "35.000... Két-háromszor tankolod meg belőle az autódat." A te autódnak 30 literes tankja van? Mikor jártál utoljára benzinkúton? 400 Ft felett van az üzemanyag literje!
vimes: "Tudtommal nincs IPS kijelző az elődben ( Y200-ban )." Én meg úgy tudom, hogy IPS kijelzős az is, csak 256 ezer színű.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
engé
tag
Ahj, az a fránya kamera. Okés a dinamikatartomány, a zajszint szódával elmegy, de a vonalélesség már szerintem problémásabb. Gyanítom maga a szenzor közel sem 5 megapixel, felskálázva kapunk csak "5 megapixelt". Szerencsére bélyegméretű Instagram fotókhoz korrekt.
Erősen fontolóra vettem, mint következő telefon.
Nem csak azoknak kedvez akik remek ár-érték arányban keresnek olcsóbb telefont, hanem azoknak akik ódzkodnak a tepsiktől. Én viszont ennek a kettőnek vagyok a metszete, így egy áthatóbb megtapogatás után eldöntöm, hogy kell-e.
-
bagkri01
őstag
Egy átlagos autó tankja 40-42 liter, kb 35k-ból kétszer tele tankolod, sajnos tapasztalatból beszélek. Örülnék ha ennyiből háromszor us meg lehetne tankolni
engé: azért ne fogadj rá, hogy pixel duplikálással 5 pixel, ez nem egy gagyi kínai gyártó, bár én egy "gagyi" kínai telefont használok aminek 8 megapixeles a kamerája és 8 megapixel tényleg 8 megapixel.b0bcat:az y200-ban sima tft lcd kijlező van, de abból egy nagyon jóféle.
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
vimes
senior tag
Rákerestem egy csöppet, a huaweidevice.hu-n persze, h azt írják h IPS kijelzős, az y200 fórumában meg azt h "kijelzője 3.5 " TFT HVGA 480x320 as felbontással, IPS technológián alapuló kijelző...", talán az utóbbi lehet az igaz, én nem is panaszkodtam sohase se a betekintés szögre, se a színekre. De biztos h az Y300 képe szebb, már csak a magasabb ppi-érték miatt is...
#123: na most már teljesen elbizonytalanodtam..
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
b0bcat
addikt
Nekem volt kimondottan jó minőségű TFT-s készülékem (első generációs aTAB5), és amellett az Y200 - a színek miatt - teljesen hihetően IPS-nek tűnt. Az Y300-nak még egy fokkal szebb képe van, mint az Y300-nak. Ha nem IPS, akkor az egyik legjobb minőségű "sima" TFT, de nekem gyanús, hogy IPS.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Vangelis
félisten
A t-mobile oldalán: Kijelző 4”-es IPS érintőkijelző, 480 x 800 képpont, 16 millió szín
Akkor hazudnak?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
vimes
senior tag
válasz bagkri01 #125 üzenetére
Akkor csak a magyaroknak hazudnak, a huaweidevice.hu-n.
(#126) b0bcat: hát most már annyiféle variáció előjött itt, h csak a Jóisten tudja (meg a kis kínaiak ott a gyárban ) mondjuk olyan hihetetlennek tűnik h anno egy 30-35k telefonban IPS legyen... de minden oldal mást ír. Azt azért remélem, h az Y300-ban mindenféleképp IPS van legalább...
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
- = Zk = -
félisten
megvan a Samu Ace utódja ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Maximum1
őstag
Heti Hájvej cikk, de legalább ez most egy használható darabnak tűnik, igen jó árral.
Csak az aksi ne menjen ki belőle mert az qva drága a hájvejekbe.
Most feküdt ki szerencsétlenben, ennyi lenne.(#133) - = Zk = - pont az Ace-t gondoltam ellenfélnek, ez sokkal jobb választás, nem is értem miért kérnek azért még 40 ezret
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Maximum1 #134 üzenetére
Grando?.. venné a facom onnan
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tristis
őstag
Sima különösen ajánlott. Tudsz jobbat ennyiért? Nem! Tudsz jobbat ennél kicsit drágábban? Nem! Akkor meg a kedves szakbarbár tesztelő az ájfónok meg a tepsi marhaságok után kaphatna az eszét és nyomhatná a normális plecsnit. Ez annyira felcsesz néha. Nem a tesztelőhöz intézem, hanem minden tesztelőhöz, aki már már próbált felsőkategóriát.... (tipikus autó-motor magazinok tesztelői)
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Maximum1
őstag
válasz - = Zk = - #135 üzenetére
Példa volt, amúgy a Grandó az egy gyüjtő, de máshol is ennyi az ára, még ebay-en is.
-
b0bcat
addikt
válasz Maximum1 #134 üzenetére
Drága? Ez fillérekért van...
Az Y300-hoz is ennyibe kerül:
http://www.ebay.com/itm/HB5V1-battery-for-huawei-Y300-Y300C-T8833-by-Pisen-/251248963963?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a7f9af17b
-
- = Zk = -
félisten
válasz Maximum1 #137 üzenetére
akkor viszont:
nabaszki.... O.o" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szkita
tag
Kell valamit fizetnem ha kínából hozatom? http://www.chinabuye.com/huawei-y300-u8833-dual-core-4-0-android-4-1-3g-smart-phone-w-512mb-ram-4g-rom-5mp-camera-black
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Most nézem az aláírásodban mit árulsz, Te írattad a cikket?
(#142) szkita Kell, de ha már kinából rendelsz akkor olvasgass itt, ennyiért van jobb lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
nymarci
csendes tag
korrekt telefon korrekt áron
-
Titan44
tag
Ennek is lesz akkora sikere mint az Y200-nak.- Abszolút korrekt.
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Neck
veterán
Üzend nyugodtan, a Defy-omban is 512 van. Sőt képzeld, az ez előtti telefonomban annyi sem volt.
Fél év múlva az 1GB-osra fogod mondani hogy kínszenvedés.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
lexter00
őstag
Az előlapi kamerát simán beáldoznám egy kis plusz ram-ra.Amúgy szuper vétel,telenornál 25ezer előfizetésel
-
simonzé
addikt
Hat ennél idiotabb cimet még nem lattam... Gratulalok.
I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest