Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz dredjudge84 #4547 üzenetére

    Ami ugye egyáltalán nem garancia a szakszerű javításra, és bárhol, ahol megjavítják, ha visszamész pl. 2 hónap múlva, akkor minimum elhajtanak, de semmiképp sem javítják meg újra ingyen, amit viszont a regionális gyártói szerviz ingyen megtesz, ha a javítás kapcsán továbbra is fennáll vagy ismét meghibásodik.
    Volt már pár eset az évek során, amikor valaki talált szervizt, ahol elvállalták a HTC készüléket mindent megígérve, de később csak a fejfájás volt belőle, mert ezek a szervizek kb. olyan felszereltséggel és/vagy "szakemberrel" rendelkeznek az ilyen készülékek kapcsán, amivé bárki át tud alakulni egy pár ezer forintos AliExpress bevásárlással.
    Azért ugye látod te is azt, hogy ez nem a gyártó sara, de végképp nem probléma, inkább csak saját magadat véded meg azzal, hogy nem sikerül ilyen helyekre beadni, hogy próbálkozzanak a javítással.

    Továbbá, ha a regionális szerviz elutasítja a garancia keretében történő javítását a készüléknek a külső behatás okozta sérülések miatt, akkor is legkevésbé a gyártó lesz a hibás, mert ennyi erővel azt is nézhetjük, hogy miért halogattad a javíttatást, elvégre bármikor benne volt a pakliban, hogy leejted és akkor ott a következő probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák