Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz gyuri81 #11482 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy a Voda direkt hibás készülékeket hoz forgalomba, ráadásul egy olyan "hibával", ami másnál nem is nagyon jelentkezik (pedig van itt Vodás, lásd hurrikan hozzászólását) - hát elég kemény.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Cybertrone
veterán
Én bementem megjelenéskor a t pontba be se tudtam kapcsolni, mert nem volt feltöltvbe az akksi, és csak itthol 20 perc múlva kelt életre, és azóta használom... pixelhibám nincs, a kijelző ha ráfekszek akkor a széleken hullámzik, de leszarom, szolgál rendületlenül, és nem 10 bar nyomással szoktam tapizni
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BenHans
addikt
gyuri81 nek teljesen igaza van! 2szervizessel beszéltem azóta és mindkettő azt mondta hogy erősebb, ujjal történő nyomásra sem szabad csinálnia, mert ez a kijelző rétegzésének valamint az illesztésének a hibája! Az enyém is ilyen volt és nem tartottam rá igényt, csak azért mert "használatban ugysem mindig érinted úgy"... leszarom hogy érintem ha egyszer fennáll a hiba. A pixelhiba meg no comment...
Nem kellene a jelenlegi piacon más készülék, mert most ki fogják cserélni az enyémet és bármit választhatok helyette, de érdekesség a páromé, ami akármennyire nyomom akárhol nem csinálja és erre mondta a szervizes hogy ilyennek kell lennie. Persze nem a HILTI fúrókalapáccsal mentem rá de ujjal történő nyomásra nem szabad ezt produkálnia.Azzal nem értek egyet hogy a vodához megy a szar, mert a páromé is onnan van, és tényleg nem tudják ilyen módon kiválogatni. Azt tudnám elképzelni még hogy mondjuk külön gyártósoron készülnek a szolgáltatókhoz szánt darabok és ott van valami probléma de találgatásnak és feltevéseknek nincs helye itt sztem.
de végülis lehet hogy mivel túl hibátlan a páromé az a hibás.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Linux kezdőknek
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest