- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucs78
csendes tag
Tegnap reggel sikerult megvennem a T-bol. Mar vagy egy eve all parlagon az elofizetesem, uh ellottem erre a keszulek cseres lehetoseget. Meglepetesre meg az update (sw 1.28) is megjott tegnap este ugy 19.00 korul. Vlaki kerdezett a tartozekokrol, nem tul sok minden van A telefon, egy kis fem darab a sim talca kicsusztatasahoz, tolto, usb kabel es egy fules (nem a Dr D.R.E. valtozat, de egy jo kozepes minoseg...). Desire S-rol valtottam es meglepetesemre amikor allitgattam be a telefont nem talaltam a HTC News widgetet a telon. Pedig ezt nagyon szerettem cirka 3 ev alatt mar hozza is szoktam a hasznalatahoz. Nem tudjatok, hogy honnan lehetne ezt leszedne? Probaltam a HTC Hub-ot, de az felejtos...
iPhone 12, iPad PRO
-
boksz
senior tag
Tegnap az ELSŐ feltöltés után 4 óra alatt sikerült lemeríteni.
Hozzátartozik, hogy egy percet nem volt kikapcsolva a kijelző, állandó wifi, net, 75% kijelzőfény.
Hol a gyerek játszott rajta, ment a net, video, foto, facebook szóval minden.
Lesz jobb is az akku idő mivel első töltés volt.Első benyomások Sensation után :
szuper, gyors, szép, könnyű, jóval hangosabb hangszóró, szebben szól a zene fülessel, a kijelző pedig beszarás éles, szóval letehetetlen volt letenni !!!!![ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
csucs78
csendes tag
No offense at all! Én nem voltam pontos, de szerintem a story szempontjából érdektelen. Az előd HTC telefonokra gondoltam, nem csak a Desire S-re (Desire, Legend, Hero). Most már hogy a kronológia ok remélem közelebb kerülök a problémám megoldásához is...
iPhone 12, iPad PRO
-
boksz
senior tag
Dropbox őrülteknek:
Én a box-t használom, és ingyenesen ad 50GB !
-
tildy
nagyúr
Mar volt korabban screen a topicban, keress vissza. Tobbunknek is ilyen teloja van (Reinhardst pl).Nekem 12 ora utan altalaban meg 50% korul szokott lenni az akkumulator.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
boksz
senior tag
Hát pedig így volt, hidd el.
De mondom : első töltés után volt és folyamatosan ment 4 órán át a kijelző 75%-on + wifi, net, játék stb. Egy percre nem volt kikapcsolva a kijelző mert hol az egyik gyerek, hol a másik, hol én adtam neki az ívet.
Éjszaka feltettem másodszorra és most az én megszokott használatom illetve beállításaim mellett reggel 6 - 11.15-ig 94%-n áll.Szerintem a sensation-al lesz megegyező, hiszen meg kell várni az első 5 - 6 töltést !!!
-
FragMaster
addikt
Ahogy nézem sokat finomodhatott a soft az 1.28-as ápdéttel, pl.:
1.26
1.28Igen, ez csak egy tesztprogram, de pl a 2d graphics pontszám, ami látványosan alacsonyabb volt az XL-hez képest most nagyot ugrott.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
koveradam
tag
Most hozta meg a futár!!!
Hihetetlen gyönyörű a teló -
Kronk
őstag
Már a vodánál is benne van az árlistában
http://totesz.myminicity.com/
-
42861
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogy a 720p-s mkv videó fájlokkal hogy boldogul a teló?
-
blackmacs
aktív tag
Már pár napja ott lehet én is véletlen vettem észre.Irtam is egy mail-t a vodának hogy mi a helyzet a telóval 2 napja nem válaszolnak semmit
Infó?BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
koveradam
tag
válasz FragMaster #968 üzenetére
független
-
csucs78
csendes tag
Szerintem sem lesz gond az aksival, az első nap (inkább fél) nálam 5 óra 47 perc volt, gyakorlatilag kikapcsolás nélkül (na jo vacsoránál leraktam , beleértve a szoft frissítést is. Ma mar a normálhoz közeli (közelebbi) használatnál (mindenki nézegeti a munkahelyen) 82%-on áll telep. Szóval nem lesz ez vészes... Nálam 15 órat kell kibírnia egy töltéssel, mert utána úgy is töltő amíg alszom. Igazandibol ami számítana, hogy egy telefon (ilyesmi kategória) kibírjon 2 napot, mert a másfél nappal megint nem megy az ember semmire....
iPhone 12, iPad PRO
-
Youri
veterán
Megnéztem a Vodafone UK és a T-Mobile UK ajánlatát is, és továbbra is utálom az itthoni szolgáltatókat
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
csucs78
csendes tag
T-mobile HTC ONE X CID: 32 ha ez hasznos vkinek...
iPhone 12, iPad PRO
-
koveradam
tag
Független egyből telepíti is a frissítést!!!
-
blackmacs
aktív tag
Miért nem válaszolnak a vodától
Pedig ha minden igaz jó áron megtudnám venni a drágaságotBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
CChryss
csendes tag
Adatkábellel rámásoltam egy 720p mkv filet, és MXPlayerrel kezdtem el lejátszani! Amikor vitte, akkor szuper volt: gyönyörű színek, a kép iszonyat szép volt. Azonban amint vmit csináltam, beletekertem, hangsávot váltottam, feliratot váltottam, megakadt, és jobb esetben 5-10 másodperc után ment tovább, rosszabb esetben megállt a lejátszás teljesen! Próbálkozok majd más lejátszóval - van tippetek?
-
Kronk
őstag
-
blackmacs
aktív tag
-
pingwin011
aktív tag
Megrendeltem én is, elvileg szerdán érkezik majd, pedig azt hittem már holnap itt lesz. Igazából keddet írtak, de akkor nem tudnám átvenni, gondolom korábbi időpontot felesleges is lett volna beírni, így lett szerda. A Sensation pedig megy a polcra díszelegni. Addig pedig valaki írja már meg, hogy működik-e az OTG kábeles dolog
-
blackmacs
aktív tag
Na végre válaszoltak.Csak arra nem hogy van-e már a vodánál a boltokban vagy sem
Azért elárulták hogy 146e pénz az áraBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
-
blackmacs
aktív tag
Esetleg vodánál vett már valaki?
[ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
boksz
senior tag
válasz ForRedGlory #987 üzenetére
Hát ha ráközelítek akkor nagyobbak lesznek a betűk és élesek, ill. újratördeli a mondatokat a kijelzőhöz igazítva .
( ha akarom ).https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
tildy
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz pingwin011 #985 üzenetére
Tegnap ctrlv-zte valaki a 28as szoft changelogját, abban az volt hogy még mindig nem megy...
hardverapro.hu/tag/chipman
-
csucs78
csendes tag
válasz ForRedGlory #987 üzenetére
1.28-as szoftnal ha akarod mindent ujratordel nagyitasnal-kicsinyitesnel, szoval ilyesmivel nem lesz gondod... Flash tartalom, beagyazott videok stb szinten zenesz. Az 1.26-ra meg mar irtak, hogy ott is ment, megy...
iPhone 12, iPad PRO
-
r4z
nagyúr
Üdv mindenkinek!
A tulajoktól kérdezném, hogy mekkora méretűek a partíciók a telefonban. A Quick System Info PRO-val lehet kinyerni a partícióméreteket. Ha valaki ki tudna segíteni egy screenshottal vagy csak simán az adatok beírásával, azt megköszönném.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
tildy
nagyúr
Eddig egy hibat vettem eszre: csak nalam csinalja, hogy az FB ertesitesre kattintas nem mindig megy at a FB appra ?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ForRedGlory
félisten
Közvéleménykutatás. Melyik a szebb, a fehér vagy fekete? Nekem mondjuk a fehér bejön, fekete talán annyira nem, de élőben nem láttam még.
Eldöntöttem, megveszem még ma, vonz a cucc...(#993) csucs78: ilyet csinál?
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz ForRedGlory #442 üzenetére
Van eleg sok bongeszo, amibol valasztani lehet. A normal beepitett bongeszo szethuzza a szoveget a kepernyo meretere, ezert ugralosnak tunik.
Nekem a fekete jott be jobban, nem tetszett a feher.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik