- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kismaci
tag
válasz james008bond #1599 üzenetére
De engem éppen az döbbent meg, hogy ahhoz képest, hogy mennyi minden fogyaszthatja jobban az akksit, ahhoz képest egész döbbenetes az akkumulátor idő, ahogy itt riportolják a fórumtársak... számomra tényleg döbbenet és nagyon-nagyon kellemes meglepetés.
Az én használati szokásaimmal (mármint ami után már nincs ÁLLANDÓAN a kezemben és nyomogatom ) tökéletesen szuper és kielégítő lesz az üzemidő. És persze ez felhasználó függő, persze tisztában vagyok vele.
Ronda és fiiiinom!
-
nistv4n
tag
Elég jó árat kalkulált ki a T-mobile.. A kérdés azonban az, hogy az árlista alapján, ha az 1000 forintos GO!Net L-t veszem egyedül a készülék mellé, és mindezt Webshopon keresztül, akkor 117ezer a készülék? Az elég kellemes lenne..
Másik kérdés, valakinek sikerült vásárlás előtt megnyomkodni? Saturn, Media Markt azt mondta, május közepén jön, eDigital semmi infó, sarki GSM-esnél volt, de nem enged tapizni, T-pontok, Voda boltok is nélkülöztek a Mammutban például.. Valakinek ötlet?
-
-
james008bond
őstag
válasz Kismaci #1601 üzenetére
Na ja, szerintem nagyon egyben van, írtam is éjjel 9 óra alatt 2%.ot esett az akkuszint, de pl játéknál, videónál, YouTube-nál percentként is eshet 1%-ot...telefonáláskor nem tudom, hogy alakul, keveset beszélek, de vélhetően ott sem sokat, mivel kijelző nem világít és a telefonálás alatt nyilván nem pörög 4 proci..
Ja azt nem tettem hozzá, nálam még 1.26 van fent. Érdemes frissíteni? Észrevettetek különbséget?
Még mindig kérdés: mi fogyaszt többet, ha wi-fi-n lóg ( only gsm ), vagy 3G-n bekapcsolt mobilnettel ( wi-fi off )???[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
Múlt hét szerda délután még nem volt kitéve, sőt semmilyen kiegészítő nem volt nekik. Pedih első napon eladtak 25 darabot, a 26-at hozták ki a Veletech 2012-re...az fehér volt
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #1605 üzenetére
Minimum 10 %-al jobban bírja az akku a frissítés után, nem beszélve a különböző kijelző és egyéb bugok javításáról.
Nekem 3g netezésnél többet fogyaszt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Kismaci
tag
válasz james008bond #1605 üzenetére
1.26-os verzióval ne csodálkozz, hogy gáz az akksi idő...
Gyakorlatilag ez a mínusz egyes verziós gyári ROM. Ahogy kosturica is mondja, érezhető a javulás, már a 27-tel is, de ha a kicsikéd kéri a frissítést, ne állj ellen.(#1609) koveradam:
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
r4z
nagyúr
válasz james008bond #1613 üzenetére
Annak semmiképpen, mert a HTC unlock nyitni fogja azzal is a bootloadert. Max az S-OFF-ot bukhatod, de azzal xmoo-ék még mindig nem jutottak semmire.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
tildy
nagyúr
válasz james008bond #1589 üzenetére
Nalam jobban birja, mint a dezi .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
mipityu
tag
válasz #74266624 #1600 üzenetére
Nem jeleníti meg, de...
Az RDS rádióba integrálták a SoundHoundot. A rádió felületén felül menüből indítható és elég nagy pontossággal felismeri a számokat (ha fülhallgatóval hallgatod akkor is), de net kell hozzá. Tök jó :-)
A fenti igaz a Tuneinradiora is és az hangosabb :-)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
Remus389
veterán
egyébként csak megjegyeznem hogy aki nem bírt várni annak 180K volt, vodanal megkapod 153 ezerert kartyasan, az 27 ezer sporolas
aki még tud várni, kijön az sgs3, még fog esni az ára, mondjuk 130-ra( beindul az arharc)
előfizetéssel pedig még annál is olcsóbb lesz akár 90 ezer
ezért is bölcsebb várni legalább 1 de inkább 3 hónapot míg beáll az ára a cuccnak(esetleg kiderül valami hibája vagy a konkurrencia is megjelenik) , nem rögtön rohanni érte
de azt is megértem aki nem képes várni...és nem sajnálja azt a néhány Szent Istvánt ezért
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Kismaci
tag
válasz james008bond #1613 üzenetére
Miért mondhatnál búcsút?
Én nagyon hiszek az XDA-s srácoknak, ügyesek, lesz S-OFF.Többek között azért IS érdekel ez a készülék, mert elég érdekes ahhoz, hogy megmozgassa a srácok fantáziáját, elég nagy közösséget mozgat meg. Vajon hol vannak Cotulláék? Meg a DFT team? Jó lenne, ha ők (is) rárepülnének: a Leokámra is ők csinálták a HSPL-t...
De SEMMIKÉPPEN nem szabad feladni így cca. 20 nappal a megjelenés után...
(#1620) Remusz911:
Nem mindenki olyan türelmes, mint te.
Valószínűleg én se tudom megvárni a kérdéses telefonokat: túl türelmetlen vagyok, pedig elhiheted: az volt a tervem (ó, én balga), hogy kivárok még: SGS3, iPhone 5 (igen, ez is játszott az iPod Touch-om után)... bár az SGS3 valszeg összejön, mármint megvárás, de sajnos nincs rajta Sense... és kérdéses, milyen anyagból csinálják - de ezt úgyis megtudom.Sajnos a "kicsike" teljesen levett a lábamról, amikor kb. másodikán megláttam az első kicsomagolós videót és benne a telefont a kijelzőjén az "I am the ONE you've been waiting for" szöveggel. Főleg, mert TÉNYLEG nagyon vártam már november óta!
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Remus389
veterán
.... emigraltal
rígel: 2 hónap múlva mondd ezt, nekem mindegy, lehet lesz valami akció, promocio, ki tudja
egy ket honapig nyugodtan lehet varni, a nyitoar mindig magasabb jóval , főleg csucskeszuleknel
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Remus389 #1623 üzenetére
Nop
Csak annyi, hogy de jo , hogy vannak olyan helyek, ahol normalis, emberi aron hozza lehet jutni... Komolyan, szabadrablas ami megy otthona szolgaltatoknal. Rohej. Fizess 90 ezer forintot a teloert egy 10enezer forintos csomagnal..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kismaci
tag
True: a két éves Leokámat cca. 60-70-ért még ma is el tudnám adni (tökéletes állapotú, karcmentes)...
(#1625) tildy:
+1!
De hát tudjuk, hogy itt Magyarországon olyan szuper a gazdasági helyzet, hogy nekünk meg se kottyan 25-30-40+%-kal többet fizetni, nemcsak előfizuért. No de egy olyan szegény, csóró, harmadik világbéli ország polgárának, mint UK meg USA, meg kell hogy értsük: MUSZÁJ olcsóbban kapnia, nem tudná megfizetni, ha drágábban kapná, na!(#1629) rígel:
+1!!!
Pont erre számítva aspirálok a One X-re![ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy ha netalán egy XL verzióhoz hozzájutnék függetlenül, akkor azt tudom használni itthon? -
Remus389
veterán
na jó a desire is sikeres volt és bagoert kapsz, egyébként hd2-t is láttam 50 alatt
kismaci: igen ez érdekes itt alacsonyabbak a fizetések és drágábbak a telok, nekik ezer dollaros a fizujuk és egy elfogadható elofizuval 0 dolcsi a legszuperebb telo, ott nem is nagy szám, akinek van munkája röhögve vesz htc onex vagy i4s-t
ugy lenne a logikus csorobb orszagban picit olcsóbb lenne hogy itt is fogyjon, de nem a gazdag országokba pofátlanul olcsó
de ne csak Magyarország -ot szidjuk ugyanez a helyzet az összes csóró országban, van ahol még gazabb
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz Remus389 #1630 üzenetére
Vazze, de hasonlítsd már össze mondjuk az sgs árának alakulását a DHD-vel. nagyjából egy árról indultak, hasonló tudással. Másfél évesen én 60 ezerért adtam el 2 nap alatt a DHD-t, úgy hogy napi 10-15 érdeklődő volt, alku nélkül vitték el, úgy hogy picit kopott volt a ház sarka. Sokan ajánlottak érte fiatalabb sgs-t +kp-t.
Szerinted egy ilyen korú sgs-t mennyiért lehet eladni? -
Remus389
veterán
amikor én néztem egyarban voktak és a dhd magasabbrol indult, az sgs 140-rol, a dhd 180-rol
most is kozel egyarban vannak
kulonben nem azert tartja jobban az arat mert htc, hanem mert ritkabb mint az sgs
ott a htc desire, annyi van belole mint a fene mar 40 alatt is van, olcsobb mint az sgs pedig egyarrol kezdtek
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz Remus389 #1633 üzenetére
"most is kozel egyarban vannak"
Másfél éves DHD-mért fiatalabb sgs-t + kp-t ajánlott nem egy érdeklődő!!!!
60 ezerért nevetve el tudsz adni most is egy ilyen korút. Próbálj eladni egy ilyen korú, megkímélt mégis leharcoltnak tűnő sgs játéktelefont eladni.
Amikor én vettem, egy árban voltak.Valóban nem azért tartja jobban az árát mert HTC, hanem azért mert a két készülék közti minőségérzetet (általánosságban a Samsung és a HTC közti minőségkülönbséget) zongorázni lehetne!
A Desire-t ne az sgs-sel vesd össze, a dhd a kategóriatársa.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
http://hardverapro.hu/apro/elado_813/hsz_1-50.html
ezt nevetve 40 ala alkudom, nezz ra a datumra miota hirdeti, pedig HTC!
a DHD az mas egyreszt draga csucsmodel volt, es nincs annyi belole, tehat ne csodalkozz
kulonben latok dhd -t. 50-ert aprokba
szal olyan nagy kulonbseg nincs, inkabb az iPhone az ami nagyon jol tartja az arat(szerintem azzal kevered) , a htc nem olyan az se
a dhd olyan csucsmodel volt mint ez, 180 ezer volt a nyitoara ha jol emlekszem
az sgs olcsobb(140k), regebbi es tomegtelefon, tele van az apro veluk
ahhoz kepest nem is olyan nagy kulonbseg az a 10-es hasznalt arba
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz Remus389 #1635 üzenetére
az iphone más kategória!
Ott a gyártó kifejezetten az értéktartásra összpontosít, teljesen más üzletpolitikát folytat.
A többi gyártó közül azonban a HTC magasan vezet.
A Samsung készülékeket a gyártó agresszív üzlet- és árpolitikája miatt igencsak rossz értéktartás jellemzi. Tapasztalat.Az sgs ugyanolyan csúcsmodell volt mint a dhd! Amikor a DHD-t vettem egy árban voltak, aztán jellemzően a Samsung ára zuhanni kezdett, míg a HTC enyhén mérséklődött.
Jellemző különbség, hogy a Samsung az új flagshipjének bejelentése után lesz@rja a z addigi csúcstelefonjának támogatását, gyakorlatilag csak az újat nyomatja, hamarosan az sgs2 is erre a sorsa jut.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
kivetel sgs2, mert az meg mindig draga
gondolom a Note -ok se fognak egyhamar bagoert elkelni mert faxak
az ertektarto ami jo, meg amiből nincs sok
szerintem az hogy htc van ráírva vagy Samsung kevésbé szamit
különben egy dhd lehet karcos, az azért csúnya fém ide fém oda, kinek kell olyan
a jatektelefon sgs -en alig latszanak a karcok és hatlapja cserélhető tehát sokkal tovább marad szép, praktikusabb
[ Szerkesztve ]
-
nistv4n
tag
válasz Remus389 #1623 üzenetére
Nem is kellett két hónap, igaz rövid ideig tartó promó a HTC-re, de ugyanolyan, havi 3000ft-os előfizetés mellett, Webshopból:
One X - 115 992
SGS2 - 98 910
Xperia S - 104 391
Note - 112 491Szóval a jelenlegi, kb két hetes ára szerint még csak nem is számít drágának a telefon.
-
Remus389
veterán
tévedésben vagy a mai napig jönnek ki az alap galaxy s -re gyártói romok
nagyon jól támogatott az sgs, OK az ICS már nem lesz de a dezire se, tehát semmivel sem jobb a htc
dhd ra meg sgs2-re lesz /van ICS
el vagy tevedve
és ha vennéd a fáradtságot és megnezned mennyibe kerul valojaban egy használt hd2,desire,dhd, sgs, sgs2 akkor rájössz a Samsung modellekert ugyanúgy pénzt kérnek, sőt az sgs a desire -nél dragabb, az sgs2 pedig a dhd-tol drágább
lesd meg ha nem hiszed
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz Remus389 #1637 üzenetére
Egy kicsit azért számít a név is! De leginkább a minőség és a sikeresség.
Hiába van kevés valamiből ha sz@r! Nem műtárgyak ezek, hogy ez határozná meg az értéküket.
Az sgs2 ártát majd az sgs3 bemutatása után figyeld meg! No meg hogy látványosan megszűnik a terméktámogatás. -
jacis
nagyúr
Ezt a tényt én is alátámasztom. Nekem is ajánlottak tavasszal egy pár SGS-t a DHD-mért. Nekem is 60-ért vitték el.
Más: Szerintetek van arra esély, hogy a One x gyárilag is támogassa az OTG-t? Nekem ez nagyon asznos funkciója lenne amit remélem, hogy nem hagynak ilyen formában.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
FeRRaR1
őstag
Tök jó ez a One X fórum, csak át lehetne nevezni Telefon tulajok "baráti" topikjára.
Tök érdekes, hogy ki mennyiért adta el a szarszungját, meg szifon meg HD2 tényleg, csak pont leszarom.
Az érdemi információ a One X-ről kb 10% alatt ha lehet.
Read only ON
-
rankesz
veterán
Attól még hogy SGS-re nem lesz gyárilag ICS, még meg lehet nézni hol tartanak a portolásban! Tökéletesen használható romok vannak rá annak ellenére hogy a fejlesztőknek (akik a tizenpár millió eladot SGS tulaj közül kerültek ki) nem állt rendelkezésére forráskód, mindent a Nexus S, és reverse engineering-el értek el
Egy video sagit "tollából, 2 hónappal ezelőtti állapotról [link]
Szerk: erősen off
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz FeRRaR1 #1642 üzenetére
Hát Remusz már csak ilyen. Tegnap a processzorok voltak témában. De meg kell szokni, hiába off
Fel kell tennem a kérdést újra, mert nem kaptam rá sajnos választ, mivel pont akkor indult el a vita
"Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy ha netalán egy XL verzióhoz hozzájutnék függetlenül, akkor azt tudom használni itthon?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik