- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel kell tüntessék, mert csak limitált számban van eleve a Beats-es verzió. Valószínűleg szolgáltatónál nem is lesz olyan csak ilyen mobilcsodaboltokban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rol33
aktív tag
válasz FragMaster #1050 üzenetére
szvsz ne emészd magad, én is így voltam vele, de már túl vagyok rajt
ha tetszik és a lehetőségeid is engedik meg kell venni, ahogy én sem te sem fogod megbánni®
-
42861
senior tag
No, délutántól én is beléptem a klubba egy Hófehérke X-el.
Szifon 3GS-ről váltottam, ez az első androidos telóm. Egyelőre ismerkedünk.Az normális, hogy alapból csak 2-300 mega szabad memória van bármit is csinálok? Honnan érdemes kilődözni a nem használt progikat, a feladatkezelő nevű ikonnal indított progiból vagy a készülék alján lévő jobb szélső feladatkezelőből?
Ha beteszem repülőmódba, fog ébreszteni reggel?
-
A memória mennyisége normális, sok mindent előre betölt oda, hogy amikor szükséges akkor pillanat alatt elérhesd. Nem kell kilődözni semmit, ha kevés majd a rendszer megteszi a szükséges lépéseket, ameddig akadásmentes a kezelés ne is foglalkozz vele. A jobb oldali task váltó ikonra kattintva is bezárhatod.
Repülő módban ébreszt, csak akkor nem ha kikapcsolod teljesen a készüléket.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
mumk1
addikt
válasz james008bond #1056 üzenetére
Köszi, megnézem. Mindig a gombot veszem meg először a kabáthoz.
Már Sensationhoz is alig tudtam fekvő övtokot venni üzletben, ebay-ről meg elég zsákbamacska a minőség.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #1058 üzenetére
Nehéz dolgok ezek, főleg úgy hogy nem ez az első HTC telefonod!
Ha a kikapcsológombot keresnéd, az meg a tetején lesz...Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
james008bond
őstag
válasz kosturica #1059 üzenetére
Te csak kötekedni tudsz? Amúgy Power gombot mindig a másik oldalon keresem, mivel a régin ott volt. Viszont Te használtál hónapokig Sense 3.5-öt és mostanában Sense 4-et? Mert teljesen máshol van az a funkció, mint volt. Annyi vétkem van ebben a kérdésben, nem nyálaztam át még a 200+ oldalas használati útmutatót. De jó, hogy van itt a fórumon olyan ember, aki egyből segített.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
boksz
senior tag
Egesz jo lett az estere az akku.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #1060 üzenetére
Jól van már, ne szívd mellre! Semmi köze a sense variánsokhoz annak, amit írsz. A mobilhálózatokon kívül én máshol egyébként sem kerestem volna.
Remélem azért nincs harag!Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
boksz
senior tag
Egesz jo lett az estere az akku.
15 ora es meg maradt 20%.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boksz
senior tag
válasz ForRedGlory #1063 üzenetére
46% kepernyo, 20% duma, 10 %internet. Only gsm ( wifi mindenhol van ) es a kijelzo 30%-ra volt allitva.
Az en atlagos napomnak boven megfelel.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
-
Reinhardt
őstag
válasz ForRedGlory #1067 üzenetére
Ez most egy eleg gyenge hasznalat melett:
Egesz napos wifi+3g+bt. 75% fenyero.
[ Szerkesztve ]
-
-
Reinhardt
őstag
válasz Kismaci #1041 üzenetére
En is igy gondoltam a Dell Streak-emmel, talan az volt az elso telefon ahol videokat tettek a netre ahol tollal/kulccsal meg mindennel utik, de semmi baja nem lesz. Aztan ketszer is megkarcolodott az enyem, egyikre sem emlekszem, hogy hogyan, de nem ezt vartam.
Bar az X-re meg nem vettem foliat. -
42861
senior tag
A gépemen használatos böngészőmből, hogy tudom átműteni a könyvjelzőimet a teló böngészőjébe?
-
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Érdekelne egy ilyen telefon nagyon, és függetlenül szeretném megvenni. Esetleg a Deluxe kiszerelés kapható nálunk? Vagy az Tajvan határai között rekedt?
Illetve kaphatnék a jelenlegi tulajoktól egy tömör "negatívum/pozitívum értékelést"? Persze nem egy napos birtoklás után gondoltam, mert úgy nehéz róla nyilatkozni.Köszönöm a válaszokat!
-
Reinhardt
őstag
Negativum:
- enyhe melegedes durvabb igenybevetelnel
- bluetooth headset nem vezerli felul a telefon hangerejet
- nekem halk a hangszoroja, masoknak bejon. ( elotte Dell Streak-et es Nokia N8-at hasznaltam, mindketto jobban szolt)
- mindenki ki akarja venni a kezedbol, hogy megtapizzaPozitivum:
- minden mas[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz james008bond #1060 üzenetére
Szerintem elegge kezreallnak benne a dolgok, es ott vannak a megszokott helyen Nem kell aggodni (En 2.3-rol alltam at, siman ment)
Meg egy hibat eszrevettem, lehet csak nalam ilyen, meg lehet a skype hibaja, de ha nema three-s skypeot hasznalom (ami mar nem elerheto a marketbol, csak nekem megvolt) , akkor kihangositva megy a beszelgetesek jo resze. Hiaba kapcsolok at, akkor is. Sebaj, ugyis a threeset szoktam, stabilabb a hangminoseg.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Kiprobaltam megint, akarmelyik hangszorora valtok, kihangositva mindig szol. De ez inkabb tunika skype hibajanak.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
james008bond
őstag
Nálam pl videóhívást alapból nem támogatja.
Fring esetén barátom fejjel lefelé látja a képemet , én viszont helyes irányban őt és magamat is ( Ja SGS I ).Előre bocs a láma kérdésért, de hogy tudom lementeni az alkalmazásokat beállításaikkal együtt??? Mert eddig ugye volt a root, meg nandroid, meg Titanium Backup.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
tildy
nagyúr
válasz CHIPman #1083 üzenetére
MEg jo , hogy megvan a three-s. Azzal nem volt gond, meg az amugyis normal hivason epul fel a kozpontig , onnan megy neten. Dezin amugy jo volt mindketto.
[ Szerkesztve ]
-
Vamp
senior tag
No kihoztunk mi is egy ilyet tegnap, meg egy S-t, igaz, Ausztriából. Kinn mások a körülmények, és a kondíciók is magyar szemmel, ez tény. Konkrétan az itteni szolgáltatók elhúzhatnak a p******, több, mint valószínü, hogy a magyar számaimat megszüntetem, és skypeot fogok használni, mert kinn korlátlan internethasználat is belefoglaltatik a csomagba.
Nekünk mindkét telefonhoz járt Dr Dre-s füles is.
Updatet még sajnos nem kapott, 1.26 van rajta. Az akkuidőről nem tudok nyilatkozni, nem volt időm telibe feltölteni, max félig. Nem semmi gép azért, a gyors fotózás állat, igaz, kétlem, hogy bármikor szükségem lesz rá. Előtte két és fél évig Hero-m volt, ahhoz képest ég és föld, össze se lehet hasonlítani. A Hero röhej kategória a telefon mellett, mindent tud, amit kell, gyakorlatilag az egész céget el lehet vezetni vele, és én még azt hittem, simán megleszünk a régi telóval. Anyaghasználat, összerakás jeles. Nagyon minimalista a készülék, simán kirakom bármilyen tárgyaláson egy IPhone mellé. Érezni, hogy sokat foglalkoztak a hardver-szoftver optimalizációval, minden gördülékenyen megy, ritka az akadás.
-
kosturica
őstag
válasz james008bond #1084 üzenetére
"Előre bocs a láma kérdésért, de hogy tudom lementeni az alkalmazásokat beállításaikkal együtt??? Mert eddig ugye volt a root, meg nandroid, meg Titanium Backup."
Ezt meg is válaszoltad: "root, meg nandroid, meg Titanium Backup"Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
mumk1
addikt
-
koveradam
tag
Használat nekem:
13 óra 49 perc
Akksi: 66 %-on állKépernyő: 45 perc
Hanghívás: 18 perc
Internet wifin és mobilneten : 14 perc
Draw Something : 5 perc
Éjszaka 8 óra hosszára mobilnet nélkül ment
Folyamatosan 3G-n van és szinkronizál mindenSzerintem nem rossz eddig ja és 2 töltés után produkálja ezt
[ Szerkesztve ]
-
blackmacs
aktív tag
Az igen
ForRedGlory ahhoz képest drágán vette.Akár csak én fogom mivel flotta csomagom van
így kedvezmény nukuBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
blackmacs
aktív tag
Skacok!Kikapcsolva tényleg nem ébreszt?
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
blackmacs
aktív tag
válasz ForRedGlory #1099 üzenetére
Na bakker én meg várhatok fizuig
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért