Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz DjTaRsY #10348 üzenetére
Hozzáteszem: ha nincs ez a video, életemben nem kezdem el nyomogatni és megnézni, hogy van-e hullámzás. Amúgy az enyém nem is hullámzik, inkább csak fodrozódik. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy nekem is szar a készülékem
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Iván_78
csendes tag
Egyem a kis szívét a gyönyörű telefonomnak...
Ma a 16. napján beadta teljesen a derekát.
Már pár napja elég furcsaságokat produkált, lefagyott, de úgy hogy az újraindításnál is csak többedszerre tudtam bekapcsolni.(visszakapcsolásnál teljesen mákos volt a kijelző)Ma meg már csak akkor láttam a kijelzőt, ha erősen benyomtam úgy középtájt...
Irány a szerviz, még jó hogy mi vagyunk a E-care hivatalos átvevőpontja...
Iván
-
Dicker
őstag
válasz -FreaK- #10350 üzenetére
Más a méret? Én is úgy tudom az 5,3 inch az milliméterre pontosan ugyanakkora.
De amúgy most nem veszem meg ezt a tokot. Előbb megvárom az előtte lévő kettőt. Hátha valamelyik bejön.
Viszont az érdekelne, hogy ezeket a tokokat, ha beszerezném matt színbe, akkor valahol lehet rá "nyomtatni" idehaza, mint egy pólót? Mert gondolom olyasmi technikával készülnek. Egy helyen olvastam is róla. -
-FreaK-
veterán
válasz Barnee88 #10354 üzenetére
Magasabb és picit nehezebb is a mi változatunknál, a hivatalos adatok ellenére.
Itt is írnak róla. -
Dicker
őstag
válasz -FreaK- #10359 üzenetére
Az ottani méretek tökéletesen egyeznek a mobilarénással.
Ráadásul a képen se látszik különbség.
Egyetlen egy mérést láttam, ami szerint 0,4 mm-el tér el, és nem nehezebb, hanem könnyebb egy grammal. Talán attól még jók rá a tokok[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #10359 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből.
A videóban a mellékelt linken 14:45-től hasonlítja össze a két változatot, itt látszik a különbség.Dicker: egy hajszálnyit magasabb és más a kamerát körülvevő rész alakja, mérete is, valamint a dock csatlakozók sincsenek egy helyen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
na akkor következzen az élménybeszámolóm....
irány a cserekészülékért, ami 06.24-ei.....
dead pixel teszttel kezdtem:
fehér kép: 1db pixel hiba ( sztem ez még vállalható) de volt egy szösz a kijelző és az érintő panel között (!) hát mondom ez döbbenet...
fekete kép: kb 3 nagyon apró pixel hiba, de az egyik a jobb felső sarokban és a képernyő tetejének a közepén!!!!!köszi de ezt nem kérem...
következő példány:
fehér képnél: semmi hiba!!! (hurrá)
fekete képnél: 2-3 nagyon apró pixel hiba ( vállalható....)mondom ezt kérem , papírozzuk le...
kíváncsiságból végighúztam az újjam a képernyő széle mellett lévő fekete csíkon...hát hullámosodás hegyek!!!! ( épp hogy hozzáértem)
így visszakértem a pénzem.....
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
hurrikan
addikt
válasz gyuri81 #10362 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni, az enyémet valami istenség gyártotta vagy áldotta meg!!
Se pixel hiba, sem hullámzó kijelző, sem wifi hibák, sem kijelző sárgulás, sem karcolódó gorilla, se fagyások, se újraindulások. Se semmilyen hiba amit írtok.
Engem a 3pont sem zavar. Szoftverrel is elégedett vagyok naggyarészt.ami zavar:
- az a forrósodás/rövid üzemidő/ha forró vagyok nem töltök
-karcolódó kamera plexi
-csuklópánt rögzítési hibaA legelső nem HTC találmány. Ugyan ezt csinálja a 4XHD, ma tudtam meg. Tehát ez a Tegra3, nem csak a forrósodás és a kis üzemidő (mert azt eddig is tudtuk) hanem a melegedéskor nem töltés is.
Utóbbi kettő a HTC sara.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Dicker
őstag
válasz hurrikan #10363 üzenetére
Úgyszintén hibamentes. Nálam a kamera plexi se karcos, és nagyon nem forrósodik. Vagyis nem tettem még vele semmit, ami ezt okozta volna. Eddigi maximum a GTA3 volt, és egy filmezés. Vállalható hőt adott le.
Amúgy, ha nagyon félted a kamera plexit, már láttam egy olyan fólia csomagot, amiben van külön arra is egy pötty fólia.
Egy problémám van, ami zavart eddig. Az pedig, mint mindenkinek a multitasking. Akit ez nem zavar az hazudok. Persze ezt se a telefon számlájára kell felróni, hanem a droid-éra.. Úgyhogy én várom a 4.1-et, mint a Valhallát...[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
megérkezett pár napja, talán egy hete 2 tok amit rendeltem, lőttem róluk pár fotót
Pár sort is szeretnék majd írni, mert a Seepoo Move-al nagyon megvagyok elégedve, remek tok, a Nillkin pedig elég nagy csalódás nekem.
Csak annyi a meló ki se látszok belőle
Zagg-ék pedig mély hallgatásba merültek... remélem csak nagyon törik a fejüket az ügyön és nem le akarnak húzni 20 euróval...
Ja igen, annyi poént már előre lelövök, hogy bár mind a két tokhoz kaptam kijelző védő fóliát mind a kettő kicsi, de nem pár milliméterrel, hanem magasságban kb egy centi szélességben picit több a hiány.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Ezek az új test release rom adatai:
RUU 2.15.401.5
Android 4.0.4
Sense 4.1
Fixed Live Wallpapers
Improved UI speed
Improved battery life
New kernel
New Radio 2.1204.127.19
Activated native EQS
Fixed Video Playback on Stock Kernel
Enabled hardware acceleration in 3rd-party video players
Bug fixes
Majd meglátjuk mit tud.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Lacy6
senior tag
Szerintem az normális ha erősen megnyomod a kijelző szélét akkor "hullámzik" a kijelző.
De én eddig ezt észre se vettem pedig már 1 hónapja használom a telót!Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
miiseza
csendes tag
-
FragMaster
addikt
Vótmá'? AT&T HTC One X gets updated to Android 4.0.4
Szerk.: akkor már a gsmarena is tunyul
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Youri
veterán
-
WiZARD
addikt
mumk1: viper rom mit tud? a topicja annyira nem megnyerő nekem, de annyi embernél látom, hogy kezd érdekelni :p
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
keIdor
titán
Harom pont is ha eltunik, es ezek is megvalosulnak, akkor veszem vissza a telefont.
Kijelzo es kinezet miatt meg mindig ez a telefon kell, meg ott a Sense is.
Jo az SGS3 is, de ez jobb, egyedibb, es meg a topikja is jobb.
Samsung topikban csak arrol olvasni milyen szar a HTC meg az Apple, sok az off.Tehat igy legyen, ki is neztem egy feheret 110k-ert.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
g0n21
senior tag
1 pixel hiba, amit nagyítóval vettem észre, de az az egy pixel tök halott.
Ha a legszélét nyomom, hullámzik (ennek az oka szerintem az, hogy a kijelzőt nem fogja közre a ház, mint szinte minden más modellnél, hanem az üveg ível le a házig, és így már szerintem elfogadható. Más modelleken (nem vagyok biztos benne) talán a kijelzőt közvetlenül oldalt közrefogja a ház, ebből kifolyólag nincs lehetőség a hullámzásra.Egyébként viszont semmi parám nincs vele.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
mumk1
addikt
válasz WiZARD #10378 üzenetére
Maga a rom kb. azt tudja amit az ARHD, csak alapból sokkal testre szabhatóbb. Fullos quick settings van hozzá, a tweaks pedig ebben a romba a legjobb. Csak néhány példa:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
WiZARD
addikt
thx, majd ha unatkozok feldobom
Fent van az új testrom-ra alapuló Football féle rom...
töltöm is már(miui-t se próbáltam még, arra is kéne kis időt szánni)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
Jamesch
tag
Nekem sincs hullám, se pixelhiba, melegedést nem érzékeltem, de az pont nem is érdekel.
Az viszont most basz, hogy van egy FullHDnél nagyobb videóm (2600x1400, aminek persze értelme nincs, de nem az a lényeg), amit korábban lejátszott akadásmentesen, de tegnap pont muttattam volna egy havernak és 10-15fps, reboot után is.
Ráadásul Homescreen váltások között is van néha kis lagg. Sírni még nem sírok mert Blade-ről jöttem, de 4 magtól nem ezt várnám.Érdemes figyelni ilyesmit hogy milyen app után lassul esetleg be? Vannak ilyen nagyon optimalizálatlan appok? Már sztem a HTC memkezelése ugyis leirtaná
Akksival nagyjából meg tudok békülni: minap 1,5 órát ment a GPS és végig ébren volt tartva a kijelző is (bár dimmelt ha nem nyúltam hozzá) valamint ment a zene, meg 3G is. Ezután maradt 45%
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
hurrikan
addikt
Akkor többünknél miért nem hullámzik?
Hidd el, nem azért van, ez egy gyártási hiba lesz ami sok modellt érint, ahogy a pixel hiba és a wifi is.
És NEM NORMÁLIS dolog ebben biztosak lehettek.Forrósodást én nem kezelem óvatosan, volt hogy egész nap 60fok felett volt, de a 80-at is többször elérte. Mégsem károsodott.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
g0n21
senior tag
válasz hurrikan #10388 üzenetére
A wifim az teljesen jó, nem dobja el soha, és a hatótáv is hibátlan (belvárosi bérház harmadikon wifi router, lent az utcán fogom, ugyanez panel 5. emeletről is igaz)
Pixel hiba ha tovább fajul, akkor irány az ecare, viszont a hullámosodás további gondokat nem okozhat, azon kívül, hogy zavaró, ha ott nyomkodom (nem nyomkodom)???Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Jocky
tag
Srácok, az én telóm is pixelhibás, csak egy pixel halott, amikor visszavittem a T-hez azt mondták, hogy csak akkor cserélik, ha egy négyzetcentiméteren 3 pixelhiba van. Mit tudok ilyenkor csinálni? Van valami lehetőség a cserére, vagy törődjek bele?
-
veterán
ha 72 órán belül vagy akkor cseréltesd ki !!! ha nem akarják borítsd rájuk az asztalt
ha 72 órán túl vagy akkor az már gáz...a szervíz is csak 3 pixelhibánal cserél.
töltsd le a dead pixel test progit. elindítod és a fekete képernyőnél bemész egy sötét szobába és alaposan átnézed a képernyőt. Ha találsz még hibát ,akkor szervíz. Ha nincs több akkor szerintem fogadd el ahogy van és törlöd le a fenébe a dead pixel progit és többet ne indítsd el!!!ui: a szervizes kijelzővel sem mész most sokra, mert ott is hibás széria van jelenleg...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Kronk
őstag
Hoppá....
E-Care Solutions
Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HTC készülékek szervizelését 2012. szeptember 1-től nem az E-Care Solutions Kft. fogja végezni. Mivel az összes javítást le kell zárnunk augusztus 31-ig, így augusztus 27-től nem áll módunkban több készüléket átvenni javításra.
Arról, hogy a jövőben hogyan történik a HTC készülékek szervizelése, sajnos nem kaptunk információt, így kérjük tájékozódjanak a www.htc.com/hu oldalon a támogatás menüpontban, vagy a HTC Magyarországnál http://www.facebook.com/htcmagyarorszag vagy a HTC ügyfélszolgálatán a +36-80/016-326 telefonszámon.
http://totesz.myminicity.com/
-
Youri
veterán
-
LouiS22
veterán
Lehet, hogy túl sok levelet küldtünk Londonba?
Egyébként szerintem rengeteg volt a panasz, de simán lehet, hogy a laza jogértelmezésük verte ki a biztosítékot. Gyanús nekem a sok levélküldés innen...
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
randras
veterán
Nah, ide is eljutott a hír, jólvan!
Milyen érzés 1x0 k-s telefonnal a kezetekben, kb. garancia nélkül nézni hogy a HTC Magyarország hova mész péntek este a haverjaiddal szintű dolgokat postolgat facebookon? A garira vontakozó kérdésekre meg b*sznak válaszolni..
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest