Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI notebookok
- OLED TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dadada
tag
Reméljük lemegy az ára, és akkor majd el is kezd terjedni. Az IPhone szemét anyagiassága, nem jön be, meg úgy az egész Apple filozófia, fizess sokat az átlagért és hidd el, hogy ez jó neked ÓÓóóó bocsánat nekünk. (Ami U.S.A-ban működik itt nem)
A Windows Mobile, majd meglátjuk, hogy mit alakít a Microsoft.
A Nokia Symbian őskövülete, meg instabilitása kicsit elavult, és nehézkes, meg lassú is.
Egyelőre ígéretesnek tűnik ez a platform. Ha majd 80 - 100 ezer Forint körül alakul az ára akkor megérheti a dolog, de mint minden újdonságnak, meg ebben benne van a jó öreg magyarhon is itt szokás az embereket hülyíteni, a magas bevezetőárral, ott az apple példája is. Kirívó itt a hülyeség mértéke.[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
válasz Joe bácsi #417 üzenetére
"Ekkora b@romságot azért nem kellene írni.
Régen az S40-es teló gyorsabb volt, mint a Symbi. Mára ez megváltozott. Láttál te már egyáltalán működés közben egy Nokia E51-t pl.????? Veri gyorsaságban a legújabb S40-eseket."Kösz a kioktatást, még jó hogy itt vagy és ennyire vágod ezt a dolgot. A mostani céges telóm is E51. Csak minden reggel újra kell indítani, de kétnaponta biztos, van mikor nem jön elő a menü, mert úgy gondolja, hogy nem az a dolga, a gombjai úgy össze vannak sűrítve, mint a szardínia a konzerveben. És ahhoz képest hogy mennyire kicsi a kijelzője és buta a menüje egy nap alatt képes lemerülni, ha 2 órát beszélsz vele. Tényleg mennyire jó! Ja és nekem van egy 6234-em is, a régi céges telóm 6300 volt, de mintka sokkal gyorsabb lenne egy E51-nél. Igaz nem újak...
Ismét egy megyer okoskodás...
Ja és az árából már egy szerény HTC-t is lehet kapni.
Tényleg Nokia, milyen igazad van... Hagyjuk már a hülyeséget...
Szerintem Te még nem láttál E51-et csak írsz róla... Vagy csak fab vagy ami nem bak, csak akkor csináld hihetően a hülyeséget...
Köszi..
UI: Ja nem azt mondtam hogy szar, mielőtt kiforgatod, hanem azt, hogy nem éri meg árát, mint úgy a Nokiák, Apple-k 90 % sem, ja és nem jó telefon, az egy dolog hogy tartós, de rosszul kezelhető, nem annyira gyors, mint amennyire lehetne, és k***va drága, a nevet fizeted meg...
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
válasz Joe bácsi #425 üzenetére
Értem én, csak ha egy összegért egy 2,6, 2,8 collos valódi PDA/telefont kapsz, akkor iyen telefont vennél mint az E51. Akkor valami nem stimmel. Majd, ha a nokia észbe kap és és az Ilyen kicsit elaavult cuccokat, mint az E51 35000 Ft-ért adja mert annyit ér, akkor majd helyén lesz a dolog. De amíg egy otvar elavult telefon egy S40-es őskövület 30 pénzért adnak addig ne mond hogy ez megéri, mint 5310, amiről csak a Nokia hiszi, hogy zenetelefon, mert még egy 6234 is jobb multimédiában, mint az 5310.
De mondhatnám éppen a 6124-et is szar rossz a tok minősége rossz a kezelhetősége és olyan árban van mint egy telefon.
Öt betűért lehet, hogy Te szeretsz fizetni plusz 15 - 20 ezer Ft-ot, de van aki nem. Többek között én sem.Csak azért, hogy nokiám legyen...
-
dadada
tag
válasz HTC Hero #440 üzenetére
Köszi a véleményt, nem hagytál ki semmit hogy nem volt IPhonod. Egy látványos, de annál korlátozottabb cucc. (Itt megint attól függ, hogy milyen mély a zsebed, ahogy ezt már megszokhattuk, persze ez nem egyedi eset.) Arról nem beszélve, hogyha nem vigyázol rá, mint a hímes tojásra, akkor fél év múlva úgy néz ki, mintha egy smirglivel csiszoltad volna. Van pár munkatársamnak IPhon -ja, de komolyan mint ha a kutya szájából lett volna elővéve, még egy fél éves darab is.
Ennek az androidos Telefonnak, pont az lesz a hatalmas előnye, hogy ingyen, tehát INGYEN lesz hozzá rengeteg jó kis szoftver, és alkalmazás, ami másnál kemény zsetonba kerülne, unom már emlegetni az ötbetűs álmárkákat, amit nagyrészt a pénztárcára játszanak, gyengébb minőséggel, vagy inkább sokkal több pénzárt mint a HTC.
Nekem is ilyenem lesz, csak menjen le az ára 100 000 Ft környékére, ez még minimum fél év de érdemes kivárni. A HTC mégiscsak minőséget ad, tisztességes garanciával supporttal na meg itt az android is.[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
"(#441) dadada,
Feltehetően az igazán jó alkalmazások többsége itt is fizetős lesz. Miért portolna valaki egy sok-sok munkaórába került, iPhone-ra vagy WM-ra létező programot Androidra ingyen? "Igen az okfejtésed logikus, de a kulcsszó a nyílt forráskód lehet... És ha nem is pont ugyanazt az alkalmazást, de hasonló, vagy olyan tudásút igen, esetleg más néven...
-
dadada
tag
"1) A Hero nem támogatja az OBEX Push-t. Mint BT hardver összepárosodik a Nokiával, de mivel az adott szolgáltatást nem támogatja, nem fog küldéskor megjelenni a Nokián. A fejhallgatódra se tudsz névjegyeket küldeni."
Még nem... Persze jós én sem vagyok, de a nyílt forrású közösségeket ismerve az a kapu, nem sokáig marad zárva...
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
válasz HTC Hero #447 üzenetére
"Én a Pannon rendszerét használom jelenleg, de bizonyosan állíthatom, hogy más szolgáltatók esetében is tapasztaljuk a cégnél a 3G hálózattal kapcsolatos vételi hibákat. E tárgyban el is mentünk egy szakmai konferenciára, ahol szinte nevetve adta tudtomra a hölgy, hogy ezt a megoldást adatátvitelre - érts a szó szoros értelmében - fejlesztették. Így a hagyományos telefonos alkalmazás háttérbe szorul. Több ismerősöm is jelentős stabilitásjavulást tapasztalt a hagyományos telefonos szolgáltatás esetében a 3G hálózati mód kiiktatása mellett."
Pontosan! A 3G csak akkor megy nagyon jól, ha nagyon jó arányban és közel is vannak az adók. Vidéken lehet tapasztalni a kisebb falvakban, hogy Pont a T-mobile, mennyire de vacak. (Cserhát töve: Acsa, Erdőkürt, Csővár, Penc) egyszerűen a T gagyi, de nem csak itt, sok helyen, ahol 3G-n próbál hangot átnyomni.
Persze Budapesten nem nehéz jó lenni...
-
dadada
tag
"Mindkettő műanyag burkolatú, úgyhogy ha nem vigyázol rá, akkor a Hero is olyan lesz.
Kérdés, a kijelző üveg, vagy műanyag?"Ezt Te sem gondoltad komolyan? Mert ha igen akkor nagy baj van! OK. hogy Te szereted az IPhone-t de vannak tények is, és az tény, hogy egy rakás szar, és sérülékeny a háza. Ha Te nem agy látod, akkor valamit nagyon elnéztél! Sajnos azt a minősíthetetlen divathájpot követi mint amerre az egész Apple halad. Ezzel lehet vitatkozni, de nem? Magas ár kis tudás, gyenge minőség, hülyítsük még az embereket, már akit lehet.
"RRS-en jönnek az értesítések az App Store-ba felkerülő alkalmazásokról, napi szinten 80-100 ingyenes alkalmazás kerül fel, szóval itt sincs hiány az ingyenes programokból. A fizetős alkalmazások 2-3 dolláros árától sem megy senki csődbe "
Majd ha igényesek is lesznek akkor beszélünk róla újra. Arról nem is beszélve, hogy az IPhone hardvere sem egy herkules.
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
"Nézzél meg egy iPod-ot, ahhoz képest bármelyik iPhone időtálló burkolatú "
Igen valóban egy fele annyiba kerülő Creative szarrá veri a fél apple bagást, ja igen tőle lopta a technológiát az apple, lehet hogy azért!
Azért minőségben a HTC szinte minden szinten a csúcsközelben van, ellentétben az apple termékekkel. Ha az árat is oda teszem, akkor meg aztán pláne.
"Hero majdnem ugyanannyiba kerül, "
igen most jelent meg, erről, beszéljünk már fél év múlva. Ja a HTC két év a gari. Ja de miért is írom ezt le az Applenel már megszokhattuk a garancia tartamát.
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
"az iphone-é tökéletes, a hero-é... hát ha azt mondom h gagyi akkor valószínű nem túlzok. 99% h hw-es probléma, tehát aki zenét is szeretne hallgatni a telón, és szereti a minőséget, az jobb ha elfelejti a hero-t persze ez nem fog kijönni egy 5e ft-os fejhallgatón, de egy komolyabbon már biztos meghallatszik. ez van sajnos "
Ez legalább annyira értelmes megnyilvánulás volt mint az előbbi kamera vita. Komolyan azért vesz valaki telefont, hogy profi fotózáshoz használja, vagy éppen egy 40 ezer Forintos pl: Sennheiser HD 280 Silver fejhallgatón hallgasson zenét, éppen egy Iphone-al, vagy egy Hero-val. De komolyan!
Nem inkább a tartósság, a jó minőség lenne a mérvadó! Mert ebben az Iphone nem annyira jeleskedik, ha csak nem vigyázol rá, mint a hímes tojásra. Szóval az éremnek két oldala van, de lehet hogy az Iphone szebben szól, csak melegszik (erre az apple válasza röhejes "tartsd hidegen" volt), karcolódik, drága, adatátvitel terén is hagy kívánnivalót maga után.
A Hero meg egy HTC, ami mindent elmond. Szóval kinek a pap kinek a papné.
MP3 hallgatáshoz egy Creative Zen. Fényképezéshez, meg egy fényképezőgép, ennyi, nem egy telefon, mert annak nem az a fő profilja.
-
dadada
tag
melegedés: majd szólj ha ez problémát okozott bárkinek IRL. nagyszerű szenzációhajhász hír volt mindenesetre.
Ez apple milyen szenzációhajhász. Nekik gondot okoz... :
"tartósság: tény, ha a lakkozott hátlap elég érzékeny az iphone-nál, viszont az üveg előlapot és a fém keretet nem mondanám sem igénytelennek, sem filléres megoldásnak. a készülék felépítése is átlagon felülien stabil. semmi nyekergés vagy tekeredésre való hajlam."
Nem is a fillérességel van a baj, hanem kivitelezéssel ennyi pénzért ne ilyet!
"a példád a fényképezéssel erősen sántít, ugyanis míg egy jó fényképezőhöz kell a méret (normális méretű érzékelő, ehhez megfelelő méretű üveg optika) és ezért kivitelezhetetlen egy bizonyos szint felett egy telefonban, addig egy normális audiokimenet csak áramkörök kérdése, azt meg tényleg abba tesznek amibe csak akarnak."
nem az enyém szerintem olvass fentebb!
"nyilván aki nem hallgat rajta zenét, vagy beéri egy olcsóbb fülessel annak ez nem számít.
ugyanakkor - ha már kérded - én szoktam az én telómat 50e-es sennheiserrel hallgatni. nyilván nem az utcán, de irodában, vagy utazás közben kiváló."Ok ez vagy Te és biztosan nem is vagy ezzel egyedül. De nem ez a jellemző!
[ Szerkesztve ]
-
dadada
tag
HTC Hero:
Kösz az infokat, rengeteg nagyszerű dolgot elmondtál a telóról. Szerintem a következő nagyobb befektetésem ez lesz. Eddig bíztató!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest