- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz Ezekiel Ston #8899 üzenetére
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Milestone2 #8900 üzenetére
Igen, ez alapján küldtem most rá ahogy írtad..kiválasztottam ahova lemásoltam a telóra....Akkor nem kell ugye.?
-
Milestone2
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #8902 üzenetére
Harmadszor...
Ha Multi-ról, Multi-ra frissítesz, akkor Updater-ből elindítva nem kell...megcsinálja magától.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Milestone2 #8903 üzenetére
Harmadjára már letisztult. Köszönöm türelmed és segítséged. Még mindig csak tanuló fázisban vagyok a miui részleggel...majd kiképzem magam úgy mint honornál volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #8904 üzenetére
Note1-re most kaptam egy EMUI3.0 ROM-ot, no ez az első portolt ROM ami nagyban megközelíti a MIUI-t.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Elektrosokk
addikt
válasz Milestone2 #8906 üzenetére
Az Emui nagyon jó tényleg, Én mate 7 késdzüléken használom a gyári verziót, pont a felület miatt vettem. teljesen hibátlanul működik minden és gyorsan.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Milestone2 #8906 üzenetére
Igen, ezért is választottam a Xiaomit mert a miui és az emui között elég halvány differencia van...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Elektrosokk #8907 üzenetére
Vannak még jó UI-k, de azok nem mennek zökkenőmentesen portolva....de ez igen...
-
Istuu15
senior tag
11.26 multiról megéri frissíteni 12.10 multira??
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Elektrosokk
addikt
válasz Milestone2 #8909 üzenetére
lehet... számomra ez a 2 az etalon. köszi a linket!
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Milestone2 #8911 üzenetére
Ez az új amit most feltettél ide feltettem..Eddig ami nagyon észlelhető, hogy villámgyors lett a 4g. A play letöltés hihetetlen gyors lett. Szóval vannak érdekességek még itt
-
Milestone2
nagyúr
válasz Elektrosokk #8912 üzenetére
De a link Note1 3G-s nem Note 2-es!!!
Ja-ja Inkjet!
Ez az új feature egyenlőre csak angol és kínai nyelven![ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz Milestone2 #8917 üzenetére
igen Tudom, olvastam az előzményt, de sosem lehet tudni, jó ha kéznél van
-
Istuu15
senior tag
Miért nem ismeri fel a gépem a note 2 primeom? Win 10 el sem ismerte fel, egy hozzàértő ember mindent megpróbàlt és végül nàla win 7 el felismerte. Én most telepítettem a win 7 et és nem ismeri fel.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
grafnet
veterán
12.17-tel van már tapasztalat?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Lokids
addikt
Azt megtudja mondani valaki, hogy a régi telefon sim kártyáján lévő kontaktokat hogy tudom áthozni az új telefonra? Összekapcsoltam őket Bluetoothon, de innen nem tudom hogyan tovább.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
tuningtomi
aktív tag
Reggel óta van fent a 12.17.-es, a playstore egyszer lefagyott, más hibába nem futottam bele.
-
csocsoszán
őstag
Harmadszor rakom újra a 12.17-est szétrobbanok, a titanium backup nem megy jól ezen a romon.
(Már bánom hogy újra raktam, angry birds transformeren az összes transformers megvolt. Nem csak ezt nem állítja vissza rendesen!) Ilyen még nem volt!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Revolit
senior tag
Sziasztok,
Láttam DaWe94 tesztjét, úgyhogy tudom, már van egy CM Mod-os kérdés, de én is nézegettem, azért van sok lehetőség Elkezdtem összeírni egy blogbejegyzésbe, hogy miket találtam.
Akit érdekel, vagy próbálta valamelyiket és tud segíteni a döntésben, nyugodtan írjon Köszi!
-
DaWe94
senior tag
válasz csocsoszán #8927 üzenetére
Nincs cloud mentés játékon belül? Olyanra már időt se pazarlok amiben nincs ilyen lehetőség. Szerintem a mostanság ennek már alap dolognak kellene lennie.
-
csocsoszán
őstag
Eddig mindig titániummal mentettem és jó volt! Hát most hisztériázok, vagy egy hónapja tolom. Vissza rakom legfeljebb a 10-es. De most raktam újra vagy 5x mert egyszerűen nem hittem el. De a totalcommandert is rosszul rakja vissza, mert indításkor sokat gondolkozik.
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
DaWe94
senior tag
válasz csocsoszán #8931 üzenetére
Na jó amúgy megértem a problémád, én is így jártam az nfs-el. Kb 3 hétig tartott amíg kaptam kárpótlást Mondjuk elég bőkezű volt a support. Ez nem a restore hibája volt mondjuk hanem a játéké.. de átérzem.. :s
[ Szerkesztve ]
-
zolmesz
aktív tag
válasz Dévidzon #8890 üzenetére
Ott fent az van írva, hogy "MIUI Magyarország", akkor Neked most nem MIUIHU rom van fent? Az meg frissül OTA-n keresztül, és csak most találta meg a 5.12.10-es OTA-n kiadott rom-ot, mert csúszásban vannak.
Vagy EU-s rom esetén is az van szokott ott fent írva, ami a képen?
Én még kezdő vagyok ebben, csak találgatok, és lehet, hogy nincs igazam -
grafnet
veterán
-
csocsoszán
őstag
Visszaraktam a 10-est. A titánium backup mindent rendesen helyreállított! Ezzel az új rommal valami gáz van! Kihagyom, 11óra óta küzdök.
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
DaWe94
senior tag
válasz csocsoszán #8938 üzenetére
Hála istennek legalább megoldódott.
-
natë
nagyúr
Kínai theme store felrakható valahogy az eu-ra?
-
sanyci
senior tag
válasz csocsoszán #8938 üzenetére
Akkor épp ideje regisztálnod a Rovio-ra, és visszatölti automatikusan...
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Istuu15
senior tag
12.10 es multiról tapasztalatok?
-
natë
nagyúr
A global és az eu rom között mi a különbség?
-
betyarr
veterán
egy hibát már találtam az 5.12.17-ben: a SIP nem úgy működik ahogy kellene.eddig tudtam a SIP fiókommal hívást indítani,de most nem lehet,csak fogadni.hol lehet a supportnak írni bug ügyben?
-
Milestone2
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz Milestone2 #8948 üzenetére
Akkor ott sanszos, hogy megvan a kínai theme store.
-
kstcsk
tag
Mindegyik ROM-ban gyenge a memória menedzsment? ez a MIUI sajátossága?
Előbb néztem egy Redmi Note 2 vs Meizu M2 Note videót, az utóbbi klasszisokkal jobban bánt a memóriával. Gyakorlatilag semmit nem kellett újratöltenie, míg ennek majd mindent. Meglepő hogy ekkora különbség lehet 2GB és 2GB memória között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest