Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a hozzáfűznivalókat srácok!
A kindertojás fíling itt is meg tud lenni, igen. -
Régen event-eztem már, gondolom belekezdek a most futó Hill Climb event-be, ami már elérhető pár napja amúgy és azt látom, hogy 3 napom van hátra.
Ez most akkor úgy működik, hogy az event zárása is fix időpont és nem tolódik ki annyi nappal, ahánnyal később kezdek bele az egészbe?
Ez kivétel nélkül így zajlik minden egyéb event-nél is? -
Köszi mindkettőtöknek, akkor marad így minden!
Akkor valamire még tartogatom a gyémántokat és a scrap-eket. -
Jövök újabb kérdéssel, amit képpel is szemléltetek.
Gondolkodtam, hogy még ha nem is sok, de azt a 29ezernyi scrap-emet esetleg beálldozhatom mind, a Rally járgányom "adventure"-hez előnyös felszerelések fejlesztésére, ami ugye a mágnes, az OC és a keréklánc.
Érdemes lehet tényleg a scrap-jeimet erre a célra felhasználnom?
Ha igen, melyik tuningot húzzam fel először teljesen? Vagy inkább arányosan szórogassam rájuk a scrap-eket?Kicsit csalódtam a legutóbbi level 21 ládámban...
-
válasz
DJ. Ru$y #4132 üzenetére
De jó ilyeneket megtudni, köszi!
Tehát ott a gem a fő tényező inkább.
Igazából olyan rég játszottam, hogy a gem-ek érték aránya is kiment a fejemből, momentán azt sem tudom mire érdemes költenem, csak gyűjtöm. 🙂Közben eszembejutott valami.
Korábbi hozzászólásodban azt írtad (ha jól értettem), hogy napi pár perc kupa játszásokkal (gondolom csak a láda szerzések szintjén) el lehet jutni olyan szintre hónap végére, hogy aztán már az utolsó napokban csak pár ezer pont hiányozzon az 50k-hoz.
Az utóbbi napokban jó pár órát beleöltem és most vagyok 30k pontnál és van még ugye 18 nap.
Akkor innentől lazíthatok és elvileg az utolsó napokban tényleg már csak pár ezer pont fog kelleni?Persze akár megpróbálhatnék előre számolgatni is, csak ti már rutinból tudjátok ezt biztos. 🙂
-
válasz
DJ. Ru$y #4130 üzenetére
Minden világos és érthető.
Ahogy nézem az Adventure módot még így sem annyira jövedelmező játszani, mióta behozták az 500m-enkénti láda szint emeléseket.
Legalábbis én 1x szintű ládáért sem kaptam sokkal komolyabb dolgokat, mint amit egy pár percen belül elérhető, alacsony szintű láda adna. -
válasz
misi_belucci #4118 üzenetére
Most gyorsan ki is próbáltam a S.jeep esetében, ott tűnt a leggyorsabbnak, hogy a jelenlegi alkatrészekből felhúzzak valamit 15-ösre és bevállt. Köszi szépen!
Azt gondoltam az alap tuningra gondolt és akkor van egy bug-os achi-m, de nem. 🙂Más:
Kitűztem célnak, hogy augusztus végéig bizony rákockulok és megszerezzem az 50k kupa pontot.
Mi az általános vélemény az itt kapható Legend ládáról? Gondolom sokatok nyitott már ilyeneket.Szeptemberben gondolom lenullázza a szezon pontokat ugye?
-
Igen, közben elhamarkodottan kérdeztem, mert magam is kitapasztaltam ezt a 60 pontos dolgot és örülök, hogy nem "büntet", ha szándékosan kinyírom magam, miközben tudom, hogy úgy is első leszek.
Köszi ebben a megerősítést! 🙂Angry Bill-es event képernyőnél nem tudok elhúzni balra semmit sem.
Egy valami nem világos még, a Tuning Legend achievement.
Most kíváncsiságból megvettem a Traktort és gyorsan a motort fel is húztam a max, 20-as szintre, de nem kaptam meg az achievement-et.
Mi kell pontosan ennek a feloldásához? -
Sziasztok!
Elég régóta néztem utoljára a játékra, nagyon sok újdonság van számomra.
Régen komolyan nyomtam amúgy neki, de már nem gondolnék komolyabban belemerülni, inkább csak a maradék 2db achievementet letudom, aztán... majd meglátom. :)Tehát nem tervezek bemenni csapatba se így átmeneti(nek tervezett) játékosként, viszont addig gondoltam adok a játéknak, amihez lenne is helyből pár kérdésem.
1. Itt van most ezt az augusztusi pont gyűjtés, ahol látom, hogy a legmagasabb, 50000+ pont elérése egy Legendary ládával jutalmaz.
Kérdezném, hogy ehhez mégis mennyit kellene kupákat játszani kb a maradék 23 napban? :)2. Az első ponthoz kapcsolódóan hogyan tud gyűlni a legtöbb pont kupánként?
Olyanért pl kevesebb jár, ha pl látom, hogy összesítettben már akkor is első helyen végeznék, ha az utolsó versenyen mondjuk kinyírom magam és úgy is teszek?3. Van ez az Angry Bill event.
Az most komoly, hogy a két legmagasabb jutalom 100 scrap, továbbá 2500 pénz?
Ha igen, akkor gyémántot semmiképp sem éri meg belerakni.
Pedig régebben exkluzívabb főnyeremények is voltak.4. Nálam most újdonság a traktor, a csopper és a lambo.
Ezek közül melyiket érdemes először kimaxolni?Közben folyamatosan fut a scrap gép is a súlyok meg a flip boost-ok bedobálásával, bár nem tudom mennyire fogom és mire kihasználni azokat a scrap pontokat majd, amik hetek múlva össze fognak gyűlni.
-
Nemrég vettem észre, hogy a snowboard-dal el lehet rugaszkodni is a földtől, egyszerre koppintva az érintő bal és jobb oldalát.
Csodálkoztam, mikor ellenfeleim dombról jóval magasabbat ugrottak ugyanolyan sebesség mellett és úgy jöttem rá egyszercsak.
-
válasz
DigitXT #1845 üzenetére
A figura az nálam is borzasztó tud lenni, egyedül mondjuk még csak a Buggy-val tapasztaltam, azzal pörgök a legtöbbet és úgy veszem észre maga a pörgés váltja ki ezt a bugot, ami először vicces, de azután már a későbbiekben nagyon idegesítő, mert tényleg instabilláv válik a járgány és pörögni sem akar ebben az állapotban.
Ezen a mostani Moon Event-en meg amikor kiakad így, olyankor jórészt fele pontot sem szerzem össze az adott menetnek, amit normál esetben tudnék.
Legalább nálam nincs offline-ozás.Itt egy látványos kép a fentebbi bug-ról:
Legalább nem halunk meg, amikor így haladunk az autóval talajon.
-
Az utóbbi Event-ekből kiindulva valami nagyobb külföldi fórumon lehet voltak panaszkodások, hogy balansztalan az, hogy a régebbi játékosok előnyt élveznek a táposabb saját autójukkal az újabb játékosokkal szemben (valahol érthető is) és lehet annak az eredménye ez a mostamában jellemző dolog, hogy mindenki ugyanolyan erős és felszereltségű járgánnyal indul, így innentől kezdve nem azon múlik, hogy ki mennyi időt ölt már eddig a játékba, hanem, hogy ki ügyesebb.
Ez pedig így jó is szerintem. Abból is jó, mert kevésbé van kényszer, hogy ritkábban használt külső tuning cucc fejlesztésre szórjam a pénzt.
-
Annyira ráéreztem erre a robogós Event-re most, hogy el is vittem a 200-as ládáig.
Plusz néhány viccesebb pillanatkép, ezeket inkább csak linkelve.
Pálya második felétől végig ilyen stílusban ült.
Emberünk kettészexeli szeretett gépét. -
Ez a mostani Evenet bejön!
Kár, hogy csak pár napos megint... bár talán a repetitív mivolta miatt nem is nagy baj.Mindig ugyanazon a pályán, ugyanazzal az adott felszereltségű robogóval kell végigküzdeni magunkat.
Ha már beérsz a célba, akkor már eleve esélyes vagy minimum a 9 pontnak a megszerzésére, ugyanis kihívás.Ügyesen ki lehet használni a Landing- és flip boost-ot, főleg mikor egyszerre sikerül a kettőt, olyankor megdobja a gépet és sok esetben állandó gyors tempóval lehet velük haladni. Odafigyelve persze, mert nálam volt már, hogy a barlangos részen direkt lassan akartam menni, hogy ne fejeljek plafont, de véletlenül egyszerre érkeztek a kerekek, aminek hatására jött ugye a nem várt boost és piff a plafonnak.
-
Majd szóljatok, ha végre újra rendes Event-ek lesznek.
Ez az egész karácsony stílus egy rakás szar!
Feldughatják maguknak az ajándékos mikulásszánjukat a mostani csúszdájukkal együtt... -
A mostani karácsonyos frissítés hozta azt a lehetőséget, hogy Adventure-ben lehet törölni kihívásokat? 😯
Nem vagyok benne biztos, hogy korábban is volt-e már, de most a frissítéssel direkt megnéztem, nem-e bekerült ez az általam régebb óta hiányolt kis lehetőség és erre ott láttam a kihívások ablakában a jobb felső sarokban egy "X"-et.
Rányomtam és kitörölte az adott kihívást. Ennek nagyon örülök. 😙 -
válasz
Freddycom #1673 üzenetére
Tényleg, emlékszem is most már, hogy nem is rég fakadtál ki, hogy pár nappal később meg kapott egy szép leárazást, miután berendelted. Elég nagy pech volt, az biztos. :/
Na majd egyszer nekem is lesz egy olyan "nagyom", addig is élvezzük ezt a kis női verziót (alapból is páromnak szántam, de engem is rabul ejtett a mérete ellenére).
Na de befejezem az OFF-ot, mert a végén még kapok egy szépet és még a végén büntetnem kell magam,
hogy elköltsek 400ezret a busz tuningolására. -
Szórom a pénzt ja, szerencsére ez a való életre nem hat ki.
A múltkori Event elvesztése úgy megérintett, hogy azóta már az előző nap mindig megszerzem a legnagyobb ládát, amikor akarom.
A jelenlegi 2 napos Event-re persze nem költök egy szem gyémántot sem, hanem igyekszem inkább kiverni az egészet az emlékezetemből.--------------------------------
@Freddycom: Téged szeretnek a fejlesztők, neked ugye válaszolnak is az e-mail-ekre (engem nem méltatnak rá
).
Nem kell kussolni, most engesztelően hat, hogy neked is van Xiaomi notebook-od.
Nekem a legkisebbik, 12-es van, de imádjuk. -
Ez az új event igazán egy pofáncsapás.
Hirtelen felindulásból, mikor megláttam milyen szar eredményeket érek el, beleöltem instant kb 300k-t a szárnyt, hólánc fejlesztésébe, fel is szereltem őket, erre jött a fasza kis meglepetés, hogy köze sincs az Event-en játszandó monowheel-nek a sajátunkhoz és természetesen ugyanúgy szar időket megyek vele.
Szabályosan mindig ötödik helyezettként végeztem, pedig nem a bánaságomon múlik a dolog, mert láttam, hogy a többiek járművén meg ott figyelnek a tápos cuccok és figyeltem, hogy mikor ugyanúgy rugaszkodok el, mint egy másik, az jóval magasabbra repül, mint én és nem tudok mit csinálni...
Ez az itteni random szisztéma egy igazi tiszteletlenség a kitartó játékosok felé, szégyelljék magukat a fejlesztők...
-
-
-
Aki írta itt ezt a VIP rendszer valamit, hol látta ezt az infót?
Talán érdekelne a dolog, ezért még hajlandó lennék valami jelképes összeget befektetni a játékba.
Más játékokból kiindulva itt el tudnék képzelni olyanokat pl, hogy napi 3x2 reklámos doboz nyitás lenne az alap 2x2 helyett, Event ticket max korlát mondjuk 5 lehetne 4 helyett. Adventure kihívásokat gyémántokért skip-pelni és még ilyenek.
-
-
Mennyei érzés, mikor direkt előregyűjtök Event-ben annyi pontot, hogy a mai 4 ticket lejátszásával simán meg lesz az 500-as láda, erre mikor most lépek be, pofámba b@ssza, hogy vége az Event-nek...
Mikor ért mégis véget ez a szerencsétlen szarság?
Hagy tudjam, hogy kb mennyi órát vagy percet csúsztam. Simán úgy gondoltam valamiért, hogy majd valamikor délután lesz vége neki... -
Akkor kár volt szólnom.
Az a 4/10 meg elég szép eredmény, csak nem te is Rally autóval nyomod?
Ma nálam is gyakoribb volt a nyerés (én a Buggy-val tolom), lehet ma pudingabb játékosokat fogtunk ki mindketten.Ja meg egy kis bug, szintén a zombis meneteken. Olykor kiírja menet közben, az első néhány, könnyű safehouse-ig menő meneteken, hogy "New record". Az ne zavarja, hogy már kb századjára megyek végig azon a szakaszon sikeresen a héten.
-
Titeket amúgy nem zavar a zombis versenyeken az, hogy a kamera időnként hol távolodik, hogy pedig visszaközelít? Tudom persze, hogy a zombik miatt csinálja, de így, amikor eltávolodik, akkor az autónk kikerül a képernyő szélére, pont arra a részre, ahol takarásban van az olyan játékközbeni kiírásoktól, hogy "Air time", Wheelie", meg ilyenek és akkor találd ki, hogy most fejre akar-e állni éppen szerencsétlen autód vagy nem.
Meg azzal is kezdhetnének valamit már, hogy adventure versenyeken, ha rükvercben megyünk és úgy fogy ki a benzin, akkor ne legyne instant "Out of fuel", hanem engedje akkor is továbbgurulni a járgányt, amíg az meg nem áll. Nem véletlenül haladok ugyanis olyankor rükvercben, már jó párszor simán fel tudtam volna úgy venni az életet mentő benzines kannát, ha nem lenne ez a hülyeség a játékban.
Fejlesztőknek hiába írok... eddig még egy levelemre sem méltóztattak válaszolni.
Esetleg valaki tőletek, akinek szoktak válaszolni, írhatja nekik javaslatnak. -
Startboost-ot csak olyankor használnék esetleg, mikor időfutamos heti challenge van épp terítéken.
Viszont amikor az ember tarsolyában van egyéb más komolyabb, időeredményt javító tuning, akkor azokat pakolom inkább fel.
Ilyen például a coin boost, overcharged turbo, esetleg a nitró (ez nagyon ritka tuning, de néhány járgányomhoz már van).Ugye a start boost az csak egyszer adja ki a hatását, míg a fentiek verseny közben többször is.
-
Szia!
Ingyen is el lehet lenni, karácsonykor volt legutóbb olyan bug, hogy rengeteg értékes ládát lehet nyitni gyémánttal, aminél igazából költöttem a játékban 2x700 Ft-ot gyémántokért, cserébe annyi milliót tudtam a bug miatt kifarmolni (vannak még itt páran rajtam kívül ezzel
), amiből jó pár hónapig elvoltam (amíg nem került be fokozatosan annyi autó, amikre nem tudtam még az egészet rászórni).
Jelenleg is egyedül az új Rally autóm nem maxos még és van 2,6 millióm.Egyébként persze kevesebb a használható autó, szóval újoncoknak már kellő tapasztalattal tudunk járgányokat javasolni.
Amíg nem válik elérherő a Super Diesel, addig költhetsz az egyszerű járgányokra, pl Super Jeep vagy a krossz moci, ha tetszik. A Super Diesel-t viszont igyekezz kimaxolni majd, mert eléggé egy "all in" járgány. Aztán mire idáig eljutsz, a következő járgány már magad is ki fogod tudni választani, hogy melyikkel foglalkoznál szívesen.Adventure versenyekből kevés pénz jön, inkább a World Cup versenyekre érdemes ráfeküdni és igyekezni arra, hogy lehetőleg mindig legyen ládád várakozóban. Én ezt úgy optimalizálom, hogy az aranyládákat lefekvésemkor indítom el, így mire kelek, már sokszor nyithatom is egyből.
Farmolni, járgánt tuningolni ugyanúgy tud kezdő is, mint egy régebbi játékos. A kupák nem valós időben zajlanak szerintem, inkább csak ghost-ok azok.
Barát lista fent az Összefoglalóban található és a topklakó játékosokat tartalmazza jórészt.
-
Azért igazán kiadhattak volna egy hotfixet már egyből a napokban arra a problémára, hogy beragad rajtnál a járgány és csak egyhelyben kapar...
Még azt is kinézem, hogy ez a probléma régi hardveren sűrűbben előjön, mert átmenetileg sajnos régi telóval kell nyomnom a játékot és olyan sűrűn jön ez a probléma, hogy ha ugyanígy fordulna ez elő másokkal is, ebből simán lenne általános botrány.
Ezzel a hardverrel reklámokat is alig tudok nézni, mert legtöbb esetben belefagy/újraindul tőlük ez a telefon, örülök, hogy játszani tudok, úgy-ahogy. -
Ha gondolom kinyitok Long Jump játékmódban 20 pontért egy aranyládát, akkor levonódik az a mennyiség az össz pontjaimból ugye?
Valószínűleg hülye kérdés, csak olyan csábító az, hogy ott villog a láda, szinte könyörögve, hogy nyissam ki.Amúgy valóban kedvező még egyelőre ez, hogy jó sok helyezésig lehet 9 pontot szerezni session-onként.
Persze nekem lehet azért is könnyebb, mert megjelenése óta játszom a játékot rendszeresen (ugye táposabb gépparkom van már így) és mindig intézem is, hogy "fusson" a háttérben kinyitandó láda.
Lehet kóros, de ha szerzek napközben egy arany ládát, azt az alvásom idejéig tartogatom és fekvés előtt indítom el (8 óra kell ugye neki, ami alváidővel közel-nagyjából egyezni szokott), így a reggeleimet 90%-ban finom aranyláda nyitással indíthatom.Aki nyitott már a max, 500 pontos ládából Long Jump-ban, számoljon már be, ha emlékszik, hogy mik voltak benne pontosan, ha kérhetem!
Fehér ruhára emlékszem, de érdekelne az is pl, hogy mennyi pénz volt benne. -
válasz
DigitXT #1361 üzenetére
Írni akartam én is a napokban, hogy szerintem is durván állat egy járgány adventure menetekre.
Szerintem is egyedül a nagy falánksága miatt nem tudja leváltani a Diesel-t.Lehet ugyanannyit eszik, mint más (tényleg, ezt a tulajdonságot nem is vetettem még össze a különféle járgányoknál), csak az alacsony végsebessége miatt érünk el ugy hosszabb ideig a következő benzinkannákig és ezért tűnik falánknak.
-
válasz
SpongyaBob #1341 üzenetére
Ne csodálkozz, ha nem válaszolnak. Én már nem egyszer írtam nekik e-mail-t és még csak olyan válasszal sem méltatnak, hogy "kapjam be".
Persze ha látnák, hogy fizettem már nem is egyszer iap, akkor már szimpatikusabb lennék biztos... -
Ha valaki tudja, hogy milyen host neveket kell megadni Ad Away fehérlistára, hogy ne legyenek kizárva a játékból a reklámok, az kérem ne tartsa magában!
-
Szerintem kis szinten is érhet sokat az overcharged, ezeket úgyis sokáig csak alacsony szinten tudjuk használni, mert lassan dob hozzá fejlesztéseket a játék.
De próbáld ki, hogy ami járgányodra most fel tudod szerelni, azt mennyire tudja megdobni! Ehhez persze megfelelő pálya is és autó is kell, mert ha idő nagyobb részében levegőben vagy, ott jóval ritkábban tudod érvényesíteni az overcharged-et.
A coin boost amúgy most, hogy említed, az szerintem lepipálja az overcharged-et, hiszen jóval sűrűbben szedsz fel coin-okat a pályán, mint ahányszor aktiválódni tud az overcharged.Formula-val nincs tapasztalatom, az új tuningrendszer bejövetele előtt eleget játszottam vele, az új tuningrendszerrel meg kedvencemmé vált a Monster (bukókeret, coin boost és overcharged), így azt nyúzom.
Adventure-ra meg csak Super Diesel. -
Overcharged turbót én igyekszem minden autómon használni, amire elérhető, mert ha hosszan tudom tartani maxon a turbót, akkor egyszer csak tényleg nagyot tud dobni a járművön. Levegőben viszont semmit sem dob olyankor az autón (itt van egy élethűség legalább
). Főképp amúgy emelkedőknél tud jól jönni, ha pont akkorra tud aktiválódni.
Adventure versenyekre leginkább én is a Super Diesel-el megyek és a mágnes az teljesen alap nálam is. Nagyon kényelmes, hogy nem kell visszatolatni, amikor úgy adódik, hogy átrepülnénk egy kanna felett. Plusz ugye mikor pár méteren múlik csak, hogy el tudnánk érni a következő kannát, a mágnes már sokszor mentett meg ilyen helyzetekben.
Hóláncot én mellőzöm és esetleg olyankor fogom használni, ha adott autónál már jelentős szintre tudom fejleszteni, mert egyébként személyes rekordokat a hólánccal inkább csak nem havas versenyeken döntöttem vele, havason meg nem igazán.Szóval első a mágnes, aztán az overcharged turbó és végül pedig az a tuning, ami üzemanyag fogyásnál ad turbót (az is lehet, hogy ez a fume boost, de most nem tudom megnézni milyen néven van az pontosan).
-
Viszont most nálam is jelentkezik ugyanez, igaz nálam szinte biztosra veszem, hogy egy ROM csere játszott közben. Míg előző ROM-omat alapból érintetlennek látták egyes alkalmazások, a jelenlegit viszont már pl a bankolós programom is "hackeltnek" látja, lehet ez játszik szerepet abban, hogy nem tudok ebben a játékban reklámokat nézni sehogyan sem (van beépített reklámblokkoló is ebben a ROM-ban, de kikapcsolt állapotban sem enged a játék reklámokat nézni).
-
-
válasz
SpongyaBob #1114 üzenetére
Ez azért nyugtató most számomra.
-
válasz
SpongyaBob #1112 üzenetére
Ez az eredmény hogy jött neked össze? Most csak úgy spontán vagy ez a mindenkori rekordod?
Ha előbbi, akkor le a kalappal.
Hirtelen kicsit betegnek tűnt nekem, hogy sima jeep-el produkáltad, de végülis próbálgattam időközben írásod hatására és valóban nem tűnik lehetetlennek, de szigorúan kisebb adagokban lesz érdemes próbálkozni, hogy nehogy túl messzire guruljon a gyógyszer az idegbajtól.Más: Adventure ládákból is tudnak esni lila alkatrészek!
-
Kellett nekem így belerázódni ezekbe az Adventure kihívásokba. Kaptam most olyan feladatokat, amik rendesen kicsesznek velem.
1. City pályán lépjek túl 3800 méteren... 3739 a rekordom rajta és gyűlölöm ezt a pályát, nagyon könnyen el lehet cseszni az egészet. Mi erre a javasolt járgány szerintetek? Én a SuperDiesel-lel nyomom rajta.
2. Mountain pályán a Formula járgánnyal kellene alakítanom, de 1961 méternél nem tudok vele túl jutni, mert nem mássza meg a terepet. Full tuning, tökre lehúzott leszorítóerővel.
Ha valaki erre is ránézne, azt megköszönném. -
Azért nálam erősen megdobta végül a játékot ez az új tuning rendszer.
Tetszik pl, hogy minden járműre lehet szerelni bukócsövet.Új lendületet kaptak az Adventure kihívások, tapasztalgatom rajtuk, hogy melyik pályán, melyik autó és ahhoz való tuningkombó passzol a legjobban.
Pl nagy segítség ezeken a versenyeken a mágnes, leginkább az üzenanyagok könnyebb felszedése miatt (ezeket is vonzza, igen). Sok állás után így tudtam végül a havas adventure kihívásomat teljesíteni, mert volt olyan rész, ahol precízen kellett ugratni, hogy nehogy águgrassuk az ott felszedhető kannát, másképp ott gameover van. Így meg nem figyelve az ugrás kiszámítására, átrepültem a kanna felett a mágnes meg felszedte.Kedvencem még a "szárny" tuning, amit azoknál a járgányoknál szeretek alkalmazni, amik egyébként is ballonosabbak, meg szeretnek sokat tölteni levegőben (Monster, Tank).
Szeretem még azt is, ami egykerekezéssel boost-ot ad, ez különösen a meredek emelkedőknél tud segítségül szolgálni.Egy idő után viszont előre látva így is lankadni fog az adventure kihívások iránti érdeklődésem, mert az ilyen ládákból sajnos nem fog epic kategóriájú tuningalkatrész hullani (maximum csak sárga).
Ezek az epic cuccok tényleg nagyon ritkák sajna, pedig ezek a kedvenceim. Kettő van ezekből eddig. Az egyik érmék felszedésénél boost-ot ad, a másik meg akkor ad boost-ot, mikor landolásnál egyszerre érnek földet a kerekek.+1: a szárnyas Monsterrel én is felugratok már rendszerességgel szinte a Spring city második pályáján lévő felüljáróra.
-
Úgy tűnik frissítés óta már nem lehet "orrba-szájba" reklámokért ládákat nyitni, visszatért a régi, napi 4x-i alkalom.
Annyi különbséggel, hogy nem lehet egyszerre elhasználni mindegyik alkalmat, hanem 2-t éjjel 2-től, 2-t pedig délután 2-től enged.Gondolom azért jött vissza ez a kevesebb reklámnézős ládanyitási rendszer, mert már sima ládákból is lehet új tuningcuccokat halászni és, hogy finomabb tempóban gyűlhessenek.
-
Reggel jöttem rá, hogy futó Adguard reklámblokkoló mellett nem enged reklámokat a játékban. Eddig persze kivétel listán volt reklámblokkolóban játék és semmi gond sem volt, most meg csak úgy enged reklámot nézni, ha kompletten kikapcsolom az Adguard-ot.
Más tapasztalt ilyet? -
Nekem is akadgat olykor verseny alatt, pedig nem volt ez eddig jellemző nálam.
Engem nem zavar, hogy jött ez az új tuning rendszer, úgysem méregettem a versenyidőmet sosem másokéval. Inkább kis színesítésként érzem a játékban.
Pl várom is, hogy a tankra is szerelhessek bukócsövet a sofőr köré.A videó nézős láda nyitási rendszeren megint variáltak, legalábbis most 14:00-től továbbra is csak gyémánttal tudnám csak instant nyitni a jelenlegi sima ládámat. Aztán meglátom még mit enged, mit nem az elkövetkezendő napokban ezt illetően.
Kis öröm, hogy a mai az első alkalom, hogy egyszerre mind a 3 napi challenge-t meg tudtam nyerni.
-
válasz
SpongyaBob #1030 üzenetére
Igen-igen, ugyanez a szitu itt is.
Gyakorlatilag addig tudok videókkal ládát nyitni frissítés óta az esetek nagy részében, hogy végül mindegyik láda arany lesz. -
válasz
SpongyaBob #1027 üzenetére
Kezdéskor valóban csak 2x enged, viszont nap folyamán ad még plusz lehetőségeket.
Ma tapasztatam azt, hogy 14:00 órától ismét kaptam 1 vagy 2 videós nyitási lehetőséget.Tegnap este lefekvés előtt (~20:30) meg úgy tűnt, hogy nem akart elfogyni a videós nyitási lehetőség, nem számoltam, de 5 ládát tuti ki tudtam videókkal nyitni egymás után. Az állított akkor meg, hogy kaptam egy harmadik arany ládát.
Szóval úgy tűnik, hogy legutóbbi frissítés óta jóval több ládát lehet nyitni reklám nézéssel, csak nem jöttem még rá, hogy mi alapján megy a rendszer. -
Valóban, a gyémántokkal valamiért nem számoltam, mikor írtam azt a hozzászólást.
Végülis ha lesz még olyasmi Xmas lehetőség és maradni fog az a múltkori ládanyitogatós kiskapu is, úgy megérheti beruházni erre a csomagra.Mert tényleg volt idő, mikor én is 6,x milliónál tartottam, aztán gondoltam elkezdem kifullozgatni a korábbi járgányokat és nem spúroskodok, aztán jött a Tank is, gondoltam azt is kifullozom és egyből meg is csappant látványosan az egyenlegem.
Szerencsére így is 3,2 milliónál járok jelenleg, szóval azért nem vagyok olyan messze a Formula autó fullozásától. Aztán már totál nullán leszek és reménykedni fogok, hogy onnantól soká fognak új autót berakni.Van itt valaki, aki megvette a Formula csomagot?
-
válasz
SpongyaBob #856 üzenetére
-
Nem tudom a korábbi verziókban is így volt-e, de ROM-oltam a mobilomat a délután folyamán, tisztán feltelepítettem újra a játékot, Play-en keresztüli szinkronizálást választottam a profilom visszaszinkronizálására és mindent vissza is szinkronizált, kivéve a járművek egyedi kinézetét, szóval most mindegyik festése teljesen default, kereket is beleértve.
Viszont a karakter kinézete meg megmaradt.Úgy tűnik a járművek kinézetein spórolni kell a felhős mentéseket illetően...
-
Nektek e-mailre válaszoltak már a fejlesztők?
Én már 2 különféle problémára is írtam nekik korábban és egyszer sem adtak választ... helyette a következő frissítésekben mindig orvosolták a problémáimat.
Persze biztos véletlen egybeesés is van a dologban. -
Ha igaz a korábbi teóriám, miszerint közösen tudunk kapni egy időben 24 órás ládákat, akkor néhányunknak ma kapniuk kellene.
-
A legendary rangok növekedésének az e-péniszen kívül van egyéb jelentősége?
Csak mert ugrottam szintet és továbbra is 350 pénzt kapok kupák nyerésekor, látszólag nem jutalmaz a játék érte. -
Nektek hogyan szuperál ez a legutóbbi frissítéssel bekerült Google Play achievement integráció?
Nekem mikor bekerült és indítottam a játékot, menüből Google Play ikon csatlakozásra nyomva elkezdte sorra behozni az eddig megszerzett achi-jaim Google féle változatait, de gondoltam nem várom meg, hogy mindet felvillantsa, gondolom van elég okos a rendszer és nyomok versenyt, háttérbe majd tovább folytatja ezt a szinkronizálását és úgy tűnik itt sajnos naív voltam...
Azóta is zárva maradt csomó Google Play achi, köztük olyan tényleg alapvetővel, hogy pl "Win 10 races" "Win 5 cups"...
... és nem tudok vele mit csinálni, manuálisan nem tudom újraszinkronizáltatni, csomó korábbi játéknál is idegeskedtem már ilyen miatt, egyszerűen ultragáz, hogy itt tartunk már 7.1.1-es Android és akkor vannak még ilyen szarságok... -
Úgy tűnik van rendszer abban, hogy mikor ad nagyon értékes ládákat a játék, emlékszem, hogy régebben is adott már be nekem 24 órás ládát és ugyanazon nap volt is említve más által is a topikban, hogy nála is jött ugyanaz a láda.
Tegnap megint kihúztam ezt a ládát és szintén olvasom a topikot most, hogy nem vagyok vele egyedül. -
Kifigyeltem közben, hogy meddig lehet alkatrészeket reklámnézéssel "fizetni".
Nem azt kell nézni, hogy hanyas szintű az alaktész, hanem, hogy mennyibe kerül a fejlesztés.
Például 6400 pénznyi fejlesztést már nem enged reklámmal helyettesíteni (így hiába vártam, hogy a Super Diesel-hez spórolni tudjak, gyorsan rájöttem, hogy a 6500 pénzes, de egyébként alacsonyabb (jeep-hez viszonyítva nem is csak egy szinttel) tuningszintű alkatrészek esetében már mindenképp fizetnem kell.Megtévesztő, mert attól meg, hogy semelyik járgányunknál sem tudunk reklámmal fejleszteni, attól még ládákból továbbra is ugyanúgy tudunk kapni "gift"-et.
De legalább így gyorsan elköltöttem a Super Diesel-re a maradék kb 1 milliót, hogy teljesen kifejlesszem és valóbam nagyon ütős járgány.
-
Ez a Monster nem lesz sokáig nagy kedvenc. :/
Így, hogy már normális kupa versenyeken megyek, nem az X-mas-okon, így már bead olyan szituációkat, ahová kevés a kifullozott monster.
Például 3 másik ellenfelem crossmotorral kényelmesen elpöfög mellettem, miközben nálam csak sivít a turbo, nyomom neki, próbálok levegőben is kevesebbet lenni...
A jármű ballonos jellege adja a hátrányát, hogy könnyen kerül levegőbe és onnan is lassabban ér földet, ez veszi el az előnyeit sajnos. -
Én néhány napja véletlenül szabadultam meg tőle.
Mutattam kolleginának a játékot, hogy nem-e ezt ismeri, ahogy hallottam az elemzését egy játékról, aminek nem tudta akkor a nevét.
X-mas kupát indítva mutattam meg neki a játékot, amiből aztán néhány méter után nyomtam egy "abort race"-t és aztán kaptam rögtön észhez, hogy azt nem kellett volna akkor, mert úgy nem fogom többé látni az X-mas kupát, de abban a pillanatban már nem volt visszaút. -
Én is ugyanígy szoktam. Tehát akkor még te sem nyomtad le, hogy ne adja még azóta is az X-mas-t.
Mondjuk olyanom is volt már, mikor kétszer egymás utáni Xmas kupán a harmadik versenyre 4 pontja volt a másodiknak és mindkétszer, mikor szándékosan borultam, mindkétszer másodikként végeztem. De azért ahhoz nagy pech kell valóban.
-
válasz
#21346560 #274 üzenetére
Egyre várom már, hogy visszatérjek már a hagyományos ládák világába, ezek az X-mas-ok már kezdenek unalmasak lenni.
Volt itt infó, hogy januárban vége lesz (bár nem tudom pontosan hanyadikától), de kíváncsi leszek a módszerre.
Úgy-e, hogy egyszer csak erőszakkal kiveszi alólam a kupát, vagy pedig szándékosan nekem kellene mindehhez legálisan befejeznem a majd épp aktuális X-mas-t.Mert ha utóbbi lesz, akkor úgy jövő karácsonyig lehetne még X-masozni, közben meg gyűjteném a tizen milliókat a játékba.
-
válasz
szentkuti11 #249 üzenetére
Így már a tiéd is működik, az enyém meg valóban ugyanolyan, mint a tiéd volt, nem tudom mit csináltál másképp, hogy jó lett.
------------------------------------------------------
@Freddycom: A mai daily-re valóban jó, de így is kevés vagyok. Szerintem az ilyen kiélezett tizedmásodperc versenyeken már olyannal is megérné trükközni, hogy visszább veszünk egyes tuning szintekből, de ebbe már én nem fogok belemenni.
Milyen monsterrel csináltad a jelenlegi idődet? -
válasz
szentkuti11 #246 üzenetére
Valamiért nálam a te linkedről nem akar működni a dolog (Freddy-éről igen).
Mellékesként meg itt van egy link tőlem is, Kicsifiú néven ütöm a vasat és a kifullozott monster úgy tűnik ezekhez az időversenyekhez nem igazán lesz való, de már a sport autóra nincs nagyon kedvem költeni, a monster után réginek tűnik (de ez az én bajom).
Amúgy tud itt valaki arról valamit, hogy meddig tart az X-mas kupa? Kicsit unom már, hogy a pénz miatt csak azokat a versenyeket játszom már legnagyobb részben.
-
Tegnap megint vettem egy akxiós IAP csomagot, bár most csak 1000 gem járt mellé, sajnos ugyanannyi pénzért korábbi 1500 gem-et adott).
Azért is vettem meg, mert tudtam, hogy lesz időm elhasználni a kiskapus X-mas kupákkal.
Kb 2,5 óra alatt tudtam elhasználni azt a gem mennyiséget úgy, hogy ha a három versenyből az első kettőn első tudtam lenni, a harmadikon már a rajtnál igyekeztem nyakat törni. Legtöbbször így is megnyerjük az összesítettet, szóval lehet vele időt spórolni.Az a baj azt nem figyeltem pontosan mennyi pénzt szereztem így, de másfél millió szerintem összegyűlt eközben szépen (most tartok 3,7 milliónál).
-
válasz
Heisenberg69 #200 üzenetére
Arról az F1-es járgányról olvastam már korábban igen.
Azzal tényleg lehetett úgy játszani, hogy ameddig csak te magad nem untad meg, addig mentél a pályán? Vagy azért mégsem olyan végtelen ott sem minden és bead egyszercsak a játék egy merőleges betonfalat? -
Olykor vérfrissítésként is játszok néhány menetet Adventure versenyeken, egyúttal így próbára téve aktuális kedvencet is.
Trükközéseknek valóban nincs sok értelme, a backflip-eket szeretném leginkább gyűjteni, azt is csak achievement miatt.
Bár ha lesz itt is Moon pálya, akkor ott sec-perc alatt össze lehet hozni majd amúgy. -
Azért én kicsit csalódtam a kifullozott monster-ben. Adventure versenyeken egyik helyszínen sem tudok jobbat menni 3xxx méternél.
Vagy nem megy fel emelkedőn vagy üzemanyag fogy ki. Az utóbbit még megértem, talán az múlik az ügyességen, de simán van ennek is olyan emelkedő, ami sok.Ha már feljött témaként. Az első részben tényleg végtelenek voltak a pályák? A legjobb autóval (adott pályához legjobban illő) és ügyességgel van ott olyan, hogy tényleg akár a végtelenségig lehet menni?
-
válasz
Heisenberg69 #184 üzenetére
Tárolja amúgy FB is a játékállást.
Szerk: Szívesen! Személyesen tapasztaltam. ROM újratelepítés után végül nálam csak a FB segítségével tudott visszállítódni a profilom. Először Google szinkronizációval szerettem volna megoldani, de az csak pörgette végtelenségig a "connecting" ablakot. Igaz a FB connecting sem ment pillanatok alatt és nem is elsőre.
-
válasz
Freddycom #156 üzenetére
Mi az az OP?
Amúgy előző kérdésedre meg igen, karácsonyi ládákat nyitogattam csak.
Még nem költöttem el a milliókat, nem tudom, hogy kimaxoljam-e a monster-t, nem emlékszem már az előző részre, hogy várható-e vajon beláthatóbb időn belül (mondjuk az is igaz senki sem jövőbelátó) komolyabb gép a játékba a monster-nél.
Mondjuk a superjeep-nél szimpatikusabb, a turbó fejleszthetőség és a nagy kereket miatt, amivel sokkal puhábban lehet átkelni nagyobb és élesebb gödrökön. -
El lehet a kárácsonyi ládákra is lőni a reklám nézős nyitási lehetőséget, az éjszaka folyamán kipróbáltam.
A szokásosnál aktívabb voltam most, kihasználtam a föntebb említett kiskaput, megvettem az akciós iap csomagot és reggelre le is minimalizáltam a gyémántjaimat, viszont "csöppet" jövedelmező volt az időt rászánni.
-
Ez az X-mas kupa érdekes, megyek rajta elsőként a jelenlegi ász superjeep-el, többiek visszapillantóban sem, úgy lealáztam őket.
Másodjára ugyanebben a felállásban ők tették ezt velem.
Aztán legközelebb gondoltam kipróbálom a szinte alap tuningos cross mocival, megint lealáztam őket. Utána ismét superjeep-el ugyanúgy kinevettek a többiek.Úgy működne ez az X-mas kupa, hogy minden autóval csak elsőre menve gyerekjáték nyerni, viszont adott autóval másodjára versenyezve már ellenkezőleg? Na majd própálgatom még az éjszaka folyamán.
A monster tetszeni fog előre látom.
Csak kár, hogy ez is kb jövőre lesz csak olyan állapotban, hogy kupákon esélyem legyen többiek ellen.
De inkább ez lesz az új ász, mert szerintem a supersport semmiképp sem tudna minden pályára alkalmas lenni, ellenben ezzel a monster-rel. Ezeket persze csak látatlanban írom...Valaki megvette az IAP mikulás szkines monster-t? Tuningot ad bele vagy csak exkluzív mikulás kinézet és kész?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest