Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Halottnak a puszi...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
FecoGee
őstag
Fórumban már régen kitárgyaltuk...
-
Hiftu
senior tag
Ennyit a tesztelésről. Most keresik a hiba okát, nem pedig mielőtt kiadták volna 3G-re is...
Apple fejlesztők, lol.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
FecoGee
őstag
A képen nem 3G van, az is tuti (vagy jb 3G)
-
Kirrr
aktív tag
ezel is arra sarkalják az embert, hogy vegyen újat
-
rudymester
senior tag
Írnak hozzá egy butított verziót. Biztos megoldják, de a 3G tulajok most biztos elgondolkoznak a váltáson.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
raskolnikoff
őstag
Nekem 3.2-vel is sokkal lassabb. És gyanitom hogy nincs is sok köze a 3.2-höz. Már előtte is lassult, pont azért lett ujrahúzva mert szar volt. Hát most is az : )
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
nagyúr
Szerintem meg az a hülye, aki elvárja, hogy egy vadiúj rendszer ugyanúgy fusson egy sokkal szarabb, 2 éves vason, mint egy most kiadotton...
-
veterán
Ha még nincs időpont, akkor ez nem túl gyors fix lesz.
-
nagyúr
Igen, csak ha meg egyszerűen kihagyták volna a 3G-t, akkor meg azon sírna mindenki. Inkább lenne hivatalosan támogatott downgrade, és kész...
Egyébként, nézd meg a többi gyártót, egy 2 éve kiadott telefonjához mennyi új szoft van, és azokban mennyi a fejlesztés.... azon bezzeg nem sír senki. -
stewe780
őstag
A flash-t egy tollvonással kihagyták sebességproblémák miatt, de ha a 3G-t nem hagyhatták ki az új szoftból, mert a userek sírtak volna? Érdekes, hirtelen hogy eltűnt sebességproblémák miatti aggodalom...
Nem érdemes szépíteni, ezt 1szerűen elcseszték, és nem a userek, hanem az Apple.Többi gyártó? Szerintem 1edül csak a samu, aki kifejezetten nem foglalkozik vele.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
jacis
nagyúr
Megy a fingreszelés......
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
max-pain
senior tag
Nem feltetlenul a 4-es iOS a gond, hanem inkabb az allando update tesz be.
Megoldas pedig: Summary, Restore, Set up as a new iPhone
Persze ez ilyen formaban a tobbsegnek nyilvan nem jarhato ut
-
AkosL
aktív tag
3GS-en is kínszenvedés az iOS4. Amóta felraktam elkezdtem gondolkodni a váltáson. Androidra.
-
joey04
titán
Gyors? Ha gyors fix lenne, akkor már azt tárgyalnánk, hogy mennyit javult a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
"Igen, csak ha meg egyszerűen kihagyták volna a 3G-t, akkor meg azon sírna mindenki."
Ezt szerintem ne döntsd el más helyett. Sírni amiatt, mert nem kapsz meg valamit, vagy amiatt, mert valami hót szar, nem épp ugyanaz. Én se a multitasking se a háttérkép miatt nem sírok, a csigalassú, agyba-főbe fagyó rendszer miatt viszont annál inkább...
"Inkább lenne hivatalosan támogatott downgrade, és kész..."
Így van, akkor miről is van szó? Nincs, tehát mindenki jogosan sír...
"Egyébként, nézd meg a többi gyártót, egy 2 éve kiadott telefonjához mennyi új szoft van, és azokban mennyi a fejlesztés.... azon bezzeg nem sír senki."
Azért mintha elfeledkeznél arról, hogy az Apple évi egy telefont ad ki, és mind high-end. Ezekhez ugye 2 év hűség kell, tehát ha a készülék kiadásának napján megveszed (MO-on augusztus vége, 2008) majd felteszed a 4.0-s szoftvert júniusban, akkor két hónapon át van egy használhatatlan telefonod, ráadásul a szerződés lejártakor se tudsz új készülékre frissíteni. Ráadásul az Apple üzletpolitikája az előfizetéses konstrukciókra épül. Szóval egy forgalmazásban megszűnő készüléket vagy tegyenek még 2 évig kompatibilissé az új szoftverekkel, vagy csak olyan korlátokkal, hogy ne lassuljon be, vagy engedélyezzék a downgrade-et. Legközelebb kicsit gondolkozz is, mielőtt írnál.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Polllen
nagyúr
Sztem nem ugyanazt értjük minőségi szolgáltatás alatt...
Ha kiadnak egy új sotfware-t a telefonomhoz, elvárom, hogy jobb legyen...És nem nyelem be azt ha rosszabb lesz. Ezt kár is túl ragozni.
Ha nem tudnak elfogadható sebességű os-t összedobni erre a vasra, ne adják rá ki. A 2G tulajok se dőltek tömegesen a kardjukba, mert nincs ios4.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
infectedmann
őstag
Amúgy ja.
Csomó progi frissítését már fel sem tudod pl. tenni az első iPhone-ra mert visít a 4.0 miatt, úgyhogy kénytelek leszek most már tényleg váltani 3GS-re vagy iPhone 4-re.A 2G tulajok se dőltek tömegesen a kardjukba, mert nincs ios4.
Majd fognak ha végleg nem lehet egyetlen progit sem frissíteni vagy megvenni mert az összes iOS4-ért visít majd. A röhej az, hogy először az f1.com hivatalos alkalmazásával fordult ez elő, ahhoz aztán meg kurvára kell iOS4 Biztos olyan fícsör van benne.
Még egy év és tényleg muszáj lesz váltani 2G-ről, de én még idén szeretnék főleg, hogy kezd gyengülni az aksija.[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
"Szerintem meg az a hülye, aki elvárja, hogy egy vadiúj rendszer ugyanúgy fusson egy sokkal szarabb, 2 éves vason, mint egy most kiadotton..."
gondolom ezt a Vistával kapcsolatban is így vélted.
itt az ideje belátni, az Apple-nél is csak emberek dolgoznak és ugyanúgy képesek szart kiadni a kezük közül, mint bárki más. ennyi.
-
MODERÁTOR
"de az ő szaruk fényévekkel jobb a többi szarnál"
EZ fog majd megint flamet kelteni. Éljen.
Ha joey20 és AkosL (megjegyzem iPhone felhasználók) is azt mondják, hogy ez így egy talicska FOS (iOS4 a 3G-n) - nem is beszélve talmasca-ról, akkor miért akarod védeni?
Shit happens, megesik hogy hibás. Amúgy megjegyzem, hogy a HTC Desire - amit tartok olyan jó készüléknek mint a 3GS-t -, is kapott egy hivatalos frissítést 2.2-re, és bizony bugos mint az állat.
A felhasználók nem védik egyből őket akármilyen baromságot csinálnak, hanem bizony szidják a HTC-t mint a bokrot, mert ezt elkúrta. Ennyi.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
joey04
titán
a 3G-n is elég jól mentek a 3.x szoftverek, bár az elején ott is döcögősen indult szerintem is az tény. szóval szűk 2 évig jó. utána egyébként is cserélnék. ez persze nem felmentés, maximum nekem "szerencse".
i4re meg akkor is váltanék, ha 3g-n is gyors lenne a 4es szoft, mert pont azt javították, amiért szívtam a fogam (kamera, kijelző) -
Polllen
nagyúr
Én nem értek egyet 2 évente úgyis cserélni kell a telefont kijelentéssel...Miért kéne? Én most azért teszem meg, mert megtehetem, de semmi kényszer nincs benne...
Még mindig működik és remélem még évekig működni is fog a készülék...Ha megy egy app nem megy, keres az ember másikat....(vagy nem frissít).
Mégis csak egy telefon...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
moonman
titán
ha már iPhone és szoftver: "Súlyos biztonsági hiba az iPhone-ban"
-
joey04
titán
Azért, mert ahogy fejlődnek a vasak, úgy gyorsulnak az eddigi szoftverek, az újak meg csak azokon futnak jól. és ez nem iphone specifikus dolog.
akinek ez fontos annak bizony cserélnie kell. te nem vagy ilyen.
nekem az iphone toronymagas rekorder az eddigi szűk 2 évével. nálam ha valami 6 hónapig bírta az már jónak számított. -
Tálydi
senior tag
ahogy frissítettem 4.0-t egyből elszállt a hálózat, úgytűnik turbo simet ki okoskodták, arra bezzeg volt energiájuk
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest