- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoeYi
őstag
Azthiszem vagy ezzel a kártyával, vagy ennek az utodjával egyidőben Moore törvénye nyugdíjba megy. Már ennek is igencsak erölködés szaga van, és ez a fogyasztás iszonyatos. Gondoljatok bele mi lesz mikor kihozzák az X2-eseket belőlük, majd kettőt beleraknak egy gépbe. Say hello for 1KWatt power supplies.
-
priti
addikt
Miért van az az érzésem, hogy ez is csak arról szól, hogy a lényegi teljesítménynövekedés nélküli kártyát elsózzák, mert az új játékokat erre fogják optimalizálni, következésképpen a G92-es kártyákon hála a programozásnak akadni fognak, tehát a PH-n majd lesz egy teszt mostani játékokkal, ami kihozza szépen a kb. 5%-os különbséget majd, aztán kijön xy új játék, amiben 30%-al több lesz az FPS különbség és persze ez utóbbira hivatkozva ott díszeleg majd a dobozon, hogy uíí ez mekkora tuti, ezt vedd meg, mer ez 200% faster with 8800GTX
Hardverlesen
-
-
LK
addikt
Csak azt nem értem, hogy az elmúlt hónapban sok helyen napról napra jelentek meg a HD 48.. sorozat specifiációi.Itt a Ph-n egy hírt sem láttam. Pedig beharangozók szerint ígéretesebb mint a GT sorozat. Most meg azonnal megjelenik a GT-ről egy cikk.Csak nem N-vidia párti a Ph?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Yutani
nagyúr
Eddig minden csak pletyka, ami megjelent az RV770-ről, és a PH pedig nem egy Blikk napilap, hogy minden hiteltelen sz@rt megírjon.
A GT200 bejelentésre került, van hivatalos speckó, hát írtak róla egy bemutató cikket. Teszt meg lesz, ha kapnak kártyát (vagy már tesztelik is).
Ettől most miért NV-bérenc a PH?
#tarcsad
-
-
cizoe
őstag
[ Szerkesztve ]
-
rviktor25
tag
ezek az új karik betegen nagy speckókkal rendelkeznek xD
kiváncsi leszek a "real-life" teljesítményéreChiwasuu!!!
-
nagyúr
hogy ez a GT200 már egy GPGPU, amivel mellékesen játszani is lehet és nem pedig fordítva
... és ez a fogyasztása mellett már a második komoly közös vonása az R600-zal
hirtelen mezei játékosnak érzem magam
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
1010
őstag
jó ez a kártya csak ennyiből egy konzolt is lehet venni ami tovább tart mint ez
és a játékok mind kettőre kijönnek
-
rollins
őstag
noormális ?
főleg a végefele az a pár megjegyzés...[ Szerkesztve ]
-
lineage
csendes tag
"Állítják, hogy a GT200 tervezése során fontolóra vették a DX 10.1 támogatásának implementálását, de miután konzultáltak a vezető játékfejlesztő cégekkel, elvetették az ötletet, mert azok úgy nyilatkoztak, hogy a DX10 kiterjesztése nem lényeges"
Hát ez lol.Nagyon atlatszo amit muvelnek. -
Zso2
őstag
Még mindig csak valószinűsíthető árakról beszélsz , minek téped a szád? Majd megtudod mennyi lesz az ára, ha bemész a bótba vazz azt megveszed, na akkor mond majd hogy ennyi volt ez , annyi az. jön az nem sokára igaz , de ne félj hozzákalkulálják az árát hogy ár\teljesítményben nehogy te járj jobban..
Arról meg nem tehetek, hogy nem érteni mágyárt . okostojás[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Antibazsi
aktív tag
őőő...az nvidia miért nem kezdi végre a ddr5-t preferálni? Ha jól értesültem az új radeonokon már az lesz. A ddr4-et kihagyta,ok azt megértem.Vagy most még kidobják az új karikat ddr3-al aztán fél év múlva újdonságként ddr5-el is?
Üdv, Balázs
-
Hun'reeth
őstag
A fene se tudja de abszolút nem hozott lázba ez a gpu. Semmi extrát nem fedeztem fel benne. Még többet és többet bele + optimalizáció? Ennyi látszik belőle.
Majd a valós teljesítmény után eldöntöm tetszik-e.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Csiborbogár
őstag
A raszterizálókhoz, azaz ROP egységekhez is hozzányúltak, a legfontosabb, hogy a számukat megnövelték hatról nyolcra (érdekes ez az összehasonlítás, a G92-es chipben már csak négy ROP volt, amiből anno arra következtettünk, hogy az NVIDIA többé nem különösebben törődik az élsimítással).
LOL. Minek is törődne, mikor minden szoftvergyártó már NV logós?
Nincsen igazán rákényszerítve az élsimításra, hiszen minden játék, ami NV logós gyorsabban fut anélkül, hogy különösebb teljesítménytöbblet volna mögötte.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
bteebi
veterán
Gratulálok a stílusodhoz, okostojás (amúgy te nem téped a szád, vazz?). Mondanám, hogy hová menj, de gondolom kitalálod magadtól is... Részemről ennyi.
Normális stílusban is beismerhetted volna, hogy hülyeséget írtál . Na mindegy...
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
kts88
aktív tag
Itt már van is valami. Nem lövök le semmi poént.
-
ELP2
csendes tag
Előbb-utóbb úgyis 1milliárd, meg 10milliárd, meg 100milliárd tranzisztor lesz egy csipen.
De én ezt izomagyúságnak nevezem.
Nincs semmi "báj" és "kecsesség" benne.
Mintha egy nő azt mondaná: azért vegyél el engem, mert nekem több szilikon van a mellemben. -
cizoe
őstag
-
JColee
őstag
kiváncsi vok mikor érik el a technológia korlátjait
egyszer eljön az a pont amikor már nme tudnak kisebb tranzisztorokat gyártani és arra vok kiváncsi h utána mi lesz
cizoe: fura de itt elég olcsó (állítólag 650 dodó és állítólag euban ugyanannyi euro kb)[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz John Fowler #140 üzenetére
szokott....
Az az ár meg minden bizonnyal hibás, nem szabad ilyen "olcsonak" lennie.
[ Szerkesztve ]
-
drizzt1666
tag
Ez annyira nem lesz az én kártyám Sőt szerintem nagyon senkié sem. Árban és teljesítményfelvételben is egyenértékű az egész Pc-mel (amit még sem vettem [e8400, p5q, 4 Giga ReaperX, xfx 8800gts, 750 gb f1]. De ha hozzá is jutnék egy ilyenhez, akkor minimum egy tápcsere mert a kis vx450 elhasalna tőle Mit röhögnék ha valamelyik gyártó külön táppal küldené a kártyát póló vagy kitűző helyett
Viszont ATi-ra kiváncsi leszek, ha nv tényleg nem jön ki mainsteam karival 2009-ig akkor hatalmas profittol esnek el, mert az ilyen dögöket nem engedheti meg magának akárki (kb senki, talán 500 vevőből 1)
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
-
LK
addikt
válasz drizzt1666 #142 üzenetére
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
beteg
őstag
130 brutto nagyker. és tuti egy hónapig zsiros kenyér lesz, hogy lecserélhessem a gx2-őt!
mert annak a min fps -e túl alacsony. egy sli sosem lesz olyan jó...Csak futni kell!
-
Olasza
aktív tag
Úgy látom mindenki egy véleményen van: Ez egy szörnyeteg, mindenféle szépség nélkül. Aki megveszi, meg is érdemli.
-
v.tom
őstag
Miért ne jönne ki az ATi 2009-ig mainstream vga-val? Én ugy tudom hogy a legkésőbb az 4000-es szériából a 4870 x2 fog jönni, de az sem jövő év elején, hanem korábban. A 4850-ek és 4870-ek pedig lassan szállítás alatt állnak már. De lehet hogy csak én vagyok félreinformálva természetesen.
-
bteebi
veterán
Lehet, hogy nem kecses, de eredményes . Túl nagy újításokat szerintem szilíciummal már nem tudnak csinálni. Még egy darabig lehet csökkenteni a csíkszélességet, de már nem olyan nagyon sokáig. Más anyag kellene már, pl. szén nanocsövek /bár az baromi drága és macerás egyelőre/, vagy egészen más, pl. fényátvitel (van ennek valami szebb neve is, de nem jut eszembe, az IBM is kísérleteik vele).Engem amúgy nem zavarna 1 billió tranzisztor se, csak mondjuk ne legyen mellette a kártya fogyasztása 10 wattnál több .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
kariad
senior tag
Nem semmi.Kis vadállatnak tünik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest