Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balcsix

    senior tag

    válasz Kiskokó #15234 üzenetére

    Igaz, már most is jelen van, hogy egyre egyformábbak az autók. Például hogy újra a konszernt említsem. Skoda-Audi-VW kb. ugyan az a formavilága ezeknek, nehezebb különbséget tennie köztük egy olyannak aki totál nem ért az autókhoz. BMW-t említve, tényleg csak apróságokban térnek el a 3-mas, és 5-ös szériák manapság. Régen márkán belül is volt egyénisége mindegyik típusnak Audinál is, BMW-nél is...
    Most meg ugye hogy egybeolvad a PSA és az FCA még "rosszabb" lesz a helyzet valszeg...

    Az elektromos és az üzemanyagcellás autók meg már totál másvilág lesznek (formailag is), bár már most is van 1-2 szimpatikusabb model. Nekem már ezek soha nem lesznek valódi, élvezhető "autók", de ez csak személyes vélemény.
    Ennek ellenére ez a jövő, és ha kiépülnek rendesen a töltőállomások, és egy 10-15 perc alatt fel is fognak tölteni teljesen, akkor sokkal élhetőbb autók lesznek mint a belsőégésű társaik (na meg ha tényleg teljesen megújuló energiaforrásból tudjuk őket tölteni... ), de ez még nem 10 év múlva fog bekövetkezni (ezt egy olyan mondja, aki az átlagnál sokkal jobban undorodik az elektromos autóktól :D).

    BTW, szívesen elfogadnék egy 5.2-es R8-at is (bár a 4.2-es V8-cal sem szomorkodnék) . Nem hiába gyártják még mindig azt az erőforrást lassan 17 éve. Egy elég megbízható SZÍVÓ motornak mondható.
    Audiból még talán a legújabb generációs TTS vagy TTRS. Nekem egy RS6 vagy akármilyen kombi ami "sportosként" van eladva nem nagyon jön be. Attól hogy 700+ HP még nem az, illetve kevésbé lehet egy ekkora súlyú autóra azt mondani, hogy jó sport autó.
    Illetve ha Audi, akkor egyértelműen a 2000-res évek előtti példányok jutnak eszembe (nagy kedvenc pl. a Quattro S1...).

    A calibra mára sajnos olyan mint a 6 gen vagy idősebb Civic (mindegyiken ott virít legalább egy sportdob, ha más nem is :D) . Nagyon ritka az eredeti. Ennek ellenére elég kultikus autó az is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák