- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Hol van itt a törés?
Eszméletlen játék lesz. ahogy kinéz, és mozog a képen a kocsi.... BRUTÁLHodor. Hodor? Hodooor!
-
L3zl13
nagyúr
Jéé, ha nekimegyek 200-zal a korlátnak, akkor csak lejön egy kicsit a festék? Ha ezt előbb tudom, akkor már élőben is kipróbáltam volna.
Aki hülye, haljon meg!
-
makro
senior tag
nem tul realistic...
-
HZoli87
veterán
Ezt ne nevezzük törésnek . Ez a vicc kategória , ennél még a NFS 4 is jobban tört majd 10 éve .
De az autó és a pálya nagyon szép.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Egy GRID féle törés simán jöhetne ide, ha már durván realisztikus a játék kinézete, nemtudom ez szimulátor lesz? Itt nem igazán érezni a súlyát annak hogy mennyivel mész neki a falnak, egy kis kocc azt kész.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
-
BalaNce87
addikt
Twice
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
LOL! Ha nem törik az autó, mért csinálnak ilyen videot, nagyon gáz. Az törés, hogy 200 al a falnak mész és lekopik a festék az orráról, és továbbmegy A másik, hogy a betontömbök úgy röpködnek, mintha kartonból lennének Nagyon gáznak tűnik így ez a fizika, ha arcade akkor oké, de akkor mit erőlködnek törésteszt videoval
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én azt nem értem, hogy a pálya mellé helyezett betontömbök, hogy repülhetnek ekkorát a levegőben. Jobb lett volna ha ez a videó nem kerül ki. Ez inkább égő, mint realisztikus.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Stargun!
tag
Régen rossz lenne, ha azok betontömbök lennének. Elvileg azok üreges műanyag akadályok, amiket vízzel lehet feltölteni. De látszólag nemhogy üresek, de még a gravitáció se nagyon hat rájuk. (Ha itt mégis betontömbként tervezték volna őket, akkor inkább nem is mondok semmit.)
Mellesleg az is szuper, amikor 00:58-nál a szalagkorlátot kínálja meg nagy sebességgel. A kocsi esetleg horzsolódik, de a szalagkorláton semmi nyom...
Bár a legdurvább az 1:15-nél levő visszapattanás a falról
(Def26: na itt garantáltan az egész bal futómű szétlapult volna).EZ kritikán aluli, abszolute nullázza a GT5 összes csodáját. Tragikus.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Ilyen falnak csapdástól minimum egy kerék kiszakadás illett volna.
Lehet, hogy azok nem beton tömbök, hanem műanyag homokkal feltölthető ütközők, csak homok nélkül.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Csizmás
titán
még mindig vízzel feltölthető műanyag akadályok a piros-fehér vackok, de egy olyan üresen is 20-30 kiló, szóval nem repked úgy, mint egy szivacs.
szalagkorlát: ekkora ütközésnél vagy behorpad, elgörbül, vagy leszakad a támokról, és felgyűrődik.
szóval GT5 0/10 törés tekintetében.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
afterburner_
őstag
válasz Mr.Csizmás #13 üzenetére
ennyi... így van
festék horzsolódás viszont egász türhető
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
TazLeacher
nagyúr
Erre most mit lehet mondani? Hogy egy rakás sz@r, és vicc? Vagy csak ennyit?
-
HaGii
tag
Ezt igazából nem is tudom, hogy gondolták!
Tolószékes meg benevez majd a 100 méteres síkfutásra?Igaz,hogy a 100 métert teljesíti, de futni nem tud...Még a nyamvadt (najó...nem nyamvadt, mert elég jól néz ki) tükör se leffent le...
"-Milyen telefon? Androidos? - Nem,sima okos."
-
ksasa
tag
Lehet, hogy a törés egy rakás ****, de az autó kidolgozottsága, a fény-árnyék hatások és egyáltalán az egész környezet nagyon szép.
-
KaraDani
addikt
válasz TazLeacher #15 üzenetére
lol, nagy video
ksasa: szép, és akkor mivan? Hol érdekel, hogy hogy néz ki, ha a játékélmény, és a fizika = 0. Nem nézgeteni akarom, hanem játszani vele.
[ Szerkesztve ]
-
DeSanto
őstag
válasz TazLeacher #15 üzenetére
Ez a video...
Meg az a zene a GT5 alatt...
Amúgy vicc ez a játék.
Vagy csak a GRID lett nagyon jó.#20 jer1cho: Én meg beülök a kocsimba és kerülök egyet vele.
Kb annyi a sebességérzet ebbe a GT5-ben is.[ Szerkesztve ]
-
-bh-
aktív tag
Ahhoz képest, h eddig nem volt a GT részekben törés, vmi elmozdulás történt; de ez még kevés (főleg, h elvileg szimulátor-kategóriába szánták eddigi játékaikat is). Lehet, h az ok az autógyáraknál keresendő (nem engedik, h "lebontsák" a termékeiket ) , de akkor pl. a GRID készítőinek miért sikerült?
Vagy csak sajnálta a Sony/Poliphony a lóvét a sokszáz autó teljes licenszére?
Grafban gyönyörű, a belső (pilóta...) se rossz, csak ne lennének Nikecellből azok a terelők...jer1cho: hát ja... a törés részét nagyon eltalálták... nem esik szét a verda az első koccra, de igenis bünteti a falon-autózást
[ Szerkesztve ]
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
DeSanto
őstag
válasz TazLeacher #22 üzenetére
Jelenleg nincs jobb.
Majd a DIRT 2 hoz valamit megint.
Gondolom a DIRT 2 motorjára épül megint majd a GRID 2 is ha lesz.-bh-: Gondolom tanultak valamit a sok Colin időszakban az autótörésről a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Alapvetően szimulátoros vagyok, ami ezen kívül nagyon bejött: Flat Out 1-2, Grid, meg anno az NFS Porsce, nagyon régen meg Stunts, és ennyi
-
JanR
addikt
Ez igy nagyon gaz. Pedig gondolkodtam a PS3-on emiatt, de ezt igy elfelejtem. Erre nem szamitottam...foleg 2009 vegen
Most mar csak a little big planet miatt fogok beruhazni egy PS3-ra
-
heihachi
addikt
Ugyan már, ez tény és való, hogy gázul néz ki, de ettől még a játék maga lehet szórakoztató, következésképpen jó. Épp ezért még korai leírni, ez csak egy apró része az egésznek.
Amúgyis, egy autós játéknál a legfontosabb (számomra) az autók mozgása, viselkedése. Abban meg a GT sorozat párját ritkítja.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
DeltaPower
addikt
gridben is elég gagyi mikor az amúgy über-törékeny hátsó szárnyán átfordul az autó és le se törik, na de ez, főleg a hozzászólások közt linkelt videóban, mintha tömör műanyag játékokat dobálnánk egymáshoz ill. a falhoz
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Lacix29
őstag
GT5 Prologue-ban sem volt semmi sérülés mégis jobban élveztem, mint a GRID-et, mert nem volt olyan árkád (+szebb volt).
Mechanikai sérülés lesz, tehát a kocsi rosszabbul fog menni, nehezebben lesz irányítható
.
Ezt a játékot biztosan megveszem, csak jöjjön ki minél előbb.
(Ha rombolni való kedvem támad, akkor előveszem a GTA IV-et )Szerintem a GRID és társait azért lehet szanaszét törni, mert nem normál utcai kocsikról van szó mint a GT-ben, hanem versenyre módosított egyedileg festett versenyautókról. Ezért gondolom itt nem akadályozzák/akadályozhatják meg az autógyártók a teljes ripityáratörést.
-
Tolkarius
tag
Ez eleve nem egy realisztikus játék, a stílushoz nem is illeszkedne ha rongyá törne az autó és minden kanyarba motorhiba kész vége... Itt nem azt kell nézni h mennyire nem törik, hanem a játékélményt és ahhoz képest vmennyire azért láttatni próbálják h sérült. A realisztikus játékok egy egészen más stílus.
-
Yany
addikt
Halál komolyan: a Flatout 2 nálam minden szempontból jobban bejön. Egyedül a grafikája régebbi, de nálam az az utolsó egy autós gémben... Amúgy a Grid nálam a második, de egy Flat 2 zúzós élményét egyik mai autós játék sem tudja nyújtani számomra. Közel sem.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
BudTerence
tag
Sziasztok!
A Subaru esetében kicsit talán jobb a helyzet:
Vagy a rallyautók több jogot kaptak a törésre?
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Hát ez eléggé gyengusz.
-
blazsey2
senior tag
A lényeg az hogy a játék jó legyen,a törés csak másodlagos.Ha sérülést akarok látni előveszem a Destruction Derby-t azt hajrá
PSN ID:blazseydr
-
Stargun!
tag
Azért a gyártók helyében vigyáznék ezzel a törésállóság-hamisítással. Még a végén valaki csúnyán bepereli őket, mivel a GT5-öt minden más szempontból teljesen élethű szimulátornak hirdetik. Tehát bárki joggal feltételezheti, hogy az autók ebben úgy viselkednek mint igaziból (törésállóságot is beleértve).
Ha ezen indíttatásból vesz valaki ilyen sportautót (mivel látható, hogy milyen jól bírja a falat) és az életben az első kis koccanásnál rommátöri akkor csalódott lehet - joggal - és perelni fog.
Erre persze mondhatja bárki, hogy ez "csak egy játék". Meg hogy egy felnőtt embernek ránézésre éreznie kellene, hogy ilyen a valóságban nem történhet.
Hogy ez mennyire nem egyértelmű, arra csak egy példa:
Anno egy Citroen Xantia reklámot azért tiltottak le a TV-ből, mert lassított felvételen azt ábrázolta, hogy az autó többször átfordul a tetején, mégis a benne ülő pár bekapcsolt biztonsági övek mellett mosolyog egymásra, mintha teadélutánon ülnének. A szakértők a valódi törésteszt alapján azt mondták, hogy az az autó nem bírja így a többszöri borulást, tehát a reklám erősen félrevezető. (Naná, hogy nem bírta volna, mert ugye csővázzal megerősített kasztnijú volt... )
Ha valaki csak ezt a reklámot látja, annak az a hamis biztonságérzete támad, hogy ilyen simán megúszhat egy olyan többszörös borulást.Egy szó mint száz: olyan autós programot kiadni, amelyik bagatellizálja az ütközések következményeit nem jó ómen. Az ezt használó (egyébként jogosítvánnyal rendelkező) emberek IRL viselkedését befolyásolhatja.
Én a magam részéről 18 éve vezetek. Mégis egy egész napos G25-tel végzett intenzív GRIDezés után beülve az igazi autóba kicsit máshogy vezettem mint szoktam. Ameddig le nem állítottam magam!
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
GT-ben nem faltól falig szoktak menni mint GRID-ben vagy NFS-ben. Kb semennyire nem érdekel a törés.
Ezek a törések amúgy GRID-ben már rég wreckedek. Az is jó és ez is jó, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
JoolsNOS
veterán
karcteszt
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
redXIII
senior tag
Akárki akármit mond,a forzának,és gt-nek nincs párja pc-n..
Tényleg nem sok minden ez a törés,de szeretnék 1szer hasonló szinvonalú játtékkal játszani pc-n is,mint a forza,vagy a gt........Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
proof88
addikt
Szerintem meg nincs überjó autós játék ... én még nem láttam legalábbis. Számomra az ideális autós játék olyan, hogy:
- rFactorhoz hasonlóan lehessen benne állítgatni a kocsi paramétereit és természetesen ezeknek tényleg realisztikus hatása legyen;
- ne csak napos idő legyen, hanem eső is, verseny közben változhat is a helyzet;
- az eső ne csak esőcseppek zuhanásából és nedves útból álljon, hanem legyenek vízátfolyások, tócsák az úttesten, ahol meg tud állni a víz, valamint a homok sárrá változzon, azaz ha a futam eleje napos és belerongyolok valahol a homokba, akkor ahogy kell, szálljon a por a levegőben, de ha leszakad az ég, akkor ott sár legyen és inkább repülnek a kis sárdarabok, melyek akár a szélvédőn is landolhatnak;
- ha vki pályán kívülről jön be akkor fel tudja hordani a piszkot az aszfaltra, tehát ott csúszósabb lesz a pálya;
- GRID hangulata és grafikája minimum, bár utóbbi lehetne jobb is, kicsit élesebb textúrákkal;
- legyen élet a pálya körül (pl. mint RACE07-ben, emberek lengetik a sárga zászlót is).
- GRID-féle törés, bár ez is limitált... tényleg szabad deformálódást kéne biztosítani a kocsiknak, nagyon szélsőséges esetben jobban is szétrepülhetnének, pl NASCAR-ban is van rá példa.
Ennyi elég is. Itt-ott megvannak ezek mindenféle játékban nagyjából, de összegyúrva még nem igazán láttam. -
dezz
nagyúr
Törésteszt? Végülis... Kipróbálták, de nem tört össze.
-
Atom_Anti
senior tag
Na idáig vártam a GT 5.részét. Csalódás . Számomra az lenne izgi, ha küzdeni kellene az autó úton tartása érdekében, teknikás kanyarok, stb, amit ha elrontunk akkor törjön ripityára az autó. Kerüljön sokba javitása, akár ennek érdekében egy olcsóbb autóval kellejen versenyeznünk hogy megkeressük a szükséges pénzt.
Sajnos igy a játékélmény nulla (nekem), és még mindig a NFS5 a valahai legjobb, de igen örülnék már egy új autós játéknak is. -
rycsyke
csendes tag
hát igen... ezekután ne szidjuk a forza törését. mondjuk engem nem zavar, h csak karcok vannak, ez az előző részekben se rontott az összképen én még ugyanúgy várom jó lesz ez
"aki nem tud úszni, ne másszon fára me' elüti a villamos" PSnick:ritariboHU
-
félisten
Hát, nem egy Flatout, vagy Carmageddon.. de gondolom nem is az a célja. Azért egy jó törésmodell nagyon fel tudja dobni a játékot, még akkor is, ha nem arra van kihegyezve.
Amúgy úgy megy a kocsi, mint ha madzagon húznák... vagy sínen menne borzalom az én szememnek. Nagyon árkád. Viszont szép. De akkor sem veszek konzolt.. -
proof88
addikt
de az csak jön még, nem?
amúgy bh.: igen, nem rossz ötlet, olvastam valahol tényleg van olyan mozi, ahol szagokat is lehet érezni... no akkor kéne ilyen kis usb-s dobozkát csinálni, ami különböző szagokat tud kiadni és ezt a játék hasznosíthatná... persze mindenféle játék, nem csak egy autós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest