-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcm
csendes tag
Ilyenkor mennyire örülök, hogy szeptemberben megyek ki Angliába egyetemre.. £159-ért Nexus 7 + Google Books, Google Movies, Netflix, Onlive, stb =) .
-
Nexus7
csendes tag
Nem vagyok valami nagy szakértő de úgy tudom hogy Európai unión belül nincs vám, tehát akkor gondolom akármennyit, repülőn legalábbis a wizzairnél egy 10 kg hátitáskát vihetsz magaddal ingyen, egy poggyász pedig ami 25-30 kg körülbelül ami lehet, aminek az ára 13750 Ft
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Hát nincs vám ez eddig rendben, de pl cigiből is megvan hány dobozzal vihetsz jobbra balra ennek ellenére. Ezért is gondolkodok hogy hány új elektronikai cuccot hozhatsz ki vagy akár kérhetsz róla vissza VAT-t.
Repülős dolgokkal tisztában vagyok azzal nem lesz probléma.
Azóta amúgy látom, hogy pl carphonewarehouse csak 2őt enged egyszerre rendelni deliver to store módon... az harmatos.
Olyan megoldás hogy angol play.google.comból rendelni?
-
assemble
addikt
Ezt reszletesebben meg nem teszteltem, de mintha nemelyik 1080ashoz mar keves lett volna a savszel es pl tekeres utan nem birta az iramot, de hosszutavon lehet h azt is birta volna.
Az eddigi tapasztalataim alapjan 1080as videokhoz a szoftveres rendereles keves, legalabbis ahogy mx playerben menne (mondjuk ketelkedek benne h jol kihasznalna mind a 4 magot), szoval mindenkepp hw gyorsitast ajanlok a nagyobb videokhoz, valoszinuleg kevesebbet is fogyaszt ha ugy csinalod -
hallerlaller
addikt
Ezt megosztom veletek: találtam egy jó böngészőt, az a neve Xscope, tud flash-t is. (Opera meg firefox is laggol ehhez képest)
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
TechnicR
tag
Lehet angol Play store-ból rendelni. Böngészőben beállítasz egy angol proxit, választhatsz innen: http://spys.ru/free-proxy-list/GB/ . Én a 80.194.50.123:8080 -t használtam, nekem ezzel behozta a készülékeket, vásárlásig is eljutottam, csak a végelegesítés előtt léptem ki (mivel még nincs kint az ismerősöm) Azt, hogy hány darabot lehet onnan rendelni, nem tudom, szerintem nincs normális keretek között limit.
-
Sonitus
csendes tag
én XDA-n találtam egy tippet, mégpedig az ukbrandsworldwide.com oldalt. Őket meg lehet bízni azzal, hogy vegyék meg a cuccot, és küldjék neked tovább. az oldalukon árkalkulációt is lehet nézni, hogy mennyiért hozzák ki, nekem ha jól emlékszem 180-185 font körüli összeget dobott ki a 8gigás változatra, amiben bennevan az N7, a google-től a postaköltség és tőlük a postaköltség az ajtóm elé. gyakorlatilag 65k körül meg lehet úszni az egészet, ráadásul ha jól olvastam a FAQ-jukban, biztosítást is vállalnak a csomagra.
Ami talán negatívum néhány ember számára, hogy csak paypallel lehet fizetni, bár ha jól tudom manapság azt is össze lehet kötni CC-vel.Én mindenesetre kapcsolatba léptem velük, azt írták, hogy megrendelték a N7-et, 3-5 napot írt nekik a google érkezésre, akkor írnak, hogy megkapták, aztán küldik nekem tovább.
Ez talán a legjárhatóbb út azoknak, akiknek nincs ismerősük. Én már pár napot szívtam ebay-en, mert 200 font alatt nem találtam, és még ezen felül postaköltséget is kellett volna fizetni, ami már nem fért volna bele.
Írok, ha van fejlemény!
-
agabe
addikt
válasz assemble #455 üzenetére
A vas szoftvereden tuti elbírja ha saját memoriából játsza...a kérdés csak a wifi sávszéle.
720p mkv-nál az sgs1 még akadt bőven, de ugyanaz sgs2-ön simán ment, szóval itt nem a sávszél volt a korlát. 1080-as mx playerrel pc-röl streamelve s2-esre már akad (hardveresen mx player nem is engedi stream esetén, szóval szoftveres)...de itt megint nem.tudom, hogy a sávszél, vagy a vas kevés a dologhoz...ha megjön végre az enyém, akkor kipróbálom.BS player nem volt az igazi eddig nekem,.de lehet, hogy a tegrás.drivereket jobban megírták.
[ Szerkesztve ]
-
Cene18
csendes tag
Üdv.!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az amerikaból rendelt Nexus 7 tableten van e magyar nyelv?
Előre is köszönöm! -
agabe
addikt
Talán ha a normál, meg a kézipoggyász között megosztod, úgy tutibb...viszont nemtom mennyire nézik valójában a mennyiséget.
Az mpndjuk nem ártana, ha többet hozol be azok tuti hibátlanok legyenek, de ehhez ki kell próbálni az összes ismert hibajelenséget, mert itthon azután h hibád lehet nem örül neki az aki kapja...vagy választhat, hogy leellenőrzöttet kér avagy abszolut bontatlant. -
z0d1AK
nagyúr
Hozzátenném azt is, hogy nem ugy megy, hogy csak ki megy az ember és hoz 10-et. Egyrészt 3-5 nap a szállítás, igy ez idő alatt ott kell lenni, valamint kell egy fix cím is.
Emellett csak tipp, de biztos van mennyiségi korlát a Google részéről is és nem engedik, hogy csak ugy 10-et egyben megrendelj. Ha szerencséd van, külön rendeleseknel szállítják, de lehet azt mondjak, hogy egy adott embernek, vagy címnek nem küldenek ki x darabnál többet.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
agabe
addikt
előre is megrendelheti 1-2 nappal a kiindulás előtt ha tudja pontosan hol lesz, akkor nem kell annyit várni. Tesco direktben sajna nincs, és a 16gigás változat ami szokott lenni napok óta nincs készleten, ezért az sem altetnatíva most úgy tűnik.
A röhej az, hogy a galaxy wifi 5.0-át (8Gb) adják ott 183 fontért, pedig az minden téren kb két évjárattal korábbi felső kategóriának felel meg (lényegében egy méretben növelt, és típusban lcd kijelzővel szerelt sgs1-es gsm modul nélkül) és még főzött ICS sincs rá (gyári 2.3.6-os a max)...bár sd kártyát is fogad[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Ahogy mar irtam, probaltam ramasolva, belso memobol lejatszani mx playerrel, es kifejezetten szaggattak az 1080p trailerek a szoftveres dekodolas miatt, alig volt barmennyire elvezheto.
Az ilyen videokat ahogy emlekszem, procibol a 2.8 ghz-es p4em sem birta (vagy epphogy, 100% koruli proci hasznalattal) , szoval ezeknel mindenkeppen a hw dekodolase itt az ut, amire az eddigiek alapjan a bs player tunik a legjobbnak, dice sem rossz. Telon en is mx-et hasznalok amugy. A wifi savszelben tovabbra sem vagyok biztos, de bizonyos extrem esetekben sztem lehet az is szuk keresztmetszet, a legtobb esetben viszont nincs vele gond sztem.Cene18: sztem az osszesen van magyar nyelv, az en angolomon van - bar angolul hasznalom.
Mas: lattatok amugy h a dobozan a cimken rajta van h 1G DDR3L? Azt ugye tudtuk mar h 1 giga mem van benne, de jo tudni azt is h DDR3
-
agabe
addikt
válasz assemble #467 üzenetére
A T30L változatban [csak DDR3] van 667 Mhz-en hajtva.
A T30-ban lehet DDR2 is (1066 Mhz -en) meg DDR3 is (1500 Mhz-en)[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Hát egyértelműen hiba keresést nem vállalok fel. Az egyetlen az, hogy ahogy kapom a cuccot csomagolásban bontatlanul ugyanúgy kézbesítem x-ért.
(#465) z0d1AK
Nem googletől rendelném hanem pl. Carphonewarehouse delivery to store opcióval és akkor befutok oxford streetre és ott felveszem majd visszafutok, de ahogy már korábban írtam 2 darab a limit.
Amúgy belátható időn belül nem rendelhető normális UK webshopból international deliveryvel akkor így is úgy is elrepülök a sajátomért.
-
ampulla
aktív tag
Van.
-
ampulla
aktív tag
A bontatlanra sincs garancia, nekem 3 nap alatt elkezdett mozogni bal oldalt a kepernyo...kicsit besullyed a hatlapba :S Most irtam a Google nak hogy cserelejek ki vagy javitsak meg. Plusz ma meg egy amerikai munkatarsam felhivja a ceget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki Angliából tervezi beszerezni, annak hasznos infó lehet, hogy kb. két hét múlva megvásárolható lesz a Tescoban (mármint a nagy, Tesco Extra) polcról, hacsak nem kapkodják gyorsabban a népek, mint ahogy pótolni tudják. Természetesen a 16GB-os verzióról beszélek, 199 fontért, amire viszont így nem érvényesíthető a tesco direct 10 fontos kuponja, ami szept. 30-ig érvényes. Vásárlási limitet elfelejtettem megkérdezni.
-
eami
veterán
válasz hallerlaller #476 üzenetére
arra meg olyasmit olvastam, hogy beraktak a kijelző és a keret közé még egy lapkát és úgy csavarozták visssza. egyébként, ha van rá lehetőséged akkor nyilván gariztatni kell...
-
agabe
addikt
fasza...de benchmarkon kívü másra sztem nem jó jelenleg.
-
jerry311
nagyúr
Leginkább egy 3.69 dolláros szoftver reklámjának tűnik...
-
ampulla
aktív tag
Na e mail reagalast ne is varjatok egyhamar, de ha van 1 olyan support szolgaltatasa a googlenak hogy felhivnak teged csak be kell jeletkezned es bepotyogni az amerikai szamodat nos itt 10 dolcsi volt 1 samasung alap telo + 1 ora teljes lebeszelhetoseg ugyhogy egyik munkatarsam vett egyet. Az eljaras annyi hogy:
megkerdezik mi a baja, azt nyugtazzak ( azt mondtak hogy tobbszor volt mar ilyen eset hogyha valaki megerinti a kepernyot besullyed a hatlapba). a serial number kell, email cim, felolvassak hogy hova rendelted es hogy stimmelnek e az adatok, utana kapsz 1 emailt 1 return documentet es 1 2 instrukciot hogy hogyan kuld vissza, ha nem akkor meg kell adnod a szamla szamod megint es kuldenek 1 ujat, ha nem kuldod vissza a hibasat akkor raterhelik.
-
agabe
addikt
Valaki akinek itthon van már gépe beregisztrálta az asus-nál?
Kíváncsi vagyok milyen VIP szolgáltatást lehet igénybevenni. -
agabe
addikt
válasz hallerlaller #485 üzenetére
asus.hu alján ott a termékregisztráció , de [itt a link ami rögtön odavisz].
Én még csak a tagi regisztrációt tudtam megcsinálni, mert kell a gép gyári száma is a termékregisztrációhoz...ott a termékek fajtájánál az eee family-t kell kiválasztani és termék megnevezésénél a hosszú listában alul megtalálható a nexus 7 is, szóval regisztrálni lehet ezek szerint.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz hallerlaller #487 üzenetére
Ha jól tudom, a világ garancia regisztrációt követően lesz érvényes, így érdemes regisztrálni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
agabe
addikt
No megjott az enyem is...par orat nyomkodtam, de nincs tobb idom.
Skype mellett viberrel is jol hasznlahato hivasokra ha wifi kozeleben vagyok...mar ennyi ido utan is nagyon kicsi kompaktnak hat az sgs2-es. Van meg probalgatni valo' de az marad kesobbre (meg nem is regisztraltam...swype beta sincs fenn...meg ezer dolog.) -
z0d1AK
nagyúr
Itt a videó róla.
Igaz, ez olyan 20-30 ezer forint.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
agabe
addikt
Sajat toltojevel (lement 39%-ra es ratettem a toltot) 1,5 ora alatt hasznalat kozben 80% szazalekig vitte fel...ezek alapjan 3-4ora alatt 0-rol is teletolti, de ha van meg benne maradek (ami nem art az akksinak) akkor sztem alig kell tobbet tolteni 2 oranal.
Na most mar tenyleg megyek...nagyon keso lett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest