-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Lehet ez a Voda hibája, ki tudja.... bár összességében megvagyok elégedve a készülékkel, és nem bánom, hogy OnePlus 2-ről jöttem. Ott is full 4G térerőm van, ahol eddig más telefonnal nem volt, és a GPS is nagyon pontos, és gyorsan is talál jelet.
(#394) dombila: speedshopnál (tudom, lehetett volna olcsóbban is), és ma reggel rá is kérdeztem az LG-nél, és igen, forgalmazzák. Nekem pl ez volt a dobozon. Elég hosszú ideig Nexus 4-es készülékem volt, amivel hosszú ideig elégedett voltam, majd az Edigitalnal vettem egy Nexus 5-t, ami kb 1 órát volt nálam, mert nem tudtam a 4G-t használni! - (Edigital elfelejtette közölni, hogy amit árulnak az a USA-ba szánt verzió, a töltő sem EU kompatibilis volt, és átalakított sem adtak - de miután beismerték, hogy nem EU szállítmányt kaptak, ha jól emlékszem utána már nem is árulták, de legalább a pénzem gyorsan visszakaptam, így az 5X-et sem mertem ott megvenni, maradt a speedshop és sok utánajárás, hogy ott milyen készüléket adnak.... ) Így a Nexus 5 nekem kimaradt - és őrülök, hogy újra a Nexusnál vagyok
Nexus 4 topik kellemes volt annak idején, remélem ez a topik is olyan lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest