- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBlazee
tag
válasz tboy93 #14726 üzenetére
na szép
pár hete kerestem egy lelkes budapesti nexus 5 gurut, aki segítene nekem személyesen rootban meg gravity boxban, de mindenki csak linkeket küldözgetett, meg biztatott, hogy milyen egyszerű vágjak bele. megmondom őszintén se nagyon időm, se kedvem nincs oldalakon keresztül megfejteni, hogyan tudom úgy megcsinálni, hogy utána ne legyen féltégla.
tudom nem lehet elcs....ni, de mivel még sosem rootoltam nem állok neki.
ha esetleg van vki aki személyesen segítene (el is mennék, nem téma), azt megköszönöm.
B.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
gabro0
őstag
-
-
-
radicspeter1
őstag
-
dozsabalint
senior tag
válasz tboy93 #16673 üzenetére
Pedig 4.4.3-on sokkal simább a rendszer, és kevésbé merül. 5 óra kijelzőidő minden megerőltetés nélkül hozható vele. Szerintem csinálj factory resetet, illetve flash-eld fel a 4.4.3-at a factory image-kből. Illetve válogasd meg a telepített programjaidat.
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz tboy93 #17602 üzenetére
Hi,
hol találtál ennyiért? Elsőre 6000-ért találtam ebay-en. Azt most elsőre nem értem hogy miért kell hozzá külön receiver, gondolom csak olyan telóhoz kell, ami nem tudja alapból a Qi-t?
Tényleg jól néz ki.mod: ja írja hogy support standard Qi
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz tboy93 #17920 üzenetére
Ha nem pakolgatod orrba-szájba appokkal (sőt még akkor is), ez még nálam nem lassult be. Bár én a megszokott appjaimat használom csak, és nem kísértetezek. Rootolva meg csak az AdAway és az Xposed - GB miatt lett.
Bocs a többi kolégátol a felesleges screenshotért. Így egyszerűbb volt, mint listába szedni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mmarta
senior tag
válasz tboy93 #18481 üzenetére
Az adb parancs használata során többen hibába futottak bele, köztük én is, amikor a twrp-t, vagy valamit, már nem tudom frissíteni szerettem volna. Nem értettem miért nem működik, hiszen az előző telefonnál ment. (Közben lett új adb, amit feltettem a gépre, de máshova került, mint az előző.)
Kicsit utána olvasgattam, s kiderült az adb-nek kell a környezeti változó beállítása (amit elfelejtettem megadni az új adb-nél), így megoldódott a gondom.
(Nem szeretek toolkiteket használni, maradok a parancssornál, vagy a recoverynél, ezért időnként szükségem van a fastbootra, adbre.)A környezeti beállítást pedig a win7 alatt a számítógép tulajdonsága/spec. rendszerbeállítások alatt, a speciális fülnél lehet beállítani: környezeti változók, alul van a gombja.
A felhasználói változóknál kell megadni az adb könyvtár útvonalát, pl. C:\adb
Csináltam egy pc rebootot és megy mint a karikacsapás.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz tboy93 #20564 üzenetére
Nem tudom egyébként mit szórakoztok vele, ez fejlesztőknek lett kiadva, ők tudnak rendesen bug report-olni a G-nek. Azzal nem sokra mennek, hogy páran helyi fórumokon panaszkodnak a hibákról.
Nekem eszembe se jutott felrakni, szerintem hibátlan a 444 is.[ Szerkesztve ]
-
-
WolfLenny
aktív tag
válasz tboy93 #20568 üzenetére
Nálam már volt fent 444+exposed+GB és pár nap után elkezdte a rendszer zabálni az aksit.
Semmilyen új programot nem tettem fel.. miuátn leszedtem megint jó volt az aksi időm.aszem még 1-2 cutsomot kipróbálok és ha semmi extra változás nincs, akkor marad a stock+root.
Kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest