- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Az összes erőlendelést egymástól függetlenül?Akkor ott valami nagyon nincs rendben.
Mondjuk én azon csodálkozom,hogy előrendelte valaki,nagyon nem jó ötlet így kiadni,feldarabolva. -
LeventeV
senior tag
A cikkből nem szűrödik le egyből, de nem a felhasználók mondták le az előrendeléseket, hanem a Sony mondta fel a felhasználóknak, mert állítólag szignifikáns változások történtek a játék struktúráját tekintve.
Így a Sony jobbnak látta, ha törli az összes előrendelést, aztán mikor a készítők bemutatták a változásokat, a felhasználók eldönthetik, hogy újra előrendelik-e.A kérdés az, hogy mi változhatott meg ennyire, hogy maga a Sony törölte az összes előrendelést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Beleírtam, hogy a Sony törölte, bár nem gondoltam hogy ez félreérthető lenne.
Egyébként én sem értem miért csinálták ezt, hacsak nem lépik meg azt, hogy egyben adják ki a játékot. De akkor meg mi van a PC-s és Xbox One-os előrendelésekkel? Nem értem őket egyelőre.
Live-Die-Respawn
-
[Prolixus]
addikt
"Így a Sony jobbnak látta, ha törli az összes előrendelést, aztán mikor a készítők bemutatták a változásokat, a felhasználók eldönthetik, hogy újra előrendelik-e."
Valahogy túl előzékenynek érezném ezt a húzást az elérendelőkkel szemben. Bármikor le lehet mondani az előrendelést. Ha mégis ez az oka, akkor nagyon félhetnek attól, hogy azok az előrendelők, akik nem követik napiasan az infókat és emiatt nem mondják vissza időben, k*rv@ nagybalhét csapnának.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
LeventeV
senior tag
válasz [Prolixus] #6 üzenetére
PS Store-on keresztül is le lehet mondani az előrendelést?
-
LeventeV
senior tag
válasz [Prolixus] #8 üzenetére
Akkor viszont nagyon kiváncsi vagyok, hogy mégis mi változhatott a játékon, hogy a Sony ezt meglépte.
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
wjbhbdux
veterán
50 euros early access önmagában is gond volt
/s
-
wjbhbdux
veterán
Itt a hivatalos update: teljes költségvetésű AAA játék lesz, és az év végén jelenik meg lemezesen az addig epizodikusan kiadott tartalom, addig pedig olcsóbban be lehet szállni nem kell az egészet kifizetni, 15 USD a kezdő részlet.
/s
-
Sebestyen01
őstag
A kiadóba bekuldenem a kopasz havert eszmecserere! Ilyen hülye szisztéma szerint gamet kiadói én meg nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
a készítők szerint nem kell aggódni
Volt már olyan valahol, hogy a készítők szerint aggódni kellett? -
Sebestyen01
őstag
EZ igy jo? Igen napjainkban a DLC mint olyan le lett eroltetve az emberek torkan season pass meg hasonlo hulyesegek, de ez hogy most mar ujabban a kuldetesekert is fizetni kell, mert miert ne, ha kivancsi vagy a jatekra amit amugy megvettel mar 40 euroert, meg fizessel majd havonta 10-et hogy ki is tudd jatszani! Nem semmi! Na ott rothadjon meg a polcon az osszes lemez amit kiadnak!
-
djculture
félisten
Ember nem lesz aki ennyit kifizet érte a Hitman eleve nem egy fullos AAA játék. 1 év alatt az összes része olyan szintre jutott hogy gyorséttermekbe adták amcsiban (sőt itthon is mert nekem igy lett meg annak idején a hitman 2) ha ilyen meg olyan burgert meg menüt vettél. Most is mit ér a legutóbbi része kb 1 dollárt/euro/fontot és már akkor sokat mondtam.
Mire kijön az összes epizódos része a kiadó nem gyengén bukni fog ezen a játékon ha ezt erőlteti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest