- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
v3g374
tag
Szusszanó
elmouse: lol egyszerre[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Te jó ég! Ez már túl durva. Ekkora méretű hűtő már erős túlzás. Mondjuk lehet hogy jó a hűtőteljesítménye, nade mekkora hely elfogralása árán!
Tomcat
-
Lacika112
aktív tag
ez 1 tipikus értelmetlen termék
akinek ekkora hűtési teljesítmény kell az vizet vesz
4 ventinek nem kis hangja lehet főleg amikor elkezdi szabályozni és a 4 ventinek tuti nem ugyanakkora a fordulata azonos feszen nem elég hogy süvít de rosszabb esetben 4 eltérő hanggal (engem az is zavar hogy a 2 ugyanolyan házventi kb 50 fordulattal eltér egymástól már az is bántja a fülem)
1db 20 centiset neki azt jóvanelfogadnám mert bazi nagy a felület passzívan szépen hűthet bár a réztalpat nem értem mért hagyták le róla
-1 hőcső vagy 2 ő és szerintem úgyis barátságosabban hűtene rézbetéttelha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
veterán
Na hát ez nem kicsi,sohasem vennék ekkora hütöt ráadásul ez több mint 30 ezer forint lesz nálunk.Valami itt nem stimmel
duree54
-
Silentfrog
veterán
Egy memoria cseréhez is ki kell venni a lapot,vagy a hűtöt? Fantörpikus!
-
banhammer
veterán
Emberes egy hűtő.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
jerry311
nagyúr
Nos, ez inkább a házról mond véleményt nem a hűtőről.
Nekem egy Infinity hűti a procit, télen passzívan, nyáron egy 5 V-ra kötött 12 cm-es ventivel. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy rendesen szellőzik a ház is, szintán 5 V-ra köttt ventilátorokkal. Csendes és hűvös.Tomcat
Nem mindegy mennyi helyet visz el abból a légtérből, ahol egyébként semmi sincs a házban?[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Inkább kisebb hűtőkbe fektetnék a pénzt, ami nagyobb hatékonysággal dolgozik, mint a mostaniak.
-
khron78
őstag
ez egy felesleges f*s!
-
Apollyon
Korrektor
Ha én alaplap lennék és meglátnám ezt, rövidzárlatot kapnék ijedtemben.
Tényleg szükség van ilyen hűtőre#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bdlackoo
tag
köll egy! oszt flexülöm ki a ház ódalát
dinosaurs are jesus ponies
-
Angel1981
veterán
Ami extrém, az viszonylag rövid idő elteltével mosoly vagy rosszabb esetben nevetség tárgya.
Az utóbbi években divat lett nagy méretű hűtőket csinálni (részben indokolt is volt, elismerem), de egyre-másra túllicitálták magukat gyártók.
Ez a megoldás az egyik csúcs - sokan már most mosolyognak rajta, 5 év múlva pedig talán már mindenki nevetni fog, hogy "ilyesmire hogy voltunk képesek valaha beizgulni?" - mint amikor bő 10 évvel ezelőtt eldobtuk az agyunkat, hogy "ez a proci már képes az 1000 MHz-re!!"[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Silentfrog #58 üzenetére
Ennél még a VGA cseréhez is ki kell venni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
orbano
félisten
-
törölt tag
Nekem egy Noctua nh d14 van ez[link] szerintem ennél nem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ez k.rva nagy
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Devid_81
félisten
válasz elfelejtette #69 üzenetére
Jaja simán ki kell szedned a CPU hűtőt egy VGA cserénél!
Jó nagy b*romság ez már!...
-
grafmókus
tag
Nem szükségszerű kikapni a hűtőt, vga csere miatt, hűtő magasssága 16cm vegyünk le kb 15mm aluminiumot + 20mm vastag a venti akkor is 135mm-re van a laptól, vga teteje a laptól mérve ha a vga hűtő nem lóg túl a nyákon akkor 115mm. tehát marad 20mm-ed, hogy kiszedd a pci-e foglalatból a vga-t.
[ Szerkesztve ]
msn: kriszpet@hotmail.com
-
grafmókus
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Én simán vennék ilyet. Ha forgalmazzák itthon, lehet, hogy veszek is.
-
lujó55
addikt
Attyagatya!
Ha nem félteném az alaplapot simán megvenném. Most is Scythe van, nagyon némán teljesít -
Seikai
aktív tag
Oké többet nem lehet a nuctua d14-es hűtőm miatt cikizni, hogy nagy
Én megvenném sokkal megbízhatóbb mint a víz, feltéve ha előtte dróttal is felerősítem nehogy kiszakítson valamitCooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
_Volkovy_
nagyúr
Kicsi a Megahalems.
A felfogatásáról is kéne valami kép, érdekel.. Ez is csak a 4 lyukon mehet, de az úgy már tényleg nem piskóta terhelés a foglalat környékére.
Nyilván nem hülyék a mérnökeik, ha szerintük ez így mehet, akkor nekünk is fölösleges okoskodni a súlya miatt.[ Szerkesztve ]
-
WD40
aktív tag
Jó, a Mugen2-nél már furcsán néztem, ezzel viszont már átestek a ló másik oldalára.
Akkor már 20 centis ventilátort rá!
Nem olcsó, de fölösleges .[ Szerkesztve ]
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
NOD
senior tag
Mi ez a szar?
Nem kicsit cseszi el ez a hütő a ház egészében a levegőáramlatot. Processzor terén nem lesz alacsonyabb a hőmérséklet mint a top egy illetve két tornyos hütőknél.
4db 10cm-es venti is aztán baromi halk lesz......... Cserélni meg 10cm-es ventik széles elterjedtsége miatt szintén baromi jól lehet
KIcsit hasonló mint a Prolimatech Genesis. Már nem tudnak mit kitalálni, mert a nyerő recept megvan. -
F e Z o
veterán
Az egyik képből totál azt vettem le, hogy 4 db 4cm-es hűtő van rajta.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
pereces
tag
na igen a VGA lesz a gond, mert azt naponta kell ki-be szerelgetni
[ Szerkesztve ]
-
judek
tag
Ez tipikus, már nem tudnak mit kitalálni..Színezik, variálják de egyre nagyobb marhaság lesz belőle.
-
marositech
senior tag
Hát a kinézet ultragány...na meglássuk a teljesítményt.
De a névválasztásnál nagyon arcoskodnak:Ezekszerint talán erősen Naruto fan a cég.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Tomcat
őstag
A kialakított légcsatornákról hallottál már? Ez az alapja egy jól megtervezett ház szellőztetésnek. Ez a monstrum kitölti szinte az összes rendelkezésre álló helyet az alaplap fölött így alig marad hely a ház oldallapja és a hűtőn lévő ventilátorok között. Lehet hogy levett oldallappal nagyon hatékony ez a hűtő de ha rajta van a házon az oldallap akkor biztos hogy sokat veszít a hatékonyságából. Esteleg még azt tudom elképzelni hogy tuningversenyen egy sík felületre helyezett alaplapra szerelve indulhat léghűtéses kategóriában, persze szigorúan ház nélkül.
Tomcat
-
kerelo
aktív tag
Susanoo 1565 Mi szükség ekkora lég hűtőre?És főleg 90 euro-ért.Ennyiért, már össze lehet dobni egy vizes hűtést is.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
Ricardo128
senior tag
UP a témának, csak hogy okoskodjak.
Ez a hűtés, nekem eszméletlenül tetszik, bár szerintem fikarcnyi hűtése nincs. Én a gyártó helyében megdupláznám a felső bordák mennyiségét, valahogy több hőcsővel. Lenne vagy 2kg, de akkor is. Ha pedig ezt a hűtőt én terveztem volna, vagy egy 20-as a tetejére, vagy pedig a ventik a borda alá ment volna, ahol a processzortól elfelé fújják a levegőt, és nem rá, főleg nem a videókártyára, meg a RAM-okra, meg az egész alaplapra. Most inkább Mugen 2, vagy Orochi. De ha én processzor és VGA hűtő tervező lennék, ugyan ilyen módon a legeszeveszettebb hűtőket tervezném meg, akárcsak ez itt.gölmétcsül ©
-
kilincs89
tag
ma kaptam havertól egy ilyet de nem tudom berakni a gépházamba xD
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
Vegitaa
senior tag
Üdvözlet!
Most ismerkedek ezzel a hűtővel. Esetleg tudna valaki mondani valamit arról, hogy egy Zalman CNPS10X Flex-hez képest mennyire teljesíthet jobban? Főleg passzívan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest