Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz ant7517 #3570 üzenetére

    "Sajnos az orvossal nem tudok beszélni mert amikor szóltam neki akkor a nem csináltam semmit et hajtogatta, majd a zarojelentesbol kiderült hogy komplikáció miatt szetvagta a kisizuleti nyulvanyomat így nagy eséllyel újabb műtét elé nézek ahol már kivasaljak a gerincemet."

    Bocs, de ez butaság, vagy nagyon félreértettél valamit. mikrodiszkektómia esetén (kis feltárásból végzett műtét) mindig lefaragják a kisizületi nyúlványt, mivel máshogy nem férnek hozzá a területhez. Az összes izom és szalag leválasztásra kerül a csigolyákról. Csak laparoszkópos és lézeres esetben nem nyúlnak, de ekkor utólag sem tudnak faragni.

    Ami egyedül igaz, hogy ha két egymás feletti kisizületi nyúlvány is sérült, (pl nekem L4-L5 és L5-Si is operált) akkor ha újra panaszok lépnek fel, és instabilitás merül fel, akkor nem lehet normál műtéttel megoldani, csak a fixálás jöhet szóba.
    De nem az orvos hibája mert levágta a......

    Ha a másik oldalon van most gond, lehet hogy átterhelsz a másik oldalra, rosszul mozdultál, gyulladásban van, stb Olyan is van akinek a láb panaszai rosszabbak eleinte.
    10 nap szinte semmi, eleve kb 4-5 napig bent voltál, most otthon ágynyugalom kellene, kis sétákkal, fekvő mozgató gyógytorna, gyulladáscsökkentők és még nyugodtan fájdalom csillapító és izomlazító, ne húzza el a másik oldali egészséges izom a sérült műtött oldali izmokat.

    [ Szerkesztve ]

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák