Új hozzászólás Aktív témák

• klari164

csendes tag

válasz Malacka #2199 üzenetére

Szia Malacka! Mint írtam Kittinek, nem volt sikeres az infúzió. Mikor először lerobbantam 2000-ben, elküldtek MR-re. Nem vette észre se a röntgenorvos, se a reumatológus, hogy kiszakadt sérvem van. Azt mondta a doktornő, hogy porckopásom van, éljek együtt vele. Ennyi. Aztán írt ki fizikoterápiás kezeléseket, aminek az lett a vége, hogy görbebot nélkül nem tudtam lábra állni. Sokat rontott az állapotomon. Iszonyú fájdalmaim voltak és próbáltam a gyerekeim előtt csendesen tűrni, de amikor jöttek a görcsök a lábfejembe, szétfeszítették a lábujjakat, akkor már fejemre húztam a paplant és beleordítottam a párnámba. Nem, hogy javított volna, hanem megkínzott, mert nem lett volna szabad ilyen kezelést adniuk. Ez az idegsebész véleménye volt. Ennek tudatában, már óvatosabban kezelem ezeket a terápiákat, persze most más a helyzetem csavarozás után és kipróbálom a kezeléseket. Majd meglátjuk, milyen eredményt hoz. Viszont a gyógytorna igenis segít valamit, ezt én is észrevettem. Legalább az izmokat átmozgatja és nem feszülnek be annyira. Bár most ez a hideg, nyirkos idő, minden "segítséget" eltöröl, ez nagyon megkínoz mindenkit.A munkával járó terheléssel csak óvatosan, mert akkor nem lesz visszaút a műtéttől. Nagyon vigyázz magadra, se kocsi tolás, se csákány :K .

Új hozzászólás Aktív témák