Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #33235 üzenetére

    Nekem Ausztriába szerencsém volt akkor, mert a céges gépemben az I5 6500 mellett 16GB RAM volt. :)
    Nálatok meg kész csoda, hogy nem +4GB RAMot hoztak, hanem 8-as, és tényleg nem vitték el akkor már a 4-est sem, így 12GB lett. Vagy 2-3 éve a kisboltos panaszkodott nekem, hogy lassú a gépe (valami 4th gen I3 volt), mondtam neki h tegyen bele egy SSD-t, meg a 4GB RAM mellé +8-at és jó lesz. Két hét múlva hálálkodva mondta, hogy rá se ismer a gépre úgy felgyorsult 12GB RAMmal meg az SSDvel.
    (és eszembe jut a kis tartályfejű ismerősöm is, aki megvette az SSD-t, betettem neki a gépbe, majd nagy boldogan feltelepítette a HDD-re a Windowst (az SSD üresen maradt) és még állította is, hogy mióta SSDjer van sokkal-sokkal gyorsabb a gépe XD Aztán nem győztem röhögni, mikor rájöttem, hogy pedig továbbra is a HDDn van a Windows XD )

    #33233 Syl : Oh, méár 16GBval építgettem, rég a gépeket, mikor a szent "4GB RAM mindenre is elég " szekta tagjait kellett kerülgetnem, és az elvetmületebbjei szerint még 2GB is elég. 2GB RAM már 2010 környékén is határeset volt, 2014-ben meg még édeskevés. Akkor volt a munkahelyi gépemben 4GB, az otthoniban meg 16GB.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák