Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freemanone

    őstag

    válasz Moleman #10946 üzenetére

    Nanoxia ház az egy szintel felettem van! :D Nálam viszont a látvány is játtszott, így mindenképp a légkavarókból kellett ultra csendes.

    #10948KROK640: ici pici 54W TDP-s i3 mellett nem is fogod ezt érteni. :)
    Haverhoz pont ma megyek át cserélni a home serveren a gyári intel hűtőt egy i3-4170-en, mert elege lett belőle, hogy este csendben beszűrődik a folyosóról a monoton intel venti búgása.
    HA-ról lőttem neki gyorsban egy Hyper212 EVO-t 6k-ba, na az passzívan fogja vinni! :D Ház szellőztetés marad csupán fix 5V-ról hajtott 12V-os ventikkel. Épp csak mozgatják majd a levegőt ami pont elég, egy ilyen apróság hűtéséhez.
    Valamint Az asztali gépbe is egy szintén olcsón apróról lőtt Scythe Yasya megy be az i3 4330-ra, szintén passzívan fog teljesíteni!

    #10949hobizoli: ha megnézed a venti a macho-mál nagyobb mint a borda, szándékosan, lenyúlik a "VRM térbe" és hűti azokat is. Plusz ha van egy kis ház szellőzés, már teljesen jó az.
    A kollega képéről ez a szög miatt nem jön át annyira, de stock fotón láttszik szépen: [link]

    #10950jokeph: Cuki! :D :C
    Le grand azt persze.... melyik ITX házba fért az be?! :D
    Nekem kellett nyomtatni egy "fan duct"-ot a front ventihez, hogy annak a levegője a KalmX felé legyen terelve, de így 65°C alatt megáll az egész gép még nyáron a nagy melegekben is. (a hátsó fehér venti azóta bebarnult, mert búgott este a csendes szobában)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák