- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Azt nem lehetne, hogy ebbe a vázba belerakjanak egy i5 42xxH + 850M/GDDR5 kombót? Légyszi?
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
félisten
Szép, és minőséginek is tűnik, de a workstation-ökről nekem mindig a Precision-sorozat ugrik be, mint etalon, és az sem drágább.
De az is igaz, hogy üzleti gépnek, újonnan, ma Mo-on, én leginkább Dell-t, vagy Fujitsu-t vennék.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
edari
őstag
Tetszenek ezek a Fujitsu gépek. Nem a hulye trendek utan mennek, lehet emiatt is lesz a544-esem.
-
Ruuwa
tag
Tudom, hogy nem egy multimédiás gép, pont ezért tetszik. Mert elkeserítőnek tartom, amit multimédia/gamer vonalon művelnek a gyártók ,hogy az olcsóbb kategóriákról ne is beszéljünk. Nem igényelnék én i7-et, még talán 850M szintű gpu-t se, de azért így 2015-ben nem tartanék eretnekségnek IPS panelt pl. Pedig úgy kell vadászni, pláne ha 17"-os notit szeretne az ember. Maradnak az üzleti szériák...
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
hallador
addikt
A HP ZBook sem rosszabb a Dell-nél. Ha pedig a felszereltséget, és a rendszer támogatottságot veszem figyelembe, akkor a Dell-nél jobb.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Gadgetfan_
senior tag
Az én céges H920-as gépem több mint egy milla volt. Remek gépek mind, évekig Fujitsukon dolgoztam, bivajerősek és elnyűhetetlenek.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
hallador
addikt
válasz Gadgetfan_ #10 üzenetére
Nagyon szeretem a Celsiusokat én is, azt sajnálom, hogy otthon nem annyira ismertek, mint nyugatabbra. Itt egy szinten ismerik a Dell, HP gépekkel.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Dhampir
félisten
Ha jó fizetést kapnék, már venném is a Celsiust.
-
Borgi
aktív tag
válasz Gadgetfan_ #10 üzenetére
hi,
Azért az elnyűhetetlen az egy kicsít túlzás, nekem 1 hónap után döglött be a tapi pad alatti gombsor... oedig nem is szoktam használni Gariban persze cserélve lett. de hozzá mindent szét kellett borítani. Arra a műanyagra van felépítve az egész noti.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
caprine
senior tag
A Celsiusokat tény és való nem ismerem, de azért egy szinten a Dell, HP gépekkel, azért ez a kijelentés kissé erős! Persze lehet az a baj, hogy túl sok olcsó FS géppel találkoztam amiknek a minősége a gerikom és társaival volt 1 szinten, így mint márka számomra eléggé le lett járat. Persze megszünt a FS kapcsolat, így lehet a minőség is javul, de 1 milla egy fujitsuért azért sok, tudom, hogy drága az i7, meg a Quadro se népautó kategória, de akkor is.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
hallador
addikt
Az a helyzet hogy ez Magyarország szegénységi bizonyítványa, a kijelentés nem erős, hanem reális, csak mint az ARGO című Árpa Attila filmben: Magyarországon semmi sem változott...
A Fujitsu már kb 12 éve hozza azt a szintet amit HP,DELL,IBM,TOSHIBA csak éppen Magyarország soha nem arról volt híres hogy minőségre ment volna pláne a pistike meg a haverok...
Az hogy MO-on nem jött le, hogy nem csak Amilo létezik az megint csak a szegénységi bizonyítvány kérdésköre...
Csak pár példa a Nokia, és az Ericsson beszállítója a Fujitsu Siemens volt évekig (6 - 9 év) ugye érzed, hogy azért jelent valamit,
De a Coca-Cola is hasonló helyzetben volt/van több országban, nem kicsi számokat jelent.Az hogy Magyarországon nem kvalifálták az embereket arra, hogy a Fijitsu Siemens Korszakban is volt LifeBook E, C, S széria az mondjuk nem érdekes, az, hogy ma is van Fujitsu S, E és Celsius széria az más kérdés.
(
Az hogy átlag pistikének fingja sem volt hogy létezik LifeBook, már vagy 1x éve is az meg megint ne a FuJi hibája legyen.)Az pedig, hogy ma is él ez a kép megint csak ne a Fujitsu hibája legyen....
Ami olcsó az mindenben olcsó, nem csak fuji-ban az.
[ Szerkesztve ]
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Azért nekem 7 év tapasztalatom van Lifebook E és Celsius H-val, valamint az egész irodát nézve 30+ darabszámmal, és az amilónál lényegesen jobbak de annyira azért nem jók. Nem tudok olyan gépről ami ne járt volna alkatrészcserén az IT nél. DE az első Lifebook E8310-esem még mindíg műküdik bár az aksia 45 percig se bírja (2. db mert már lett hozzá új), új hozzá még mindíg drága, a képe is kicsit fakó már, de megy. (Najó az alaplapja csak 4 éves.)
Dell meg HP ről ennyi tapasztalatom nincs de amiket más cégeknél hallottam azok alapján strapabíróbbak, VAGY az én környezetemben nyúzzák a gépeket keményebben.
Persze aki nem dolgozik annak nem is megy szét a gépe
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
hallador
addikt
Szia,
Szerintem a LifeBook E, Celsius semmivel nem rosszabb más gyártók gépeinél, pláne, ha user használja aki ráadásul napi 15 - 16 órán át tekergeti, billentyűzet nélkül.
Sztem a HP, vagy a Dell sem jobb ma már.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 16 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen2 újszerű szép állapotban!
- Dell i5-8gen laptop szép állapotban 6hó jótállással!
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest