Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Azt leirhatta volna a cikk, hogy mi az az Eagle Tree. Rakeresve kiderul, hogy egy private equity ceg.
-
törölt tag
Remélem ha fel is vásárolják, nem mennek el rossz irányba.
-
Fred23
nagyúr
Én sajnálnám. Remélem, nem veszik meg őket!
-
törölt tag
Tápok csak középkategóriától felfelé jók. A CX széria kb a nevével van eladva, egyébként semmi extrát nem ad, csak túl van árazva. RAM-jaikkal meg több kompatibilitási probléma van, mint szinte bármely másik gyártóéval. Régen pedig pont a mindennel kompatibilis állítás volt igaz rájuk. Már olyan mennyiségű verzió van mindegyikből, hogy szerintem ők maguk sem tudják követni.
Ventilátoraik max a jó iparosmunka kategóriát ütik meg.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Sosem hallottam errol a bizonyos EagleTree-rol.
-
-
törölt tag
válasz #41133696 #13 üzenetére
Samsung chipek vannak rajta. Vagy nem. Az SPD-be eleve azt ír a gyártó, amit akar. Az meg, hogy milyen chip van egy modulon önmagában semmit sem jelent. A legjobb chipre is lehet trágya modult építeni, volt is már rá példa a történelemben, nem is egy.
Duliee: A teljesen rendben van és a kiemelkedő minőség, ahogy a CX széria is meg lett alapozva nem egészen ugyanaz. A teljesen rendben van annyit jelent, hogy hozza, amit elvár az ember egy táptól.
-
mekker
őstag
válasz #65675776 #21 üzenetére
"A teljesen rendben van annyit jelent, hogy hozza, amit elvár az ember egy táptól."
Kiemelkedő, mert a konkurencia nem mindig hozza azt, ami elvárható egy táptól. Plusz moduláris.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
haxiboy
veterán
válasz CsonkaImo #18 üzenetére
Lehet hogy sok a gond, nekem is volt gondom zajos H100-al. Lejárt gari idő után írtam nekik mit lehet tenni, kaptam egy ajándék H100i-t és a H100-at is vissza küldték.
Tény hogy a ventillátoraik minőségben nem a legjobbak, de akinek kell a csilivili szikron RGB annak nemigen van jobb választás.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Chp
őstag
Ez valami olyasmi mint ahogy a Zenimax az id Software-t?
-
dangerzone
addikt
Hát... nekem 2x volt Corsair ramom életemben, ráadásul a premium Dominator DDR2 szériából, mindegyik kitem hibás lett pár hónap után, illetbe tuningolni sem lehetett őket. A gyári 1066-os órajelről 1080-ig mentek... . Nekem elég volt ez tapasztalatnak belőlük.
Mondjuk a TX650W-os tápom legalább bírta rendesen azt az évet, mikor nálam volt.
-
Tomassy00
senior tag
A Corsair venik tényleg hulladékok, kb cooler master szinten vannak, amik szint úgy hulladék kategória
Nálam venti csakis Noctua jöhet szóba, a gépbe nekem már ilyenek vannak, bár épp most halt be az NH-D14 egyik 14centis ventije jó három év után még egy három évet bírhatott volna de ez van. Minőségben, és zajszitben nem nagyon akad konkurenciája igaz árban sem[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
Az elozo gepembol Corsair:
Haz ( 850D )
Tap ( HX850 ha jol emlekszem )
Proci hutes ( H70 talan, Noctua ventikkel )
SSD ( valami 240GB koruli cucc )
Memoria ( XMS3 )Ezek kozul egyedul az SSD -vel volt problema, de gariban kaptam masikat. 2010 kornyeken meg nem voltak tul megbizhatoak.
Mostani gepben:
Haz ( 750D )
Tap ( HX850i )
Proci hutes ( H110i GT )A hutoben elszallt a pumpa 1 ev utan ( 24/7 megy a gep ), szo nelkul csereltek a H110i GT -t az ujabb H110i -re, azota is mukodik.
Nemsokara kell egy ceges gep, a haz+tap+hutes trio biztosan Corsair lesz.
-
arn
félisten
válasz dangerzone #25 üzenetére
A ddr2 ramokkal sok gond volt, foleg, amikor megjelent a core2 - buveszkedni kellett a timingokkal es a feszultsegekkel.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
scope2007
addikt
Nekem H110 van, szépen halkan üzemel
Ventik tényleg jók, de csak hangkeltőknek xD szóval nem
Ramból Vengeance DDR4, teszik a dolgukat[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Cathulhu
addikt
válasz Tomassy00 #26 üzenetére
2ből 2 noctuát kellett RMAztatnom most, de tény, hogy a support korrekt, mindenesetre én fenntartásokkal kezelem a márkát. Ventiből csak bq-t vagy ek-t veszek
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
törölt tag
Csak a corsair link updatekkel ne álljanak le (2db. H110i figyel a gépemben), a többit túlélem.
-
Tomassy00
senior tag
Bq-t már egyszer kétszer majdnem vettem, de aztán mégse, ( ek-az nem tudom hogy minek a rövidítése ) mert féltem a hangjától, hogy nem e kerreg-berreg meg mennyire fog nekem itt vibrálódzani stb Mindig arra jutottam végül hogy áh inkább maradok a jól bevált márkánál ezt már legalább tudom hogy számomra megfelelő. Majdnem 6 éve vettem az első 5drb noctua ventimet amik azóta is szolgálnak mind. Nálam eddig csak ez az egy 14 centis adta be a derekát, összesen 24 noctua ventit vettem már, jelenleg 9 van még a tulajdonomban... Nagyon sokáig vásároltam más márkák olcsóbb darabjait mert bizony sajnáltam a noctuára a lét Amint össze raktam az első olyan configot amiben csak noctua ventik voltak, azóta szerelmes lettem a márkába
-
válasz Tomassy00 #26 üzenetére
Mert még nem próbáltál NoiseBlocker-t,na ahhoz képest a Noctua egy Corsair/Cooler Master.Volt sok Noctua-m,sok hibás is volt közötte és olyan motorhangja van az Nb-hez képest,hogy csak pislogsz.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Tomassy00
senior tag
Nem tudom nem volt még noise ventim, lehet hogy halkabb de ahogy látom összehasonlítva egy 14 centis noise és noctua venti paramétereit, a noctua azons fordulaton több levegő mennyiséget mozgat meg, nem is kevéssel, és nagyobb nyomást is generál mint egy noise blocker, de lehet tévedek.
-
válasz Tomassy00 #35 üzenetére
Nem tudom mit néztél de 14cm-esek esetén 1200-as fordulaton mindenhol veri légszállításban a Noctua-kat az Nb(eloop),nem is kevéssel.De 1500-on sem hozza közel sem azt a Noctua amit az Nb 1400-on.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
Tomassy00
senior tag
Igen ez a típus valóban jobb14cm 1200rpm változatban, de gyártói oldalakat nézve csak ez az egy és ennek az ára 24-27 euro közt van, ennyiből meg veszek inkább kettő ilyet: NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
látom hat év garancia van mellé, lehet azért annyi az ára, de eloop tényleg jónak néz ki, csak kelle akkor 7darab 5 a házba +2meg a NH-D14 re az alsó hangon máris 175euro 25eur/darab áron...7 drb noctua 1500rpm meg 98... Na lehet majd egyszer... -
válasz CsonkaImo #39 üzenetére
Nekem volt olyan 120-as három tűs,hogy ötből négy cicergett a Noctua-ból elég hangosan,ment vissza gariba és a csere is olyan volt,akkor döntöttem el,hogy váltok.A motorzaja lényegesen erősebb volt szinte az összesnek mint az Nb-knek.A rögzítése,kábelezése,maga a körítés az Nb-nek lényegesen magasabb minőséget képvisel,a garanciáról ne is beszéljünk.Nem offolok tovább....elnézést a modiktól meg azoktól akiket zavart.
-
Cyberboy42
senior tag
van 4 darab hibázó corsair ddr2-es ramom(2x2 gia es 2x1).... szerintem tobbet corsairt nem veszek...
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
törölt tag
válasz Cyberboy42 #41 üzenetére
Ha megvan a csomagolása, akkor próbálkozz meg egy RMA-val.
-
haxiboy
veterán
válasz Cyberboy42 #41 üzenetére
élettartam garisok, legarizzák simán, de lehet hogy azt mondják bocsi már régi, nem gyártjuk és adnak helyette ddr4-et
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest