- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Már lassan 10 éves az első rész? Mintha csak tegnap lett volna... Első "next gen" élményem volt a játék.
-
Sirandrish
legenda
Most meglepődtem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mcwolf79
veterán
Már várom a Quake 1 remastered edition-t
Még egy újrakiadás. Ennyire nincs ötlet a fejlesztőknél????Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
törölt tag
Jöhet pc-re is nyugodtan.
-
hun_Banderas
csendes tag
Én úgy vagyok vele, hogy a remake-kel alapjában véve nincs baj. Ismétlem, a remake-kel és nem a HD, Master Texture meg mit tudom én milyen edition-okkal.
Egy régi játék sok esetben megérdemel egy felújítást, hogy így a "régi" játékosok és az új érdeklődők is élvezhessék azt. Olyanokra gondolok, mint a: Halo 1-2, Settlers 2, Oddworld stb.
Ráadásul ezeken látszik is, hogy sok munkát öltek bele.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Ha közben az új rész is jön, de eközben a régi felújítását odaadják egy olyan csoportnak akinek nincs konkrét munkája akkor nem látom a problémát.
Aki most lép be a konzol világába vagy épp most nőtt fel és szeretne játszani az előzővel azért vegyek egy régi konzolt? Vagy új grafikával élvezheti a jelenlegi gépén
Értem én mi a gondotok, de annyit fejlődött a grafika az elmúlt években, hogy a régi játékok egyszerűen már nem mutatnak jól. Persze a játékélmény az első, de ha van lehetőség akkor miért ne tegye megfelelő grafika mellett?
pl a RedAlert 2-vel is játszanánk multiban, vagy a Knights and Merchants-al, de egyszerűen annyira régiek (utóbbi esetében még instabil is) ,hogy már nem élvezetes velük játszani.
-
Gergosz2
veterán
elég már a felújításokból lol.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nebulo
tag
Nekem az első résszel két bajom volt alapvetően: az XBOX esetében az, hogy nem jelentek meg a PC-re kiadott plusz tartalmak, amennyire emlékszem azért nem mert "gyökeresen más megközelítéssel készültek el és nem lehetne XBOX-ra kiadni csak ha az egész játékot újraírnák", vagy valami hasonló... Másrészt a színek rettenetesek abban a játékban, minden platformon. Az Arkham Asylum-mal is az a bajom, hogy ocsmánynak tartom a zöldeket/barnákat benne... (akkori Unreal hagyaték?) Én amúgy szívesen megvenném a GOW első részét nyomott áron, mondjuk a harmadik rész vagy a Judgement kinézetével és az említett PC-s plusz tartalommal, na persze 360-ra.
Magyarán, majd a generáció vége felé beruházok egy használt ONE-ra és egy Ultimately Remastered Director's Cut Collector's Trilogy Essential Definitive Editione-re...
[ Szerkesztve ]
-
-
james001
veterán
-
Chapel
addikt
Ha pc-re is kiadnák, ahol aztán igazán lehetne megdurrantani a látványt (lásd gta v) akkor akár vevő is lennék re, nagyon szerettem, szívfájdalmam volt hogy nem jött több pc-re.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
dunc
nagyúr
Hihetetlen egy a jelenlegei konzolgeneráció! Semmi új címet nem tud felmutatni, a régi címekből próbál élni, de ott sincs új rész, hanem a régi részekből építkeznék.....
Mellesleg a GOW egy volt a legjobb rész, de nem venném meg szebb grafika miatt! Új részeket szeretnék, és új játékokat. -
Sirandrish
legenda
Hja..elég szánalmas hogy lassan két éve vannak kint az új gépek és egyikre sincs 5 játék amire azt mondanám hogy "nah igen..ezek miatt már megérné".
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Def26
félisten
Kurva jó. Unom már ezt a fos remake vonatot. Jöhetne újdonság is. Lassan 2 éves a gép miből tartott volna egy új rész?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
XXArcAngelXX
tag
Egyre több a remake, vagy felújított játék, ötleteket mindenhol csak lopnak, optimalizálni meg nem divat már nehogy maxon fusson a kicsit régebbi hardwer-en, meg külömben is nincs rá energiájuk mert a bullshit generátort kézzel hajtják és abban jócskán el lehet fáradni.....
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
cyberkind
félisten
Ez király, de ennek így mi értelme van?
Pont az első részt toltam ki ezerszer, mert volt pc-re, de a többi nem. -
Def26
félisten
válasz energy4ever #24 üzenetére
Hát nem tudom. Én remake -et max eléggé nyomott áron venném meg.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest