Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Pumma

  veterán

  Azért remélhetőleg az LG se alszik 2021-ig, ezért gondolom, hogy nem a mostani technológiával kell majd a Samsung OLED-et minőségben és árban se hasonlítani.

  Ha kérdésed van írj privit!

 • kicsigee444

  csendes tag

  "Amúgy nem értem, hogy ki vesz még Samsung TV-t. Mondjuk a 100-150K-s belépő szegmensben még oké, ott mindegy, hogy melyik márkát veszi az ember, de akinek csúcs TV kell, egyértelműen OLED"

  A magamfajta csóró aki alap modellekben gondolkodik. Sajnos LG számomra teljesen életképtelen mert általában az alsókategóriás szegmensben csak gyenge 5W-os hangszórókat rak be a tvk-be, ráadásul IPS panellel (gyenge kontraszt és szín). Akárhányszor láttam ismerősnél élesben (nem demóval) LG tévét sosem tettszett. Gyenge kontrasztja és fakó színe volt, és ezek nem legolcsóbb kategóriát képviselték. (volt köztük plazma is)

  Az mennyire életszagú, hogy besétálok egy milkacsokival a zsebembe valami combos tévét venni és az LG által készített 4k NASA Demot kipróbálom egy Samsung tévén és rájövök, hogy szar a képe. (ahogy ezt egy forumtárs írta) :D

 • Pumma

  veterán

  Akárhányszor látsz egy tévét, sose biztos, hogy megfelelően be van állítva>ezt azért vedd figyelembe. A legtöbb ember hazaviszi a tévét, és a hangoláson kívül semmihez nem nyúl. A Samsungot is előbb be kell lőni valamennyire, és ennek feltétele, hogy ismerd a menüjét és a beállításait jól eltaláld, a felesleges képjavítókat meg kikapcsold, mert nagyon félre tudnak vinni. Ezek pedig nem 1 perc, hanem sokkal több, ha megengedik egyáltalán az üzletben. Ha üzletben próbálkozol, ott sokszor a tv pozíciója sem ideális, továbbá a rengeteg bekapcsolt tv is zavaró lehet. 5W-os hangszórót legfeljebb a 32" alatti méretbe raknak, a többi mind 2x10W-os, (ami tévézéshez elég, mert filmezésre meg úgyis külső hangeszközök kellenek, pl. HM erősítő és hangfalak) illetve a komolyabb, drágább tévékben lehet 2x20 vagy felette is.

  Ha kérdésed van írj privit!

Hozzászólok Aktív témák