- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Alapértelmezett konfiguráción sok Core CPU-nak lehet stabilitási gondja
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Háromféle processzor is része lesz a Core 200 sorozatnak
Hirdetés
-
Alacsony fogyasztású, 128 GB-os szervermemóriát kínál a Micron
ph Az új RDIMM TSV technológia alkalmazása nélkül éri el a címben említett tárkapacitást.
-
Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről
ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Hátha a boltban veszed eleve rajta a betűjelzés én már a fajta jelzést meg se nézem csak ezt :
„A” típus: Alacsony (9-12 %), vagy közepes keményítő tartalmú (kis szemcseméretű), de kemény húsú, nem szétfövő, salátaburgonyafajták csoportja. Kiválóan alkalmasak hidegkonyhai készítményekhez, salátatálakhoz.
„B” típus: Közepes keményítő tartalmú (13-17 %), „szappanos” konzisztenciájú, nem szétfövő burgonyafajták. Elsősorban főtt és rakott típusú burgonyás ételek, levesek, főzelékek készítésére alkalmasak.
„C” típus: Magas keményítő tartalmú (18-22 %), lisztes, könnyen fövő burgonyafajták. Elsősorban sült típusú ételek készítésére, fagyasztott hasábburgonya és chips gyártására, püré készítésére, vagy tésztafélék alapanyagának ajánlottak.
„D” típus: Nagyon magas keményítő tartalmú (22- 25 %), rendszerint durva keményítő szemcséjű, alacsony étkezési minőségű, nem humán fogyasztásra, hanem takarmányozási és ipari feldolgozási célokra (keményítő, szesz, bioetanol gyártás) nemesített fajták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest