- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hol lehet jelentkezni? Vagy hol volt esély bekerülni egyáltalán?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
lmno
őstag
Még mindig nem törnek az autók?
-
haxiboy
veterán
válasz SH4D0W2011 #3 üzenetére
Köszönöm szépen, regeltem is. Szerencsére van mindkét régióra accountom a különböző akciók miatt.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
akela91
addikt
Abban a pillanatban PS4 pro vásárlás amint megjelenik.
Csak egy picit játszhat közre a gyermekkoromban rongyosra játszott Gran Turismo 2 PS1-en.Azóta csak pc, de ha hozza azt a hangulatot, akkor biztos vevő leszek. Na meg amilyen exclusive-ak kijöttek mostanában...
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Szomorúan hallom. GT2 óta még csak próbálni se próbáltam GT-t.
6-7éve mikor térdműtétem miatt ágyba kényszerültem, előszedtem ezt a gyöngyszemet, és még mindig működött. (toltam bele újra 20h+ -t) Mindannyiunk célja azt hiszem anno[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Egyik kedvenc kocsim volt. Hát igen, aranykorszak...
Sajnos az a hangulat amit anno nyújtott a GT2 is, a GT6 -ban már nem volt fellelhető. Sőt, igazából egyedül a grafikát lehetett enyhe pozitívumként említeni, ezen kívül az autók hangjai, a borzalmasan gagyi ütközéshang, a feleslegesen sok variáns egy-egy autóból és azok kidolgozatlansága, kevés verseny - és egy részük szar is, szóval, a befejezetlen koncepció autókkal... Imádom a GT -t, de nagyon befürödtem a 6 -al, csalódás volt. Ezért óvatosan állok a Sport -hoz. (Ami nem is teljes GT inkább, Proluge.)
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
anulu
félisten
azért vásárlás előtt valahol próbáld ki. sajnos a gyenge láncszem itt nem a $ony (bármennyire is rühellem őket), hanem a Poliphony. meglátásom szerint a GT5-tel (a 6-tal meg végképp) sikerült hazavágniuk az egészet, amiről a GT szólt előtte. átment egy xp grindelős, casual pistikének szánt valamibe.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
nekem elegem lett a sorozatból. leginkább emiatt volt PS-em. eladtam az egész hóbelevancot, vettem egy XO-t. szerintem a Forza sorozat magasan jobb, mint a GT (főleg a végiggondoltsága miatt). nagyon remélem, hogy Turn10-ék is készülnek valamivel a Scorpio rajtjára.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
krx21
nagyúr
Nem tolja senki, csak, hogy legyen valami test közeli vélemény is...?
[ Szerkesztve ]
-
juhasz22
aktív tag
Miért érzem azt, hogy a GT-nek a replay az erőssége???? Ha azt az élményt kapnánk játék közben is mint amit visszajátszásnál lehetne a GT a legjobb driving simulator.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
törölt tag
Nekem működik, bár online hajnali kettőig zárva vannak a lobby-k...
A grafika földhözvág, a hangok egy picit javultak de még mindig siralom...
Az irányítás kontival elfogadható, de a Fana kormányom sajnos nincs a listáján...
Megy valakinek Fanatec-el?
-
törölt tag
Nagyon tetszik!
Nem dinamikus az időjárás, de van pár fixen beállított időpont és iszonyatosan hangulatosak a fények, mintha teljesen más pályákon mennél...
A saját és az ellenfelek kidolgozottsága is parádés, mellette indítottam egy Forza Apexet PC-n és az nagyon művinek tűnik.
Ha megtöltik tartalommal akkor nagyon jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest