Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • nkmedve

  senior tag

  válasz 6absbulldog #192 üzenetére

  "2013 óta ezt sokan említették már. Bejött nekik....ja, mégsem."

  Hát nagy siker sem lett, vagy ha szerinted igen akkor valami nagyon eltérő valóságban élünk. Itt nem arról van szó, hogy teljesen halott lenne a VR (nyilván nem az, ezt ez a topik is bizonyítja), hanem, hogy még ennyi idő után sem tudta kinőni magát a rétegtermék kategóriából. Sok év után is csak várjuk, hogy mikor jön az igazi áttörés.

  "A másik, hogy ha rákeresel angolul, akkor kb, minden cikkben sikerként van elkönyvelve."

  A Valve-nak az Index eladásokkal együtt lehetett siker, ezt én is említettem. Attól még ha más fejlesztő (aki nincs benne a headset bizniszben és nincs annyi pénze min a Valve-nak) adna ki egy ilyen kategóriás játékot, és az első héten 300K-s eladást produkálna az rosszabb esetben a rolót is lehúzhatná. Ez itt a gond, hogy az ilyen drága és minőségi VR exkluzív címek fejlesztését nagyon kevés cég fogja tudni megengedni magának, így nem tudom a jövőben is mennyi kontentre számíthatunk.
  Emiatt a hiányzó perspektíva miatt is a magamfajta átlag játékos nehezen tudja rávenni magát, hogy befektessen egy headsetbe, és lehetőleg nem valami elavult modellbe amitől aztán az egész VR-t megutálja.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés