-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #141522 üzenetére
Nekem az első 2 nap 1-1, azóta semmi.
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141522 üzenetére
ezt úgy értettem, hogy nem fogok fennmaradni és időt szánni rá, mert napi limitje van.
Ha te már kipörgetted a napi adagot, akkor a többiek hiába pörgetnek 500 címről aznap.
Lehet scriptet írni a regisztrációra, mert nem kér valid email címet és visszaigazolást és nem tilt IP címet sorozatos regisztráció esetén sem. Mondjuk 1-től 100ig a szamok@ingyencucc.com,csak a captchat kell manuál beírni.
Majd egyet a belépéshez és a pörgetésre is.
Heti 1x pedig végigmenni a 100 címen, hogy akadt e fel valahol egy 1st place a 2000 pörgetésből.
ott pedig átírni egy valid emailre és levásárolni.De egyrészt van jobb dolgom, másrészt szimpla k*csögség a többiekken szemben, akik jóhiszeműen próbálkoznak, ezért nem forszíroztam a dolgot.
Ha legközelebb kipörgeted az aznapit, majd írd be kérlek a fórumba, más ne pazaroljon rá időt aznap.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141551 üzenetére
1 körül van náluk a forduló, úgy néztem 2, max 3db 100% kupon ad ki a script naponta, nagyjából 50 pörgetésenként
tehát ha ki lett pörgetve 1:15-re mind a három, akkor nincs tovább értelme próbálkozni, ha 100 accountja van az embernek akkor sem.
azért írtam le, mert azt látom, hogy sokan csak idegesítik magukat, hogy nem nyernek, holott nem is volt rá semmi esélyükEz olyan, mint az Optimonk-os szerencsekerék a magyar webshopoknál.
Ha kibontod a containert, akkor látszik, hogy bizonyos kuponokhoz (pl. 2000 Ft vagy 15%) nincs is kitöltve adatmező, pörgethetsz a világba 5000 email címmel is, akkor se fogja kiadniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #141559 üzenetére
Volt egyáltalán bármi, amire nem fogadta el?
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141559 üzenetére
szerintem kiküldik, ekkora cégnél több a napi wc-papírköltség, mint amit ezeken buknak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #141585 üzenetére
Láttam Nekem most nem adta Ahogy nézem mennek a kamu regekkel a pörgetések szépen egyeseknek
[ Szerkesztve ]
-
Airedhyal
aktív tag
válasz Real_Necro #141585 üzenetére
+1 nekem is.
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #141605 üzenetére
ők a szerelők
Nekem mindegy, amúgy 20 ezer forintos profi is van náluk, de hát ugye az nem fér el a zsebben...Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
tillatrilla
senior tag
válasz Real_Necro #141604 üzenetére
Szia!
Gyereknek keresek,ezért lenne jobb valami olcsóbb fejhallgató. Azért köszi az infót!!
Üdv: Attila
-
werszomjas
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz Real_Necro #141655 üzenetére
Ennyiért bevállalom. Jobban mondva voltam olyan pofátlan, hogy appból vettem meg 0,90 USD áron.
"nincs rá lezsóidő"
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #141765 üzenetére
Xiaomi ES3?
GB se postazta, meg paid a statusz, szoval valoszinu a gyarto felol van a kesedelem...
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Druss
aktív tag
válasz Real_Necro #141765 üzenetére
Szintén zenész, nem kicsit vagyok mérges!
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
nimfas
addikt
válasz Real_Necro #141791 üzenetére
Nekem is Back Order-t ír a rohadék.... ilyenkor mi van? Visszaküldik a pénzt automatán, vagy nekem kell kérni???
Olyan nem lehet, hogy küldjék csak el szépen amennyiért előre elkérték a pénzt?
Mi vagyok én hitelintézet?Szerk:
"“Back Order” means that some products in your order are currently out of stock and that you might have to wait for their new stock. In this situation, your order will be split into sub-orders and we will dispatch the available items first."
Nekem ezt azt jelenti, hogy várni kell és küldik.... vagy ne legyek naív?
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
-
zsiz
őstag
válasz Real_Necro #141848 üzenetére
Én is kaptam. Meg vettem 2 Dragon Ball-os pólót is 2$-ért, arra is kaptam TN-t. De szerintem attól függetlenül hosszú várakozás után refund lesz ezeknek a vége. Utolsó 8-10 rendelésem ilyen 0 és 1 dollár közötti ruhák.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nightzone
aktív tag
válasz Real_Necro #141909 üzenetére
Ja elég vacak az oldal. Szállítást sem engedi választani. Lehet csak helybe szállítja? Bár akkor is fel kellene dobnia valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #141939 üzenetére
A DE vég nem a küldő országot, hanem a DHL-t azonosítja, ha jól tudom.
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141942 üzenetére
úgy várjátok az a zapals csomagot, mint az óvodások, csak nehogy csalódás legyen ► [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141951 üzenetére
Paypal? visszakéred a 0 dollárt?
nem vagyok irigy, örülök ha megkapod, tőlem nem vesz el semmitén vettem valami 6 dolláros órát, ha megjön, jó lesz horgászni, ha nem akkor viccnek jó és olcsó volt
sokkal egyszerűbb lett volna, ha múltkori ebayes 5 dolláros kuponnál regisztráltok vagy 20 fiókot fejenként valami eldobós emailre, az "garantált illetmény" lett volna[ Szerkesztve ]
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #141962 üzenetére
Dec. 7-i rendelés processing, chat ahogy mondod nincs de most nyitottam egy ticketet.
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #141964 üzenetére
E-mail-t írtam és visszajött valami automata üzenet, hogy nyitottam ezzel egy ticketet és 24 órán belül válaszolnak.
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141955 üzenetére
értem és követem (nem lehet nem követni, már vagy 50 hsz volt róla)
ki volt írva a kuponhoz, hogy mire használható
berizikóztatok egy 30-40x annyit érő cuccot magyar módra pár dolláros postával
aztán megy a matek, hogy megjön e vagy nem
ezekre írtam múltkor, hogy vedd úgy, hogy pár dollárból vettél sorsjegyet, vagy nyer vagy nem
ha megjön - > király
ha nem jön ->paypal
ha nem jön és fizetni se akarnak, majd akkor kell megkezdeni az aggódást vagy benyelni a rizikó-vállalási költséget[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #141967 üzenetére
ha olyan régóta követed a topikot és kínázol, akkor tudhatnád, hogy az hogy holt tart egy A napon feladott B csomag teljesen irreleváns X napon feladott Y csomag szempontjából
mindegy, részemről zártam, remélem mindannyian megkapjátok mihamarabb és akkor zárul a téma(#141973) Real_Necro: ha valakinek pont az ilyen kicikínai adrenalin-fröccs hiányzik, akkor legyen, nem leszek én semmi rossznak elrontója
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Gocomma USB3.1 2A Type-C 1m kábel - Gearbest - 0.69$ - GBRMUSBX
Xiaomoi hátizsák - Gearbest - 5.99$ - 99a5c0[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Real_Necro #141973 üzenetére
hogy jöjjenek a "hőbörgők", akik adják az álszent dumát meg az "ilyenek a magyarokat" Van aki ezzel jól jár, van aki nem.
Ha valaki elfogadja, hogy az ilyen kétesélyes ügyletek kifuthatnak arra is, hogy bukik pár dollárt, akkor minden rendben van.
De ha valaki úgy áll a dologhoz, hogy neki bérlete van a szerencséhez, ő csak nyerhet, a veszteséget meg nyelje le a kínai, az már nincs rendben.
Mert gondolom, hogy az neked se tetszik, ha egy árus az ilyen ügyeskedések miatt nem szállít egyes országokba
És igenis, nemzetiségtől függetlenül tele van a tököm azzal, hogy valaki kupont kap egy kéttalálatos lottónyereményre, de ő három, vagy négytalálatosra akarja beváltani, majd itt elégedetlenkedik, hogy nem akarják neki odaadni
Sőt, úgy látom, hogy van olyan, aki azon elégedetlenkedik, nem akarják neki ELÉG GYORSAN odaadni
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
válasz Real_Necro #141982 üzenetére
Ennyi. Én is berendeltem az összes 1-2$ ruhaneműt. Maximum refund lesz belőle. Egyébként is 1-2 dollárokról beszélünk , nem igazán értem a hőbörgést érte, bezzeg a zapals-os pörgetés az tuti (tudom van akinek már megérkezett) . De ha megérkezik véletlen az nem rossz deal. Sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Real_Necro #142069 üzenetére
Arra leszek kíváncsi hogy a szkafandertől hogy lebarnulni a szoliban.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
nimfas
addikt
válasz Real_Necro #142113 üzenetére
Dear Gabor,
Thanks for shopping with us. We are glad to inform you that your order 57544904 has been shipped out. Please click track your order to check information. Click Detailed Invoice to find the invoice of the order.Úgy néz ki nekem is postázták a 19 USD-s borotvát. Kíváncsi leszek mikor ér ide...
-
Sanki
addikt
válasz Real_Necro #142253 üzenetére
A kuponok accounthoz vannak kötve?
-
maestro87
őstag
válasz Real_Necro #142253 üzenetére
Ezeket napközben sikerült, vagy ahogy írták hajnali 1-kor felkeltél érte? Mert nekem egyet sem sikerült.
-
Zola007
veterán
válasz Real_Necro #142377 üzenetére
ja
egyik vállalkozó ismerősöm mondta nemrég, hogy mikor szóba került a családi költségvetés, hogy
"Én nem tudom mennyit költök. Ami 100 felett volt, azt meg bírom jegyezni, az aprót meg minek írjam?Irigylem a problémáit
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #142443 üzenetére
Erre ötlet?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
kenand
veterán
válasz Real_Necro #143220 üzenetére
Nekem egy Banggood-os Mexico Cityben landolt nem voltak hajlandók elfogadni, 70 nap után Paypal nyomás kellett a refundhoz
-
Janaboy
veterán
válasz Real_Necro #143270 üzenetére
Igy van.
Ennyi erővel az osszes csomagot hagyhatnak mert 1 usd van rairva.
Meg maganszemelyek között se egyszerű az ajandek, ott is nyilatkozni kell, h miert ajandekozta.Janaboy
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #143295 üzenetére
Nem kell kikérni, azt amúgy is tudom. (133$ + 11,54$) * 0,27 + 3500Ft... Persze így is féláron van, de nem feltétlen vettem volna meg ennyiért sem, de mindegy most már
-
huniross
tag
válasz Real_Necro #143350 üzenetére
Desztillált vízzel. Van egy állítócsavar, azzal kell nullára belőni. Nekem feljebb volt, állítani kellett.
-
Airedhyal
aktív tag
-
beci
őstag
válasz Real_Necro #143416 üzenetére
Nekem is holded még 2....
Lehet csak ido kerdese,es ezek is torlodnek.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
-secret-
Arcképgyáros
válasz Real_Necro #143411 üzenetére
Nope, ugyanúgy processing a rendelés.
-
i-sti
senior tag
válasz Real_Necro #143854 üzenetére
Majd írj róla véleményt, lehet blog is.
KösziNovum Forum Siculorum
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz Real_Necro #144102 üzenetére
Ha jobban belegondolok végül is van otthon kötél is
Breki: ez most elméletileg akciós. te mennyiért vetted?
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #144332 üzenetére
Olcsóbban itthon is van, ha ez megfelel.
-
hhheni
tag
én ilyet használok úgy két éve (itthon vettem, bár akkor még ~7,5e volt), kifogástalan
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Real_Necro #144337 üzenetére
A linkelt az új. Alza kicsit vicces, mert néha a bontott a drágább.
Nekem van egy belőle, igaz keveset használtam de akkor nem volt gondom vele."Támogatott operációs rendszerek: MS Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 vagy újabb, Windows Server 2003 / 2008 / 2012 / 2016 vagy újabb (az összes 32- és 64-bites Windows rendszer támogatott), Mac OS X 10.x vagy újabb, Linux 2.6.x kernellel vagy afelett.
Megjegyzés: Az illesztőprogramok az operációs rendszerekben megtalálhatók, és teljesen automatikusan telepítésre kerülnek. Nincs szükség más drivert telepíteni, és el sem érhetők." -
Ghard
őstag
Orico Factory store-nál el lehet csípni -6$ kupont 18$feletti vásárláshoz, így $24.16. Appban 300 pont, de hamar el szokott fogyni.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz Real_Necro #144436 üzenetére
Normális nyomásmérőt tudsz ajánlani? Ami a kutakon van eléggé pontatlan. Vagyis inkább nem egyformán mér.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Laccoss
addikt
válasz Real_Necro #144884 üzenetére
Feldolgozás alatt gondolom. Nálam is, mostanság a gearbest-es rendelések a nyomkövetés szerint már a postán vannak, de 7-9 nap után hozza a postás az értesítést.
Rendeltem 2 ilyet (egybe adták) és A5ös méretű csomagban jött, azt hittem kici kinai levegőt küldtek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Real_Necro #145071 üzenetére
Hibás teljesítés miatt nem lehet visszakérni a postázási költséget?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Drón topik
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cseppet sem érzitek, milyen szánalmasak vagytok
- Nyaralás topik
- Minden ami hőszivattyú
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest