- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Jó játék lenne ez, csak engem valahogy a sztori nem fogott meg, és ez a pisaszínű arculat szerintem kimondottan rossz, annak ellenére, hogy igényes a dizájnja, de mikor az előző résszel játszottam, végig olyan érzésem volt, mintha telibe hugyozták volna a képernyőt. Cyberpunkhoz neonos árnyalatok illenek, zöld, kék, lila, a többi nem igazán.
-
Romvr
őstag
Továbbra is erős késztetést érzek a játék birtoklása iránt. Az Human Revolution-t rongyosra játszottam és nagyon magával ragadott a világa, a története és az alapkoncepció is.
Ez pedig ennek nem csak a folytatása de a v2.0-ra emelése ezzel a látványvilággal. Tuti hogy amint kijön ezt is addig játszom míg el nem kopik az egérpad(#1) VinoRosso:
engem valahogy a sztori nem fogott meg
Tekintve hogy a sztori a lényege a játéknak, nem hiszem hogy innentől nagy élvezetet nyújtott volna.ez a pisaszínű arculat szerintem kimondottan rossz
Szerintem meg kimondottan ad egy furcsa hangulatot a képi világnak. Engem egyáltalán nem zavart (de amúgy létezik mod ami leveszi a sárgás overlay-t a képernyőről)Cyberpunkhoz neonos árnyalatok illenek, zöld, kék, lila
Na ezek a színek totális nem illettek volna a játékhoz. Meg szerintem ez nem is Cyberpunk inkább egy Disztópikus Sci-Fi ami a közeli jövőben játszódik.Persze ez vak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
VinoRosso
veterán
Hát ha ez nem cyberpunk akkor nem tudom mi az Mintapéldánya lehetne a cyberpunk játékoknak, mert minden elemében ezeket a jellemzőket tükrözi. Ha mondjuk a Crysis-szal kapcsolatban mondanád, hogy nem az (BTW az) azt még megérteném, mert ott nem domborodnak ki annyira de a Deus Ex-nél ?... na mindegy
ezt a sárgátlanító modot honnét lehet leszedni?
-
veterán
Továbbra is azt mondom,hogy jól néz ki,de játékmenet az már nem annyira,legalábbis igy elsö látásra.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest