- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Az első rész bár jó volt, de pár óra után annyira monotonná vált, hogy befejezni se volt kedvem. Remélem itt valamivel feldobják a játékmenetet, mert amúgy a zsánert szeretem.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Montanaxy
aktív tag
Annyi nagy címet bejelentettek már februárra, hogy szerintem tuti lesz ami továbbcsúszik.
-
Jhonny06
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Valószínűleg ugyanez az agyatlan hentelés lesz - ami még oké is lenne, ha lennének rendes fegyverek, de ez a "fél óráig ütök egy zombit egy vascsővel, mire meghal", ez valami borzasztó. Én se látom, hogy hogy lehet egy ilyennel néhány óránál többet játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
En olyan nyitott zombis jatekra vagyom, ahol nagyjabol fix a zombi szam.
Tehat ha kipucoltal egy helyet, akkor masnap reggel nincs respawn.Aztan lehetne menni mas varosba vagy mas kornyekre, amig egy sem marad.
Lehetne ez coop/multi is, a cel az osszes kinyirasa, igy lenne ertelme.Az ujrajatszhatosagot pedig lehetne azza varialni hogy milyen modon teszed el oket lab alol.
-
k-adi
nagyúr
első jó volt, remélem ez is
-
batman91
őstag
Szerintem megéri rá várni, előzetesek alapján jó lesz ez.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Psychopeti
senior tag
Hát nem is tudom. Annyira nem bejövős még. A grafika meg olyan átlagos 5-7-évell ezelőtti szint kb???
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Enton
addikt
2014 óta várós, ezt a kicsit már féllábbon is kibírjuk. Mondjuk, hogy ennyi törlés és újra-gondolás után mégis visszatértek az alap ötletekhez. De gondolom ehhez volt meg a legtöbb legyártott tartalmuk.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Chapel
addikt
válasz Psychopeti #8 üzenetére
"A grafika meg olyan átlagos 5-7-évell ezelőtti szint kb??? "
Filmgrain és szűk dof kell mindenhova? Bőven megüti a szintet, Dying Light 2 pl. nekem sok helyen alatta volt a 17 éves Crysis 1-nek.
Persze én imádtam kitoltam 2,5x hogy meglegyen az 50-es level az elsőben, egyedül gond hogy ha a fegyveres karakterrel mész van kb 40 lőszer az egész gameben, így a katanákkal kellett szabdalnom, ami nem gond, de illett volna karakterhez méltó ammo/fegyver arzenál.
A rohanó sikító, rohanó dögöktől mindig frászt kaptam, persze este sötét szoba és fejhallgató mikor asszony már aludtFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
underdark
aktív tag
-
Jakesz
addikt
Semmi értelme nem lenne ennek az ilyen nyitott világú játékokban, ahol a játékidő jelentős részét az viszi el, hogy csomószor ide-oda kell mászkálni ugyanazokra a helyekre. Ha már az elején ki lennének pucolva a területek, akkor utána dögunalmas bóklászásba menne át az egész, aminek semmi értelme. A fejlesztők is bizonyára pont ennek elkerülése miatt ragaszkodnak ehhez a respawnolós megoldáshoz.
-
-
Medocsabi
addikt
Akkor nem sok játék van,ami leköt téged. Az FPS játékokban mész,aki szembe jön lelövöd,kész. Zombis játékban vascsővel levered a zozót, esetleg teszel rá egy kis áramos bibaszt, és kész. Autós játékban mész a-ból b-be, útközben részt veszel versenyeken, és kész. TPS szintén zenész. Maradnak a stratégiai játékok 😀
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest