Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #107016 üzenetére

    A Coopoknak a nyitva tartása a jó, de amúgy tényleg ez a "falura jó" jeleg van. A miénk most szépen megújult, de ez csak lokális szerencse.
    (relative gazdag kirakat faluban lakok)

    A SUVos arc története szerintem nem erről szól. (ugyan mit szólna vele az asszony, hogy beugrik bevásárolni?)
    Egyszerűen csak a totál más hozzáállásról. Mikor hó elején megjön a fizetés, akkor rendez mindent : itt szúrnám be a múltkori esetet, bement a boltba egy kóláért és nagy pofával jött ki, hogy csak egy kóláért ugrott be és 96 ezer ft-ot hagyott a boltban (azt már nem tette hozzá, hogy a havi tartozását is rendeznie kellett). Majd miután mindent rendez, megvan pár havonta a wellness, 2-3 évente a házfelújítás, de legalább új kerítés vagy térkövezés, meg ugye a SUV sem lehet 5-6 évnél öregebb, akkor marad a büdös nagy semmi. Ezek az ok az emberek akiknek ha azt mondom egy Windows telepítésre, hogy 5000ft, akkor összeomlik a gazdaságuk. Mert kifelé mutatni kell, hogy no lám, van itt vagyon, meg telik, mert minden is van. Hónap közepén már egy fillérje sincs, ezért írat fel. De ez egy ördögi kör amibe évek, talán évtizedek óta beleesnek, egyszer kellene 2-3 hónapig nem az urat játszani, és egyenesbe jönne, de hát azt nem lehet. És itt nem egy ilyen van, hanem jópár.

    Pár éve, valami hiba miatt az öt szomszédom mindegyikinek a tulajdoni lapjáról kaptak másoltat (pontosabban mindenki mindenkiéről megkapta - ne kérdezzétek h mire gondolt eredetileg a költő, vagy hogy a GDPR mondott-e neki valamit - mondjuk akkoriban ez még pont nem volt felkapott) lényeg, hogy láthattam, hogy a szomszédoknál mi a szitu (és ők is, hogy nálam). Csak nekem volt tehermentes a házam, mindenki másnak volt rajta. Kinek 2-3Millió... kinek több. Két szomszédot emelnék ki, az egyiknek 9, a másiknak 18Millió terhelés volt a házán. Pont ez a kettő él kifelé a legnagyobb lábon. A 18 Milliós háznál a négy fős családhoz négy(!) autó tartozik. De nem ám Suzikik, hanem BMW, Audi... és a huszas évei elején lévő csaj pedig egy Dodge Challangert vezet.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák